Dodaj do ulubionych

mczapl-gratulacje

IP: 91.194.202.* 05.09.11, 15:28
Wiem,ze dookola u europracownikow w ostatnim czasie "rodza sie" dzieci, ale to mczapl jest adminem tego forum i w przeszlosci poswiecal na nie wiele czasu. Nie zawsze zgadzalam sie z nim, ale zawsze lubie z nim dyskutowac i tu i teraz chce mu zlozyc moje GRATULACJE (jemu i jego malzonce) z powodu narodzin pierwszego potomka
Obserwuj wątek
    • Gość: nnnn Re: mczapl-gratulacje IP: 136.173.62.* 06.09.11, 11:09
      I po co to TU upubliczniasz? Nie moglas mu wyslac maila? Jak bys o narodzinach mojego dziecka tu cos napisala to bym ci rylo troche okroil.......
      • Gość: anbxl Re: mczapl-gratulacje IP: 91.194.202.* 06.09.11, 11:41
        1/ twoj post i jego ton duzo odbiega od normalnego ANONIMIE
        2/wiele osob zna tu jego jako admina, uwazam,ze sporo czasu poswieca(l) temu forum i ono pomoglo wielu ludziom w przeszlosci i pomaga teraz.To forum istnieje dzieki niemu.A wiec jest w jakis sposob osoba publiczna tutaj i sam informowal znajomych (rowniez mnie) ze wkrotce zostanie ojcem. To stalo sie faktem...a wiec wystarczy ci ANONIMIE dlaczego tutaj?Nikt ci nie karze skladac gratulacji,ale i na przyszlosc zmien ton
        • Gość: kolezanka Re: mczapl-gratulacje IP: 193.41.42.* 06.09.11, 13:36
          Jesli poinformowal cie sam o tym, ze zostanie ojcem, moze powinnas mu pogratulowac w podobny sposob...? Sa jeszcze kartki okolicznosciowe, drobne upominki, sms-y, maile. Chyba ze dla ciebie to forum jest jedyna droga kontaktu z Michalem? Jakos nie przypominam sobie, zeby zamieszczal tutaj na forum watek, ze rodzina mu sie powiekszy... Troche dyskrecji i powsciagliwosci w zachowaniu by cie sie przydalo.

PS: Mam nadzieje, ze nie omieszkasz poinformowac nas, jak juz zostaniesz babcia. Zbiorowe zyczenia i gratulacje z forum masz gwarantowane.
          • Gość: Polecam Positive attitude na forum wobec Anbxl, please IP: *.71-128-109.adsl-dyn.isp.belgacom.be 06.09.11, 14:27

www.successconsciousness.com/positive_attitude.htm
            • Gość: bonnie Re: Positive attitude na forum wobec ludzi IP: *.ec.europa.eu 08.09.11, 15:51
              Gratulujac szczesliwym rodzicom, chcialam tylko napomknac, ze jesli dumny ojciec nowonarodzonego (a takze tego forum) nie zyczy sobie upubliczniania tej radosnej wiesci, to sam objedzie kolezanke rozpoczynajaca ten temat, zwlaszcza, jesli sie znaja na privie.
              Mam jednak nadzieje, ze jest tak szczesliwy z faktu narodzin dziecka, ze mu to zwisa i powiewa jaka droga Anblx sklada zyczenia. Sama nie posiadam dzieci, ale z obserwacji wnioskuje, ze w takiej chwili zarowno ojciec i matka (dotyczy to statystycznej wiekszosci, a nie calosci obserwowanej grupy) z radosci chciecli by sie swoim szczesciem z calym swiatem podzielic.
              Najwazniesze, zeby zdrowym byc! Wiec niech nowonarodzone dziecie zdrowo rosnie. A pruderyjne ciotki i zgryzliwi wujkowie z forum niech sie najpierw pojda przewietrzyc, to moze im sie zdrowie tez poprawi, a przy dzisiejszej pogodzie to niech lepiej po staropolsku sie napija za zdrowie maluszka!
              buzka! ;)

• klee Dziwny jest ten świat 12.09.11, 18:57
                Też nie chwytam, dlaczego ktoś miałby chcieć się kryć z tym, że mu się dziecko urodziło.
          • Gość: anbxl Re: do kolezanki IP: 91.194.202.* 06.09.11, 15:21
            Kolezanko-anonimko za twoje rady dziekuje i traktuje je jako glupie zlosliwosci, szkoda,ze w takim temacie... juz przedstawilam wyzej moj punkt widzenia.A na jaki adres mam ci wyslac faire part? Adres-KOLEZANKA ???I dlaczego piszesz w liczbie mnogiej kolezanko???W imieniu kogo?WAS?? Juz pragne ciebie poinformowac,ze w najbblizszej przyszlosci niezapowiada sie,abym zostala babcia:-)Zycze super popoludnia i mniej zlosliwosci
      • Gość: ja Re: mczapl-gratulacje IP: *.access.telenet.be 11.09.11, 10:24
        Dajcie spokoj z tym najezdzaniem pod kazdym pretekstem na anbxl. Przeciez wszyscy wiedza, że mczapl jest osoba publiczna, niemalze tak znana tutaj jak Anna Mucha w Kraju ;-). Korzystam z okazji i rowniez gratuluje.
        • Gość: i ja tez Re: mczapl-gratulacje od ANBXL IP: *.ec.europa.eu 15.09.11, 16:44
          nic nie kumacie...:)) ta kobita wykorzystuje kazda mozliwa forme autopromocji (wystarczy popatrzec co trzepie i z jaka czestotliwoscia na eps licie); w tym wypadku jest a) to proba podszycia sie pod dobra znajoma mczpla - co akurat mija sie z rzeczywistoscia (ale Michal nigdy tego publicznie nie powie bo a) jest gentelmenm; b) obawia sie jednak troche, jak kazdy kto ja zna, tej niezrownowazonej baby (jest kompletnie niebliczalna, do tego stopnia ze nie mozna nawet liczyc na jej instynkt samozachowaczy...) orazb) jej jakze znane wolanie "ja, ja, ja ". aha, oczywiscie pisze anonimowo, jak wszyscy ktorzy an znaja od lat, i od lat unikaja jak smierdzacego jaja, bo patrz wyzej...
          a terz pojde sobie pogrzebac w jej ostatnich postach i sprawdze co da sie podeslac gdzie trzeba w celu zastosowania przepisow o sankcjach dla wypowiadajacych sie publicznie pracownikow Instytucji UE:) - przypominam nie wazne czy pod nikiem, czy z imienia i nazwiska... jezeli tylko jestesmy rozpoznawalni jako pracownicy UE to zakazane sa nam wszelkie zachowania na forach publicznych w jakich kroluje anbxl:)
          pa
          • klee Wow! 15.09.11, 18:18
            Ależ się zafascynowałeś Koleżanką! Fascynujące. Ale ja, jeśli miałbym kogoś w ogóle, to Ciebie bym się raczej obawiał.

Nie przypuszczałem, że bycie znajomym Michała może być w czyichś oczach nobilitujące. To jest coś! ;-)
            • Gość: anbxl Re: wow IP: *.access.telenet.be 15.09.11, 19:36
              to nie ON to ONA... i juz po dwoch zdaniach tu wyzej i ja i wielu innych stalych bywalcow tego forum i eps listy; (moze mczapl tez) wie o kogo chodzi. Tak, ona ma czego obawiac sie, bo juz za podobne teksty,a nawet podszywanie sie pod moja osobe (pisanie glupich postow i podpisywanie anbxl) miala za swoje.Ale najwyrazniej juz zapomniala....Mam gdzies tego typu posty podpisywane anonimowo. W przeciwienstwie do autora postu ja nigdy nie robie czegos dla poklasku innych (ci co mnie znaja osobiscie bardzo dobrze o tym wiedza :-)) i nie jest w moim charakterze "swiecic" nawet w dzien. Rowniez glupota jest (no coz jak nie ma argumentow to trzeba z czyms wyskoczyc :-)) wspominanie na tym forum eps listy czy w takim "niewinnym" temacie pisanie o mojej osobie.Pani chce pokazac,ze ja czyta,ze mnie zna, tak kiedys znala blizej,czego bardzo zaluje....Nigdzie nie napisalam,ze naleze do przyjaciol mczapli,ale jak widzimy sie to zawsze wymienimy uprzejmosci. Tak, osobiscie poinformowal mnie o dziecku. Uwazalm,ze jest osoba publiczna na tym forum, ktore istnieje DZIEKI niemu i pozwolilam sobie pogratulowac. Ale dla kolezanki znanej anonimki kazda okazja bedzie dobra (jak w przeszlosci) zeby "pojezdzic" po mojej osobie. Gratuluje i czekam na ciag dalszy....Dawno tutaj nic nie dzialo sie....
      • witamywpiekle2 Re: mczapl-gratulacje 21.10.11, 18:10
        Gość portalu: nnnn napisał(a):

> I po co to TU upubliczniasz? Nie moglas mu wyslac maila? Jak bys o narodzinach
        > mojego dziecka tu cos napisala to bym ci rylo troche okroil.......

Gratulacje Narodzin
    • Gość: mczapl Dziekuje za mile zyczenia. IP: 136.173.162.* 18.10.11, 10:11
      Opieka nad nowonarodzonym dzieckiem pochlania tak wiele czasu, ze dopiero dzis mialem okazje zajrzec na eps-liste.

Jest mi milo, ze mojej malej Laurze poswiecono specjalny watek na forum ;)

anbxl - dziekuje za zyczenia. Dziekuje rowniez wszystkim innym, ktorzy publicznie lub prywatnie przeslali mi gratulacje i inne dowody sympatii.

Mala rozwija sie dobrze, duzo je, sporo spi i dosc malo placze. Lubi ludzi i jest osoba bardzo socjalna, wiec nie zdziwie sie, jak za kilkanascie lat pojdzie w slady ojca i tez wezmie na siebie administrowanie jakiegos forum ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka