absztyfikant 09.05.08, 19:31 www.youtube.com/watch?v=kVTLGcGxt_c Never again! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Minely 2 miesiace 09.05.08, 19:39 www.youtube.com/watch?v=dMxPUzEBWDU&feature=related Dzien sprawiedliwosci wybije... Odpowiedz Link
gajasirocco Smutne [']['][']['] 09.05.08, 21:10 I to wszystko dzieje się w miescie POKOJU...pełno krwi, karabinów maszynowych w rękach młodych kobiet...nazwa miasta nabiera bardzo ironicznego znaczenia, bo prawie nigdy nie świetowano tutaj pokoju. Jerozolima burzona była przez Nabuchodonozora, Partów, Rzymian, Persów, Arabów, Turków, krzyżowców, którzy mordowali wszystkich innowierców...a miało być miasto POKOJU... ...a ja jednak wierzę, że kiedyś pokój tam zapanuje, skonczą się waśnie, nienawiść na tle religijnym i że oba narody nauczą się żyć w jednym miejscu, basniowym mieście JERUSZALAIM! Odpowiedz Link
absztyfikant Re: Smutne [']['][']['] 10.05.08, 06:02 Obys miala racje, ale ja w tej kwestii optymista nie jestem... Odpowiedz Link