Gość: Boni i Klajd IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.04, 18:15 Czy ktos juz tam pracowal lub ma jakies informacje. Chodzi zdaje sie o winobranie na terenie Niemiec Prosze o pomoc ... pozdrowienia dla Ewci IWO I PIO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TOMEK. Re: Praca GBP Service Personal z niemiec prosze o IP: 80.48.117.* 04.08.04, 18:44 Boni i Klajd podaj namiary-nr.gg lub @-la,to pogadamy.ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLJAD Re: Praca GBP Service Personal z niemiec prosze o IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.04, 22:25 moj email chudyz@wp.pl - nie mam gg :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Praca GBP Service Personal z niemiec prosze o IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.04, 00:00 Mam prośbę, jeśli ktoś wie coś na temat tej firmy to proszę także o info. Mój mail: kamtu@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Praca GBP Service Personal z niemiec prosze o IP: *.ust.tke.pl 21.08.04, 16:31 ja rowniez margos3@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
malgmat Re: Praca GBP Service Personal z niemiec prosze o 23.08.04, 21:48 kurcze wlasnie tez zainteresowalam sie tą pracą....ale obawiam sie ze to moze być mina....jak wiesz coś daj znać..na:malgmat@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa111 Re: Praca GBP Service Personal z niemiec prosze o 20.08.04, 19:54 Ja również proszę o info na zyrafa111@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skandynaw Re: Praca GBP Service Personal z niemiec prosze o IP: 193.4.174.* 22.08.04, 20:32 Obawiam sie ze to bedzie mina.... Sprawdzalem dane tej firmy dla chlopaka mojej siostry w necie (w niemieckich ksiazkach telefonicznych dla Berlina) i po pierwsze firma taka nie istnieje, po drugie nawet bledy sa w adresie... kod pocztowy nie pasuje do ulicy. Moze sie myle, ale mysle ze to jakis firma-krzak. Odpowiedz Link Zgłoś
malgmat Re: Praca GBP Service Personal z niemiec prosze o 23.08.04, 21:47 kurcze wlasnie tez zainteresowalam sie tą pracą....ale obawiam sie ze to moze być mina....jak bedziesz coś wiedzial daj znać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m123 Re: Praca GBP Service Personal z niemiec prosze o IP: *.arbeitsamt.de 24.08.04, 14:47 a gdzie sie oglaszaja ?, pytam z ciekawosci. Jakie warunki proponuja ? Czy podaja np. strone internetowa? Prosze podac ewentualnie adres tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m123 Re: GBP Service Personal ..INFO ! IP: *.arbeitsamt.de 24.08.04, 14:48 a gdzie sie oglaszaja ?, pytam z ciekawosci. Jakie warunki proponuja ? Czy podaja np. strone internetowa? Prosze podac ewentualnie adres tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa111 Re: GBP Service Personal ..INFO ! 29.08.04, 22:16 Podają nastepująacy kontakt do siebie praca-niemcy3@wp.pl, trochę to dziwne, frma ma siedzibę w Berlinie, poczta na wp, nie podają numeru telefonu. Warunki oferują bardzo atrakcyjne, więc ich oferta kusi, ale jest niepewna. Może ktoś jednak miał do czynienia z tą firmą, ponawiam prośbę o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
scorpion_winz Re: GBP Service Personal ..Odpowiedź 29.08.04, 22:46 1.Brak wpisu do rejestru agencji pośrednictwa do pracy zagranicą 2.Brak namiarów Jest to może jeden lub kilku Polaków którzy w mało wyrafinowany,lecz skuteczny sposób potrafią zainteresować "przyszłych pracowników" swą oferta ...w celu odniesienia korzyści materialnych. Słuchajcie to już ja bym wymyślił coś lepszego, chociażby założyłbym darmowego e-maila z niemickim rozszerzeniem -.de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Praca GBP Service Personal z niemiec prosze o IP: *.customer.m-online.net 26.09.04, 16:24 praca.polonia-muenchen.net /info/ Odpowiedz Link Zgłoś