Dodaj do ulubionych

Praca GBP Service Personal z niemiec prosze o inf!

IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.04, 18:15
Czy ktos juz tam pracowal lub ma jakies informacje. Chodzi zdaje sie o
winobranie na terenie Niemiec Prosze o pomoc ... pozdrowienia dla Ewci IWO I
PIO
Obserwuj wątek
    • Gość: TOMEK. Re: Praca GBP Service Personal z niemiec prosze o IP: 80.48.117.* 04.08.04, 18:44
      Boni i Klajd podaj namiary-nr.gg lub @-la,to pogadamy.ok.
      • Gość: KLJAD Re: Praca GBP Service Personal z niemiec prosze o IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.04, 22:25
        moj email chudyz@wp.pl - nie mam gg :(
        • Gość: Ann Re: Praca GBP Service Personal z niemiec prosze o IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.04, 00:00
          Mam prośbę, jeśli ktoś wie coś na temat tej firmy to proszę także o info. Mój
          mail: kamtu@interia.pl
      • Gość: gocha Re: Praca GBP Service Personal z niemiec prosze o IP: *.ust.tke.pl 21.08.04, 16:31
        ja rowniez margos3@wp.pl
      • malgmat Re: Praca GBP Service Personal z niemiec prosze o 23.08.04, 21:48
        kurcze wlasnie tez zainteresowalam sie tą pracą....ale obawiam sie ze to moze
        być mina....jak wiesz coś daj znać..na:malgmat@interia.pl
    • zyrafa111 Re: Praca GBP Service Personal z niemiec prosze o 20.08.04, 19:54
      Ja również proszę o info na zyrafa111@gazeta.pl
    • Gość: skandynaw Re: Praca GBP Service Personal z niemiec prosze o IP: 193.4.174.* 22.08.04, 20:32
      Obawiam sie ze to bedzie mina.... Sprawdzalem dane tej firmy dla chlopaka mojej
      siostry w necie (w niemieckich ksiazkach telefonicznych dla Berlina) i po
      pierwsze firma taka nie istnieje, po drugie nawet bledy sa w adresie... kod
      pocztowy nie pasuje do ulicy.
      Moze sie myle, ale mysle ze to jakis firma-krzak.
    • malgmat Re: Praca GBP Service Personal z niemiec prosze o 23.08.04, 21:47
      kurcze wlasnie tez zainteresowalam sie tą pracą....ale obawiam sie ze to moze
      być mina....jak bedziesz coś wiedzial daj znać..
      • Gość: m123 Re: Praca GBP Service Personal z niemiec prosze o IP: *.arbeitsamt.de 24.08.04, 14:47
        a gdzie sie oglaszaja ?, pytam z ciekawosci. Jakie warunki proponuja ?
        Czy podaja np. strone internetowa? Prosze podac ewentualnie adres tej firmy.
        • Gość: m123 Re: GBP Service Personal ..INFO ! IP: *.arbeitsamt.de 24.08.04, 14:48
          a gdzie sie oglaszaja ?, pytam z ciekawosci. Jakie warunki proponuja ?
          Czy podaja np. strone internetowa? Prosze podac ewentualnie adres tej firmy.
          • zyrafa111 Re: GBP Service Personal ..INFO ! 29.08.04, 22:16
            Podają nastepująacy kontakt do siebie praca-niemcy3@wp.pl, trochę to dziwne,
            frma ma siedzibę w Berlinie, poczta na wp, nie podają numeru telefonu. Warunki
            oferują bardzo atrakcyjne, więc ich oferta kusi, ale jest niepewna.
            Może ktoś jednak miał do czynienia z tą firmą, ponawiam prośbę o informacje.
            • scorpion_winz Re: GBP Service Personal ..Odpowiedź 29.08.04, 22:46
              1.Brak wpisu do rejestru agencji pośrednictwa do pracy zagranicą
              2.Brak namiarów

Jest to może jeden lub kilku Polaków którzy w mało wyrafinowany,lecz skuteczny
              sposób potrafią zainteresować "przyszłych pracowników" swą oferta ...w celu
              odniesienia korzyści materialnych.

Słuchajcie to już ja bym wymyślił coś lepszego, chociażby założyłbym darmowego
              e-maila z niemickim rozszerzeniem -.de
    • Gość: Ala Re: Praca GBP Service Personal z niemiec prosze o IP: *.customer.m-online.net 26.09.04, 16:24
      praca.polonia-muenchen.net /info/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka