Gość: linda IP: 123.118.119.* 23.09.13, 11:49 Jak ktos dostal w zeszlym tygodniu info od epso, ze jest ok i ma czekac na dalsze wiadomosci to znaczy ze przeszedl preselekcje i teraz czeka go assessment center? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lysol Re: Konkurs wewnetrzny IP: *.ec.europa.eu 26.09.13, 16:25 Jak to mozliwe, ze ktos dostal info w zeszlym tygodniu, "ze jest ok", skoro w tym tygodniu jeszcze byly testy? O jakim konkursie (jaki grade) piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linda Re: Konkurs wewnetrzny IP: 123.118.121.* 30.09.13, 05:15 Konkretnie jest takie info, ale teraz jestem na wakacjach i nie mam jak sprawdzic Notice of Competition, wiec zastanawia mnie co ta enigmatyczna wiadomosc od EPSO oznacza konkretnie: "I am pleased to inform you that following an examination of your on-line application, the Selection Board for the above-mentioned competition has decided that you can be admitted to the next phase of the competition according to points III.1.a, III.1.c, and III.2 of the Notice of Competition. The Selection Board will now proceed to the first step of the selection phase, according to sections IV of the Notice of Competition." W skrocie "jest ok i czekac na dalsze info" ;) Moglby ktos zerknac do Notice of Competition i mi powiedziec jaki jest first step according to section IV? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linda Re: Konkurs wewnetrzny IP: 123.118.121.* 30.09.13, 05:16 zakladam ze niezaleznie od grade'u procedury sa takie same na wszystkie stanowiska AD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcv Re: Konkurs wewnetrzny IP: *.ec.europa.eu 30.09.13, 17:07 no nie bardzo bo na AD 10 i 12 nawet jeszcze komisji nie opublikowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Konkurs wewnetrzny IP: *.access.telenet.be 16.04.14, 20:21 Czy osoby, ktore mialy juz rozmowe (oral test and interview) w konkursach wewnetrznych na AD moglyby sie podzielic wrazeniami, zwlaszcza na czym polegalo przygotowanie prezentacji. Pytanie kieruje oczywiscie do osob, ktore startowaly na AD9 i wyzej, bo te konkursy juz sie odbyly. Sama przygotowuje sie do AD7 i szukam inspiracji. Z gory wielkie dziek! Odpowiedz Link Zgłoś