Dodaj do ulubionych

Chcesz pracowac w Norwegii?

IP: *.adsl.tele2.no 25.10.04, 11:05
BonaDea Norway posredniczy w zatrudnieniu fachowcow oraz pracownikow
niewykwalifikowanych na terenie Norwegii. Pracownicy prywatni i firmy.
Zlecenia, kontrakty krotko- i dlugoterminowe.
Po wypelnieniu nadeslanej przez nas ankiety/CV, Twoje dane zostana
zamieszczone w naszej bazie personalnej i BonaDea bedzie szukac pracy dla
Ciebie. Jestesmy Twoim agentem w Norwegii!

Oferujemy:

- posrednictwo w znalezieniu pracy w Norwegii - my szukamy pracy dla Ciebie!
- asyste przy zawieraniu umow o prace - zadbamy, aby Twoja umowa zawierala
dobre warunki pracy i placy
- wprowadzenie w przepisy wg kodeksu pracy
- basic kurs j.norweskiego
- jezeli pracodawca nie oferuje zakwaterowania, pomozemy Ci znalezc lokum w
przystepnej cenie
- osobe-kontakt w Norwegii, do ktorej mozesz sie zwrocic z pytaniami podczas
pobytu w Norwegii
- szukanie nowych ofert dla Ciebie przed wygasnieciem aktualnej umowy.

Wymagane:
- podstawowa znajomosc j.angielskiego lub jednego z jezykow skandynawskich.

Nie pobieramy oplat przy zgloszeniu. Prowizja po otrzymaniu i zaakceptowaniu
przez Ciebie oferty pracy. Nie pobieramy przedplat w Polsce.

Nasz baza ofert od przedsiebiorstw i prywatnych pracodawcow wciaz sie
powieksza.
Zglos sie dzisiaj!
bonadea_norway@yahoo.no
Obserwuj wątek
    • Gość: mirek Re: Chcesz pracowac w Norwegii? IP: *.zapto.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 12:11
      jestem kierowca kat"c" mam 40 lat szukam pracy w Norwegii angielski podstawowy
      tel 0-604 326 193
      • Gość: jaca Re: Chcesz pracowac w Norwegii? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 15:10
        witam mam 32 lata porozumiewam się po angielsku i niemiecku z zawodu jestem
        mechanikiem maszyn i urządzeń od paru lat pracuję na stanowisku magazyniera ,
        kierowcy wózków widłowych . posiadam prawo jazdy kat.b,c . bardzo proszę osoby
        posiadające kontakty w norwegi w pomocy przy znalezieniu pracy .mój nr tel.012-
        658-32-49. pozdrawiam
    • Gość: Mirek Re: Chcesz pracowac w Norwegii? IP: 212.160.117.* 25.10.04, 15:18
      Szukam pracy w Norwegii jestem wysokowyspecjalizowanym elektrykiem i
      elektronikiem posiadam wszelkie dopuszczenia.
      Mam 38 lat prawo jazdy kat.B,Komputer,Języki-Niemiecki,angielski
      Kontakt:
      space_electronic@o2.pl
      • Gość: eciu@o2.pl czy CV wyslac w jezyku angielskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 15:46
        czy tez poslkim ?
        • Gość: BonaDea Re: czy CV wyslac w jezyku angielskim IP: *.adsl.tele2.no 25.10.04, 21:12
          Prosze o kontakt pod adresem: bonadea_norway@yahoo.no, w celu otrzymania
          ankiety/CV w jezyku polskim.
    • Gość: zombie Re: Chcesz pracowac w Norwegii? IP: 213.17.236.* 25.10.04, 16:01
      pośredniczycie w pośrednictwie pracy a nawet nie wysililiście się na założenie
      własnej stronki tylo korzystacie z darmowej poczty BUHAHAAAA
    • Gość: ? podejrzane IP: 4.2.* / *.kuleuven.ac.be 25.10.04, 16:12
      Czy to jest firma dopiero założona? Profesjonalna firma nie korzysta raczej z
      bezpłatnego konta e-mail na yahoo. Czy ta firma ma stronę www?
      • Gość: BonaDea Re: podejrzane IP: *.adsl.tele2.no 25.10.04, 21:09
        BonaDea Norway jest firma nowa, powstala przy mojej, egzystujacej firmie
        importu i sprzedazy bizuterii BonaDea i sprzedazy kosmetykow, dzialajacej od
        roku 2001.
        W celu potwierdzenia prosze zadzwonic do Rejestru Brønnøysundregister w
        Norwegii.

Obecnie BonaDeaNorway czeka na udostepnienie konta na tele2.
        Adres yahoo.no jest tymczasowy.
        Strona www w przygotowaniu.

Koncept bazuje sie na uslugach posrednictwa pracy i pilotazu dla poszukujacych
        pracy z Polski, czyli jest troche odmienny od konceptu egzystujacych w Norwegii
        firm posrednictwa polsko-norweskiego.
        Przy dystrybucji naszej oferty korzystamy z dostepnych kanalow, zarowno
        platnych jak i bezplatnych.
        Naszym klientem jest poszukujacy pracy. Szukamy stanowiska odpowiedniego do
        kwalifikacji i wymogow, negocjujemy dla naszych klientow dobre warunki pracy i
        wynagrodzenia oraz zapewniamy pilotaz.
        Nie pobieramy przedplat. Klient placi juz na miejscu, po rozpoczeciu pracy.
        Nasza prowizja jest uzalezniona od akceptacji klienta.

Pozdrawiam.
        • Gość: niewolnik Kazdy,glupi, moze sie zarejestrowac w Br& oslash;nneysund. IP: *.82-134-63.bkkb.no 26.10.04, 12:53
          Tzn.po wejsciu do unii kazdy polak chcacy pracowac w norwegii moze
          zarejestrowac swa dzialalnosc w brønneysund,nawet nie trzeba miec stalego
          pobytu w Norwegii!!! ja tam w to wszystko nie wierze.Lepiej sie skontaktowac z
          panstwowym biurem pracy www.aetat.no ,bo to przynajmniej 100%pewne.
          • Gość: ryzykant Re: Kazdy,glupi, moze sie zarejestrowac w Br& IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 13:58
            ale powiedz co tracisz ? nei pobieraja zadnych oplat dopiero jak zczynasz
            pracowac :) wiec szanse wysadki sa znikome :)
          • Gość: BonaDea Re: Kazdy,glupi, moze sie zarejestrowac w Br& IP: *.adsl.tele2.no 26.10.04, 18:42
            Dzien dobry Panu,
            poniewaz forum "Praca za granica" jest wspanialym miejscem wymiany pogladow
            poszukujacych i oferujacych prace, a klient jest dla mnie najwazniejszy,
            odpowiadam raz jeszcze:

BonaDea powstala przy mojej firmie, ktora egzystuje w Norwegii od 5 lat.
            Prowadzenie firmy uslugowej ku zadowoleniu klienta nie jest dla mnie nowoscia.
            Nie jestem firma-krzakiem.
            Wkrotce pojawi sie nasza witryna www w 2 wersjach jezykowych, na ktorej beda
            Panstwo mogli znalezc wiele interesujacych Panstwa informacji.

Oferujemy posrednictwo, przygotowanie i pilotaz do pracy w norwegii, na umowach
            o prace z norweskimi pracodawcami.
            Nie angazujemy pracownikow. Nasi klienci otrzymuja umowe z norweskim
            przedsiebiorca przed wyjazdem z Polski. Umowa ta daje pracownikowi z Polski te
            same prawa i obowiazki, ktore wg Kodeksu Pracy w Norwegii przysluguja kazdemu
            pracownikowi. Dotyczy to zarowno umow krotkoterminowych (czesto z mozliwoscia
            przedluzenia umowy z pracodawca) jak i umow dlugoterminowych lub bez okreslenia
            terminu. Tym roznimy sie od wielu innych agencji.
            Nasza oferte dla klientow adresujemy do kadry z dlugofalowym planem, czyli do
            osob, ktore nie sa zainteresowane krotkim wyjazdem i zarobieniem troche
            pieniedzy byle jak i byle gdzie, lecz wykwalifikowanych pracownikow, ktorzy
            chca zaoferowac swoje kompetencje norweskim pracodawcom, pracowac wsrod
            Norwegow, i stac sie czescia firmy.
            Oferujemy norweskiemu pracodawcy zatrudnienie wykwalifikowanej kadry, ze
            znajomoscia minimum jezyka angielskiego, doswiadczeniem zawodowym, sprawdzonymi
            referencjami, i z przygotowaniem do pobytu i pracy w Norwegii.

Nie pobieramy przedplat w Polsce.
            Inwestujemy w naszych klientow i pokrywamy koszty:

- uzyskania pozwolenia na prace
            - basic kursu jezyka norweskiego z naciskiem na slownictwo branzowe
            - tlumaczen swiadectw i atestow
            - wprowadzenia w obowiazujace przepisy pracy i zwyczaje
            - pomocy w znalezieniu zakwaterowania w przystepnej cenie, jesli pracodawca nie
            oferuje zakwaterowania

Nie pobieramy oplat od pracodawcy. Nie oferujemy pracodawcy taniej sily
            roboczej za stawki o wiele nizsze od obowiazujacych.
            Oferujemy kompetentna kadre, dla ktorej negocjujemy jak najlepsze warunki, i w
            zgodzie z obowiazujaca w Norwegii taryfa wynagrodzenia.
            Naszym klientom oferujemy prace na warunkach norweskiego pracownika,
            przygotowanie oraz pilotaz.
            Za te uslugi pobieramy od klienta prowizje, juz po rozpoczeciu pracy w Norwegii.

Mam nadzieje, ze rozwialam watpliwosci, i zapraszam do kontaktu z BonaDea.
            Jesli masz do zaoferowania swoje kwalifikacje i umiejetnosci, jestes w stanie
            komunikowac sie w jezyku angielskim od pierwszego dnia pracy, i szukasz
            zatrudnienia na godziwych warunkach, zglos sie do nas.
            Jezeli posiadasz wlasna dzialalnosc gospodarcza i mozesz zaoferowac swoje
            profesjonalne uslugi w konkurencyjnych cenach, zglos sie do nas.

Pozdrawiam
            BonaDea

• Gość: Niewolnik Ja tu tyle lat mieszkam ale jeszcze nigdy nie .... IP: *.82-134-63.bkkb.no 02.11.04, 09:30
              slyszalem zeby ktos w Norwegii pobieral pieniadze za zalatwienie roboty.To
              napewno jest nielegalne w Norwegii!!!To wlasnie pracodawca ma placic a nie
              ludzie szukajacy pracy.To ze firma jest zarejestrowana w Norwegii gowno
              znaczy,gdyz kazdy debil moze to zrobic,ja tez taka firme mam, nic za to nie
              placilem,oplaty dopiero sa pobierane jak firma zaczyna dzialac.Ludzie,jesli
              naprawde chcecie znalesc robote to jeszcze raz powtarzam...norweskie biuro
              pracy...www.aetat.no...za darmo i w dodatku maja stronke po angielsku,nawet z
              mala informacja po polsku.Powodzenia.
        • Gość: Bastian Re: podejrzane IP: 195.204.134.* 08.11.04, 01:46
          Bona Dea nie jest zarejestrowanie w bronnoysund registeret.
          brreg.no
    • Gość: 1111 Re: Chcesz pracowac w Norwegii? IP: *.swi.vectranet.pl / 80.51.166.* 26.10.04, 14:16
      Jeżeli możecie mi pomóc w znalezieniu pracy w Norwegii to będzie O.K.Potrafię
      wykonywać prace malarskie,szpachlowanie,spawanie,kierowca
      sam.dostawczych.Znajomość jęz.niemieckiego-bardzo dobra.
      andrzej299@op.pl
      0694 401 698
    • Gość: andrzej Re: Chcesz pracowac w Norwegii? IP: *.swi.vectranet.pl / 80.51.166.* 28.10.04, 08:56
      proszę o pełną informację na temat tej pracy.andrzej299@op.pl
    • Gość: MARIUSZ ŚLIŻEWSKI Re: Chcesz pracowac w Norwegii? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 07.11.04, 19:26
      MAM 25 LAT, DOŚWIADCZENIE W OGRODNICTWIE ,ROLNICTWIE,BUDOWNICTWIE.
      MIESZKAM W ZĄBROWIE KOŁO IŁAWY. EMEIL:LLL777@O2.PL TEL KOM 504170218
      CZEKAM. ŚLIŻEWSKI MARIUSZ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka