Gość: mal IP: 195.101.227.* 03.12.04, 16:46 czesc abg25 no i jak? juz po rozmowie? po badaniu? napisz jak bylo, prosze! podziel sie z oczekujacymi kolezankami (mam nadzieje) po fachu. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abg25 Re: mal do abg25 04.12.04, 17:53 czesc mal i wszyscy inni oczekujacy! ja rzeczywiscie juz PO i bylo naprawde bardzo sympatycznie, nie ma sie czym przejmowac. badania, przynajmniej tak bylo w moim przypadku, ida raczej sprawnie. nie bede sie rozpisywac, bo wygladaja wlasciwie tak jak to juz ktos opisywal w innym watku, tyle ze nie bylo ogladania zebow ani paznokci:-) nie trzeba miec ze soba zadnych dokumentow ani zaswiadczen, kwestionariusz dotyczacy stanu zdrowia i przebytych chorob wypelnia sie na miejscu. na rentgena trzeba wrocic do centrum, ale odbywa sie to bezproblemowo. po poludniu mialam dzwonic na podany numer (pozwalaja oczywiscie dzwonic z recepcji), zeby sie umowic na interview. wszyscy prawie byli na jakims zebraniu, w koncu kogos znalezli, bardzo sympatyczna pania z sekcji niemieckiej, ktorej zadaniem bylo po prostu przywitanie mnie w PE. w trakcie tej rozmowy mozna zadawac wszelkie pytania jakie ci przychodza do glowy. no a kolejny etap to oczekiwanie na list od ADMINa z oficjalna propozycja pracy (oczywiscie jesli wszystko jest OK z badaniami), a ze ADMIN ma podobno teraz duzo pracy, trzeba sie jeszcze uzbroic w cierpliwosc :-)! Naprawde nie ma sie czym stresowac! powodzenia i mam nadzieje do zobaczenia juz wkrotce w Luxie!!! pozdrawiam wszystkich czekajacych! PS: jak masz jeszcze jakies pytania, mozesz bez problemu pisac na gazetowego maila. Odpowiedz Link Zgłoś