Gość: daisy26 IP: *.crowley.pl 28.12.04, 16:08 ciekawa jestem kto juz dostal zaproszenia na interview? zdawalam egzamin pod koniec pazdziernika. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: minka Re: kat. C, section 2- kto juz ma interview? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.12.04, 17:23 ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Do Minki IP: *.csk.pl 10.01.05, 21:12 Hej Minka, jak tam Twoje interview. Miałaś już je? I jak tam było? Nie pożarli Cię Ci eurokraci? Wszystkie zdesperowane sekretarki czekają na Twoje wrażenia, bo zaczyna brakować optymizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy26 Re: kat. C, section 2- kto juz ma interview? IP: *.crowley.pl 05.01.05, 16:12 ktoś jeszcze dostał zaproszenie? przyznawać mi tu się od razu ;) a może urzędnicy jeszcze się nie pobudzili ze śpiączki świąteczno-noworocznej? :PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikus Re: kat. C, section 2- kto juz ma interview? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 16:52 witam, jestem z A i dopiero w sierpniu dostalem zawiadomienie,ze jestem na liscie rezerwowej....to juz trwa ok.1,5 roku(razem z egzaminami).Do tej pory nie otrzymalem zadnego zaproszenia.Wiec pisanie, ze urzędnicy jeszcze się nie pobudzili ze śpiączki świąteczno-noworocznej brzmi juz nieco jak kpina!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy26 Re: kat. C, section 2- kto juz ma interview? IP: *.crowley.pl 06.01.05, 10:10 wyluzuj troszkę, myślę że wiele osób jest w podobnej sytuacji :) miejmy nadzieję, że niedługo coś się naprawdę ruszy a tymczasem więcej optymizmu! :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BabyDoll do wikus IP: *.autocom.pl 06.01.05, 13:29 Ja jestem w takiej samej sytuacji. Powoli tracilam nadzieje, ale z tutejszych postow wynika, ze wszystko dopiero ruszy. Jasne, ze sobie gdybamy i nie mamy pewnosci, czy info tu podawane sa prawdziwe, ale zawsze to jakis trop. Ktos pisal, ze w styczniu beda rozsylac listy do instutucji. Moze wiec pozniej zaczna zapraszac ludzi na rozmowy... Oby!!! Zycze tego Tobie i sobie!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maddy Re: do BabyDoll IP: 195.116.73.* 06.01.05, 15:36 Obyś BabyDoll miała rację, oby nie było tak jak tu ktoś ostatnio napisał, że tak naprawdę nie ma wakatów dla tylu nowych ludzi i po prostu nikt oficjalnie nie chce się do tego przyznać. Ja też ciągle jeszcze mam nadzieję, że wszystko ruszy z Nowym Rokiem... zobaczymy jak długo. Pozdrav. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: do BabyDoll IP: *.17-201-80.adsl.skynet.be 06.01.05, 17:13 Ja wyslalam jednego ( ! ) e-maila gdzies tam na chybil trafil z CV. odpowiedz listowna brzmiala mniej wiecej tak : najpierw musza czekac na pelna oficjalna liste, jak juz ja dostana to sprawdza czy moj profil odpowiada ich zapotzebowaniom w przypadku kiedy zapotzrebowanie wogole bedzie mialo miejsce.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: do BabyDoll IP: 5.5R* / 80.200.248.* 06.01.05, 23:06 jest dosc wakatow, ale trzeba tyleczkiem ruszyc ! Babki, nie wierzcie ze ktos was skontaktuje, chyba ze jestescie......no wiecie co mam na mysli...25 lat, 15 lat doswiadczenia, 5 jezykow ... zartuje.... trzeba szukac. Dzisiaj wyslalam moj pierwszy list o 4.00 o 5.00 napisali ze skontaktuja sie ze mna w przyszlym tygodniu.... moze nic z tego nie wyjdzie...ale cos sie ruszylo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy26 Re: lobbowanie IP: *.crowley.pl 07.01.05, 09:38 no, ja w grudniu też coś tam wysłałam, ale nawet nikt nie odpisał :P ale z nowym rokiem spróbuję znów...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epsoguy Re: do BabyDoll IP: *.puretech.local / 81.171.189.* 07.01.05, 10:35 Dorota . Wez pod uwage ze jest tez kilu panow - rodzynkow ktorzy chca zostac sekretarkami. :-) Mam nadzieje ze i dl nas cos sie znajdzie. Pozdrowienia. i czeka na waktay :-) Pozdrowienia dla wszystkich z konkursu C *epsoguy* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BabyDoll Do Dorota IP: *.autocom.pl 07.01.05, 12:44 Ja wyslalam chyba ze 40 maili i owszem, dostalam troche grzecznych i kulturalnych odpowiedzi, ale pt. " dziekujemy za zainteresowanie, aktualnie nie potrzebujemy nikogo...". Milo, ze odpisuja, ale nie na takie odpowiedzi czekamy... No mam nadzieje, ze nie chodzi o moje kwalifikacje:), tylko ze rzeczywiscie dopiero za jakis czas beda werbowac, jak juz dostana te listy z ludzmi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sil Re: do BabyDoll IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 07.01.05, 16:45 Hej Dorota, fajnie, że jesteś optymistką, ale tak się składa, że ja też ruszyłam tyłeczek:). Napisałam z 20 maili i póki co otrzymuję same kurtuazyjne odpowiedzi o braku wakatów tudzież czekaniu na przypisanie do instytucji. Czyżby więc nie była to kwestia tyłeczka...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nl Re: do BabyDoll IP: *.wroclaw.mm.pl 07.01.05, 17:28 Ja mysle, ze nadal musimy czekac na zakonczenie konkursu na Head of Unit organizowanego dla NMS. Przecież to oni bedą kompletować swoje Units zatrudniając administratorów i asystentów(katC5) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maddy Re: do BabyDoll IP: 195.116.73.* 11.01.05, 10:10 Ja jestem z C, Sekcja 2, merit class 1. wysłałam ok. 200 maili, głównie do Komisji. Jadę na 3 interview i badania lekarskie w drugiej połowie stycznia. Eurochick :-)) Odpowiedz Link Zgłoś