Gość: Marcin IP: *.in-addr.btopenworld.com 11.01.05, 11:52 Osoby zainteresowane ta oferta oraz posiadajace doswiadczenie na tej pozycji moga podac maila to z przyjemnoscia podam szczegoly. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ellie Re: Housekeeping Supervisor w hotelu IP: *.lodz.dialog.net.pl 11.01.05, 11:55 ja z przyjemnoscia podam szczegoly. audi.ona@wp.pl pozdrow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Housekeeping Supervisor w hotelu IP: *.neonet.slask.pl 11.01.05, 12:37 jestem zainteresowana bardzo powaznie pracą.proszę o kontakt.Anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Anny Re: Housekeeping Supervisor w hotelu IP: *.in-addr.btopenworld.com 11.01.05, 13:00 W takim razie prosze podaj maila to zapoznam Cie ze szczegolami. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Housekeeping Supervisor w hotelu IP: *.in-addr.btopenworld.com 11.01.05, 17:59 Oferta jest jak najbardziej powazna i kazdy kto ma faktycznie doswiadczenie w tej branzy ma ogromna szanse na wyjazd juz w styczniu.Moze sie okazac, ze bedzie szansa dla wiecej niz jednej osoby. Prosze tylko o przeslanie maili abym mogl opisac szczegoly i odpowiedziec na ewentualne pytania.Uwazam, ze rozsadniej bedzie podyskutowac o tym poza forum. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domi Re: Housekeeping Supervisor w hotelu IP: *.devs.futuro.pl 11.01.05, 17:29 ja też!!! ale z tego co widzę to jest więcej chętnych a miejsce pewnie jedno:/ Odpowiedz Link Zgłoś