Dodaj do ulubionych

Chez Bernard w zeszly piatek

IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 07.02.05, 11:05
Jak Wasze wrazenia ze spotkania ?
Obserwuj wątek
    • Gość: octi Re: Chez Bernard w zeszly piatek IP: *.242.81.adsl.skynet.be 07.02.05, 20:16
      1°) fajnie, stoly zle rozmieszczone, trudo ze wszystkimi pogadac
      czekamy na nastepne punkty
      Pozdrawiam
      • Gość: rudy Re: Chez Bernard w zeszly piatek IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 08.02.05, 09:44
        Chcialem przestawic stoly ale kelner mnie, hmm, upomnial wiec dalem za wygrana.
        Nastepnym razem moze inaczej rozwiazemy te kwestie.
        • Gość: ciekawa Re: Chez Bernard w zeszly piatek IP: *.cec.eu.int 08.02.05, 09:52
          octi, a ktory ty byles? :-)
    • Gość: Texas Re: Chez Bernard w zeszly piatek IP: *.cec.eu.int 08.02.05, 10:35
      Jak wrazenia? Bardzo pozytywne;)

Zaluje, ze nie moglam porozmawiac ze wszystkimi, ale wierze, ze jest to do
      nadrobienia;)

Ciesze sie, ze nie sprawdzila sie teza, ze najgorsze co Cie moze spotkac to
      rodak zagranica;)

Pzdr;)
      • Gość: Tito 4 marca? IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 08.02.05, 10:48
        Fajnie bylo ze tyle Polakow. Ale jeszcze lepiej zrobilo sie gdy zaczelismy integrowac zagranicznych kolegow/partnerow.

Mysle ze warto to ciagnac. Wiec widzimy sie znowu 4 marca o 18 w tym samym miejscu?

Moznaby to polaczyc z cokolwiek nietrendy dniem kobiet. Mysle ze bardzo trendy jest byc antytrendy. Panowie moze przyjda z gozdzikami?
        • aga6000 a moze cos w Strasburgu ? 08.02.05, 10:51
          Tito, Rudy, Unia i inni z Pe bywajacy na tym forum, a moze w miedzyczasie
          jakies spotkanie wieczorkiem w Strasburgu ?
          • Gość: rudy Re: a moze cos w Strasburgu ? IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 08.02.05, 11:01
            Ja jestem za. Ustalamy cos konkretnego ?
            • Gość: Tito Re: a moze cos w Strasburgu ? IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 08.02.05, 11:17
              ja do stras nie jezdze :)
            • aga6000 Re: a moze cos w Strasburgu ? 08.02.05, 11:22
              Moze ustalmy najpierw kto bedzie w Strasburgu, bo chyba nie wszyscy jezdza i
              kto poza nami na razie jest chetny? Wstepnie moge zaproponowac 23go, moge sie
              tez zajac zarezerwowaniem stolika jak juz ustalimy ilosc uczestnikow.
              • Gość: rudy Re: a moze cos w Strasburgu ? IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 08.02.05, 11:26
                Ja jade. W Strasburgu tradycyjnie chodze do Les Aviateurs, ale czesto jest
                spory tlok, wiec jesli zalezy nam na rozmowie to lepiej znalezc inne miejsce.
              • integration Re: a moze cos w Strasburgu ? 08.02.05, 14:34
                ja chetnie 23 lutego (sroda) w S.
                Tylko jaki pub?? (ja tam jade pierwszy raz)

Swoja droga nie uda nam sie zebrac pewnie wiecej niz 4-5 osob...
                • Gość: rudy Re: a moze cos w Strasburgu ? IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 08.02.05, 14:50
                  4-5 osob to juz bedzie calkiem niezle. Mi moze uda sie kogos dodatkowo
                  przyprowadzic. Co do miejsca to sie jeszcze porozumiemy. Ale moze sie
                  spotkamy jeszcze wczesniej w kilka osob na kawie w PE w Brukseli ?
                  • aga6000 Kawa o 10tej? 08.02.05, 16:41
                    Ale moze sie
                    > spotkamy jeszcze wczesniej w kilka osob na kawie w PE w Brukseli ?

Mozemy, na przyklad jutro w barze nad stolowka o 10tej ?
                    • Gość: rudy Re: Kawa o 10tej? IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 08.02.05, 17:09
                      Dobra. Jak sie poznamy (nie jestem pewien czy bylas w piatek w Bernardzie)?
                      • aga6000 Re: Kawa o 10tej? 08.02.05, 17:15
                        > Dobra. Jak sie poznamy (nie jestem pewien czy bylas w piatek w Bernardzie)?
                        po badgach ;))
                        nie zdazylam do bernarda
                        a Tito i Integration ?
                        • Gość: Tito Re: Kawa o 10tej? IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 08.02.05, 17:26
                          Tito to cienias i go do stra nie wysylaja :)
                          • Gość: rudy Re: Kawa o 10tej? IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 08.02.05, 17:35
                            Tito, spotykamy sie jutro o 10 w Bru-kse-li nad stolowka. Przyjdziesz ?
                            • Gość: Tito bede ale maks 30 min IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 08.02.05, 17:40
                              • Gość: rudy Re: bede ale maks 30 min IP: *.5-136-217.adsl.skynet.be 08.02.05, 18:42
                                Spoks, to ma byc kawa a nie calodniowy piknik.
                                • integration Re: bede ale maks 30 min 09.02.05, 09:47
                                  ja nie bede bo nie pracuje w PE i na kawe troche daleko w te szare dni:)
                                  ale Strasburg OK
        • Gość: rudy Re: 4 marca? IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 08.02.05, 11:03
          Oczywiscie ze sie spotykamy. Tylko faktycznie moglibysmy jakos inaczej rozegrac
          kwestie organizacji przestrzeni, bo w ukladzie stolikowym z Bernarda bylismy
          skazani na zajecia w podgrupach. Moze bardziej na stojaco ?
          • integration Re: 4 marca? 08.02.05, 14:33
            pewnie ze 4 marca. Nie bylem tym razem bo rodzina przyjechala, ale pewnie wtedy
            bede wolny.

Jest czas zeby znalezc odpowiedniejszy lokal. Choc jak jest 20 (podobno) osob
            to trudno o kameralny nastroj przy piwie. Bardziej potrzebny jest
            przewodniczacy zebrania:)

Pozdrawiam
            • Gość: adm Re: 4 marca? IP: *.cec.eu.int 08.02.05, 17:11
              ja ja ja !!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka