Dodaj do ulubionych

Luxembourg Youth Hostel - Luxembourg

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 10:45
Czesc, czy ktos moze korzystal z uslug tego schroniska i moze opowiedziec o
warunkach, jak mozna zabookowac pokoj etc., dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: minka Re: Luxembourg Youth Hostel - Luxembourg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 14:10
      jest super, bdb warunki. Miejsce możesz zarezerwować z ich strony internetowej.
      • Gość: Darek Re: Luxembourg Youth Hostel - Luxembourg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 14:52
        dzieki za podpowiedz, pytanie lamerskie :) nie wiesz czy jedynke mozna wziac we
        dwie osoby, pzdr
        • Gość: poirytowana Re: Luxembourg Youth Hostel - Luxembourg IP: *.gino / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 15:12
          a może jedynke na 4 osoby? nie wydaje mi sie mozliwe branie jedynki na kilka
          osób, jak chcesz oszczedzic to bierz miejsce w pokoju wieloosobowym i tyle.
        • Gość: minka Re: Luxembourg Youth Hostel - Luxembourg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 15:20
          nie wiem
          • Gość: asia Re: Luxembourg Youth Hostel - Luxembourg IP: *.14-218-195.catv.internet.lu 08.02.05, 15:54
            wlasnie jestem w tej oberzzy. warunki super. ja mialam dla siebie samej pokoj
            4osobowy czyli teoretycznie mozliwa jest jedynka dla 2 osob.
            • Gość: Darek Re: Luxembourg Youth Hostel - Luxembourg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 16:04
              Dzieki za info, rezerwowalas faxem czy przez net, ile Cie kosztuje pobyt, a nie
              wiesz czy jak wezme dwie doby to tez mi zwroca koszty ? Pzdr
              • Gość: asia Re: Luxembourg Youth Hostel - Luxembourg IP: *.14-218-195.catv.internet.lu 08.02.05, 16:10
                rezerwowalam przez ich strone www, potem wspolnie sobie potw. mailowo moja
                rezerwacje. jessli chodzi o zwrot za dluzszy pobyt to odsylam do wczesniejszych
                watkow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka