Gość: Darek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 10:45 Czesc, czy ktos moze korzystal z uslug tego schroniska i moze opowiedziec o warunkach, jak mozna zabookowac pokoj etc., dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: minka Re: Luxembourg Youth Hostel - Luxembourg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 14:10 jest super, bdb warunki. Miejsce możesz zarezerwować z ich strony internetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Luxembourg Youth Hostel - Luxembourg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 14:52 dzieki za podpowiedz, pytanie lamerskie :) nie wiesz czy jedynke mozna wziac we dwie osoby, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poirytowana Re: Luxembourg Youth Hostel - Luxembourg IP: *.gino / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 15:12 a może jedynke na 4 osoby? nie wydaje mi sie mozliwe branie jedynki na kilka osób, jak chcesz oszczedzic to bierz miejsce w pokoju wieloosobowym i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: Luxembourg Youth Hostel - Luxembourg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 15:20 nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Luxembourg Youth Hostel - Luxembourg IP: *.14-218-195.catv.internet.lu 08.02.05, 15:54 wlasnie jestem w tej oberzzy. warunki super. ja mialam dla siebie samej pokoj 4osobowy czyli teoretycznie mozliwa jest jedynka dla 2 osob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Luxembourg Youth Hostel - Luxembourg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 16:04 Dzieki za info, rezerwowalas faxem czy przez net, ile Cie kosztuje pobyt, a nie wiesz czy jak wezme dwie doby to tez mi zwroca koszty ? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Luxembourg Youth Hostel - Luxembourg IP: *.14-218-195.catv.internet.lu 08.02.05, 16:10 rezerwowalam przez ich strone www, potem wspolnie sobie potw. mailowo moja rezerwacje. jessli chodzi o zwrot za dluzszy pobyt to odsylam do wczesniejszych watkow. Odpowiedz Link Zgłoś