Dodaj do ulubionych

PIlne praca na Sardyni

26.02.05, 19:35
Szukam pilnie osoby powazne ze znajoscia jezyka wloskiego do restauracji od
15 marca i druga tura od 15 kwietnia.
lolka61@gazeta.pl
gg 2070433
Obserwuj wątek
    • lolka61 Re: PIlne praca na Sardyni 26.02.05, 21:23
      ?
    • lolka61 Re: PIlne praca na Sardyni 27.02.05, 10:57
      NIE MA CHETNYCH DO UCZCIWEJ PRACY?
      • Gość: bartosz Re: PIlne praca na Sardyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 11:07
        Chętnie bym skorzystał z pani oferty ale niestety nie znam włoskiego.Mówie zato
        nie najgorzej po angielsku,ale to chyba nie wystarczy?
        • Gość: lolka61 Re: PIlne praca na Sardyni IP: 83.224.64.* 27.02.05, 11:25
          niestety nie wystarcza. diekuje
      • Gość: tomek Re: PIlne praca na Sardyni IP: *.wmc.net.pl 27.02.05, 15:19
        Nie znam włoskiego, ale znam dobrze niemiecki. W rejonach turystycznych ,
        często istnieje potrzeba znajomości języka niemieckiego.

Pozdrawiam
        Tomek
        tomek609@wp.pl
        • Gość: GIG Co to za roznica IP: 207.134.75.* 27.02.05, 15:22
          w koncu nie jedziecie tam pracowac w banku tylko w pizzeri. A jezyk wloski jest
          b. latwy i w 3 miesiace bedziecie swietnie porozumiewac sie....
          • lolka61 Re: Co to za roznica 27.02.05, 15:28
            Dziekuje za poparcie, to jest bardzo ekskluzywna pizzeria i restauracja.Daja
            mieszkanie oraz wyzywienie, i w czystym miejscu.Dlatego pracodawca che
            wczesniej zeby sie nauczyli kto trochu umie i przygotowac ich do sezonu, ale
            nie wszyscy rozumieja. Ze ja tu mieszkam to ludzie nie rozumia ze nie maja
            pracodawcy innego kontaktu z Polakami, ale takie zycie.
      • Gość: bajzet@poczta.fm Re: PIlne praca na Sardyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 17:14
        Pracowałem we Włoszech 2 lata , w tym 1 rok legalnie ,dlatego przyślij mi pełną
        informację o tej pracy. Pracowałem przy organizacji wesel , póżniej w
        restauracji . Znam zasady , podaj warunki i zarobki.
        • lolka61 Re: PIlne praca na Sardyni 27.02.05, 18:08
          Jestes w stanie pracowac przy pieczeniu pizzy, to nie elektryczny piec.Trzeba
          sie dobrze do tego przygotowac aby znac dobrze temp , kiedy dodac drzewo, bo to
          moment i spalisz a moment mniej i dasz klientowi niedopieczona pizze, a to jest
          strata ,wiesz o tym?
    • Gość: bartosz Re: PIlne praca na Sardyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 14:10
      Dziwie sie że nikt sie nie interesuje tą ofertą.Może ludzie nie wiedzą co to
      sardynia może oni myślą że to jakaś dziura na wschodzie a to przecież Włochy!
      Wspaniały kraj.A może poprostu nikt nie zna włoskiego???
      • lolka61 Re: PIlne praca na Sardyni 27.02.05, 15:20
        Tak, wiem, To wspaniala wyspa, ale wola jechac i zbierac krzewy na kolanach.To
        jest praca legalna, Niektorzy nazywaja mnie juz burdel mama, ale to jest
        niestety jak chcesz pomoc tym zmarlym z glodu.Ja mieszkam od 25 lat tutaj, i
        jest wiecej w Polsce burdeli jak tutaj. Przykre to.
        • o.qrwa Burdelmama na Sardynii. 27.02.05, 16:10
          lolka61 napisała:

"... wiecej w Polsce burdeli jak tutaj. Przykre to."

Tez sie zmartwilem. Czy robisz cos aby to zmienic?
          Zaoferuj prace ladnym dziewczynom.
          • lolka61 Re: Burdelmama na Sardynii. 27.02.05, 18:05
            Tak w Polsce jest wiecej burdeli jak ludzi,zaden Polak nie zrobi nic za darmo
            ja daje pomoc kto potrzebuje i to za darmo.
    • Gość: gaga Re: PIlne praca na Sardyni IP: w3cache.* / *.2-0.pl 27.02.05, 17:20
      jestem zainteresowana mam 48 lat byłam we Włoszech w Calabrii w charakterze
      opiekunki ale mało płacili i wróciłam napisz na tg7gazeta.pl
    • Gość: Basia Re: PIlne praca na Sardyni IP: *.waw.tgc.pl / 212.244.73.* 28.02.05, 09:03
      O. Super! Znam włoski (CELI II). Ale gdzie na Sardyni? Jest duża :) A jakie są
      warunki wynagrodzenia? Na jaki oklres jest ta praca ?
    • Gość: www.@minicar.pl Re: PIlne praca na Sardyni IP: *.finemedia.pl 02.03.05, 14:53
      potrzebuję pracy na sardynii
    • Gość: www@ . minicar . p Re: PIlne praca na Sardyni IP: *.finemedia.pl 02.03.05, 14:56
      potrzebuję pracy na sardynii 71 329 70 15
    • Gość: oooo Re: PIlne praca na Sardyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 16:14
      Nie słuchajcie tej Pani kłanie jak z nut - każdemu chętnemu każe przysłać CV I
      póżniej koniec znajomości. Wysłałem swoje, wysłali znajomi i co koniec , ta
      osoba tylko zbiera dane .Kant nad kantami co kilka dni ogłasza się i jeszcze
      chętnych nie znalazła ... dziwne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka