lolka61 26.02.05, 19:35 Szukam pilnie osoby powazne ze znajoscia jezyka wloskiego do restauracji od 15 marca i druga tura od 15 kwietnia. lolka61@gazeta.pl gg 2070433 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolka61 Re: PIlne praca na Sardyni 27.02.05, 10:57 NIE MA CHETNYCH DO UCZCIWEJ PRACY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartosz Re: PIlne praca na Sardyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 11:07 Chętnie bym skorzystał z pani oferty ale niestety nie znam włoskiego.Mówie zato nie najgorzej po angielsku,ale to chyba nie wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolka61 Re: PIlne praca na Sardyni IP: 83.224.64.* 27.02.05, 11:25 niestety nie wystarcza. diekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: PIlne praca na Sardyni IP: *.wmc.net.pl 27.02.05, 15:19 Nie znam włoskiego, ale znam dobrze niemiecki. W rejonach turystycznych , często istnieje potrzeba znajomości języka niemieckiego. Pozdrawiam Tomek tomek609@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GIG Co to za roznica IP: 207.134.75.* 27.02.05, 15:22 w koncu nie jedziecie tam pracowac w banku tylko w pizzeri. A jezyk wloski jest b. latwy i w 3 miesiace bedziecie swietnie porozumiewac sie.... Odpowiedz Link Zgłoś
lolka61 Re: Co to za roznica 27.02.05, 15:28 Dziekuje za poparcie, to jest bardzo ekskluzywna pizzeria i restauracja.Daja mieszkanie oraz wyzywienie, i w czystym miejscu.Dlatego pracodawca che wczesniej zeby sie nauczyli kto trochu umie i przygotowac ich do sezonu, ale nie wszyscy rozumieja. Ze ja tu mieszkam to ludzie nie rozumia ze nie maja pracodawcy innego kontaktu z Polakami, ale takie zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajzet@poczta.fm Re: PIlne praca na Sardyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 17:14 Pracowałem we Włoszech 2 lata , w tym 1 rok legalnie ,dlatego przyślij mi pełną informację o tej pracy. Pracowałem przy organizacji wesel , póżniej w restauracji . Znam zasady , podaj warunki i zarobki. Odpowiedz Link Zgłoś
lolka61 Re: PIlne praca na Sardyni 27.02.05, 18:08 Jestes w stanie pracowac przy pieczeniu pizzy, to nie elektryczny piec.Trzeba sie dobrze do tego przygotowac aby znac dobrze temp , kiedy dodac drzewo, bo to moment i spalisz a moment mniej i dasz klientowi niedopieczona pizze, a to jest strata ,wiesz o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartosz Re: PIlne praca na Sardyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 14:10 Dziwie sie że nikt sie nie interesuje tą ofertą.Może ludzie nie wiedzą co to sardynia może oni myślą że to jakaś dziura na wschodzie a to przecież Włochy! Wspaniały kraj.A może poprostu nikt nie zna włoskiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
lolka61 Re: PIlne praca na Sardyni 27.02.05, 15:20 Tak, wiem, To wspaniala wyspa, ale wola jechac i zbierac krzewy na kolanach.To jest praca legalna, Niektorzy nazywaja mnie juz burdel mama, ale to jest niestety jak chcesz pomoc tym zmarlym z glodu.Ja mieszkam od 25 lat tutaj, i jest wiecej w Polsce burdeli jak tutaj. Przykre to. Odpowiedz Link Zgłoś
o.qrwa Burdelmama na Sardynii. 27.02.05, 16:10 lolka61 napisała: "... wiecej w Polsce burdeli jak tutaj. Przykre to." Tez sie zmartwilem. Czy robisz cos aby to zmienic? Zaoferuj prace ladnym dziewczynom. Odpowiedz Link Zgłoś
lolka61 Re: Burdelmama na Sardynii. 27.02.05, 18:05 Tak w Polsce jest wiecej burdeli jak ludzi,zaden Polak nie zrobi nic za darmo ja daje pomoc kto potrzebuje i to za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: PIlne praca na Sardyni IP: w3cache.* / *.2-0.pl 27.02.05, 17:20 jestem zainteresowana mam 48 lat byłam we Włoszech w Calabrii w charakterze opiekunki ale mało płacili i wróciłam napisz na tg7gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: PIlne praca na Sardyni IP: *.waw.tgc.pl / 212.244.73.* 28.02.05, 09:03 O. Super! Znam włoski (CELI II). Ale gdzie na Sardyni? Jest duża :) A jakie są warunki wynagrodzenia? Na jaki oklres jest ta praca ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.@minicar.pl Re: PIlne praca na Sardyni IP: *.finemedia.pl 02.03.05, 14:53 potrzebuję pracy na sardynii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www@ . minicar . p Re: PIlne praca na Sardyni IP: *.finemedia.pl 02.03.05, 14:56 potrzebuję pracy na sardynii 71 329 70 15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooo Re: PIlne praca na Sardyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 16:14 Nie słuchajcie tej Pani kłanie jak z nut - każdemu chętnemu każe przysłać CV I póżniej koniec znajomości. Wysłałem swoje, wysłali znajomi i co koniec , ta osoba tylko zbiera dane .Kant nad kantami co kilka dni ogłasza się i jeszcze chętnych nie znalazła ... dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś