Dodaj do ulubionych

Mackenzie Consulting???

IP: 212.106.128.* 07.03.05, 11:13
Chodzi mi o najaktualniejsze informacje, opinie osób które pracowały lub
obecnie pracują w UK za pośrednictwem tej firmy (opiekun/ka).
Za wszelkie informacje wielkie dzięki:-)
ps. wiem co to wyszukiwarka, i nawet z niej skorzystałam...
Obserwuj wątek
    • eliza264 Re: Mackenzie Consulting??? 07.03.05, 12:33
      cześc, ja juz niedługo wyjeżdżam z mackenzie do Anglii.
      Pierwsze wrażenia? Miła, fachowa obsługa w gdańsku, stały kontakt z agencją,
      pytania nie zostaja bez odpowiedzi. Mam nadzieję że w pracy docenią moje
      wykształcenia i doświadczenie, a jade do szkoły specjalnej...
      • Gość: aneczka281 Re: Mackenzie Consulting??? IP: *.stare-bielice.sdi.tpnet.pl 11.03.05, 18:15
        witam!Ja bylam na rozmowie kwalifikacyjnej i bylo ok.Bylas juz na rozmowie z
        pracodawca? O co pytają? Dzis dostalam od nich maila ze w kwietniu dostane
        zaproszenie na rozmowe z pracodawcą.Mogłabyś napisać jak to się odbywa?
        trilowanie@poczta.onet.pl
      • Gość: Dorota Re: Mackenzie Consulting??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 21:53
        Ja również wyjeżdżam w kwietniu do Anglii z tej firmy. Też jestem zadowolona.
        Może się spotkamy. To również szkoła specjalna.
        • pieguskaa Re: Mackenzie Consulting??? 18.03.05, 09:58
          Dorota, odezwij sie na adres gazetowy (j.w). Zapewne jedziemy razem i do tej
          samej szkoły:))))

Pozdrawiam i czekam na odzew
          pieguska
          • Gość: Dorota Re: Mackenzie Consulting??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 21:23
            Dopiero dziś przeczytałam Twoją wiadomość Piegusko. Spotkamy się na lotnisku.
            Czy masz już spakowaną walizkę?
    • eliza264 Re: Mackenzie Consulting??? 18.03.05, 11:23
      Hej Dorota, ja jade w kwietniu, byc może nawet do tego samego miejsca. odezwij
      sie to skonsultujemy i wymienimy fakty...
      • Gość: efelinka Re: Mackenzie Consulting??? IP: *.osiedle.net.pl 18.03.05, 16:37
        mam pytanie . czy mialyscie wczesniej jakie kolwiek doswaidczenie?
      • rita78 Re: Mackenzie Consulting??? 18.03.05, 17:00
        a czy mozecie napisac na czym polegala rozmowa weryfikujaca jezyk?? no i w
        ogole jak wyglada rekrutacja, jakie sa koszty itp.
        ja mam zaproszenie na 6 kwietnia na rozmowe...
        • rita78 Re: Mackenzie Consulting??? 22.03.05, 21:22
          podciagam
        • Gość: rybka Re: Mackenzie Consulting??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 21:29
          Rito,nie jest tak źle, sama rozmowa to odpowiedzi na zadawane pytania. Trudniej
          rozmawia się z samym pracodawcą. Ale nie jest tak źle, a koszty to dojazd do
          Gdańska, który organizujesz za własne pieniądze.
    • Gość: eliza Re: Mackenzie Consulting??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 14:27
      Hej Dorota, spotkałysmy sie w Gdańsku na rozmowie...Zobaczymy się w Londynie na
      lotnisku jak przylecicie, a na razie wesołych świąt i do zobaczenia
      • Gość: Dorota Re: Mackenzie Consulting??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 10:45
        Cóż, odliczam już godziny do wylotu. Czyżbyś już była w Londynie, że dopiero
        tam się spotkamy? Pozdrawiam.
        • Gość: eliza Re: Mackenzie Consulting??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 12:20
          Tak, wyjeżdżam trochę wcześniej od was, poczuć w Londynie nowe klimaty.
          Spotkamy sie na lotnisku- Pa pa!!!
        • pieguskaa Re: Mackenzie Consulting??? 31.03.05, 16:11
          Hej Dorota:) Dopiero dzis przeczytalam, ze mi odpisalas, szkoda tylko, ze nie
          na maila:)

Ja takze odliczam dni i godziny do wyjazdu. Nie chce mi sie wierzyc, ze tu juz
          niedlugo:)
          Do zobaczenia:) Mam nadzieje, ze jakos na lotnisku sie poznamy i razem bedziemy
          wypatrywac Elize w Londynie:)

Pozdrawiam
          pieguska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka