Dodaj do ulubionych

zwrot kosztów LUX i BXL

IP: *.crowley.pl 07.03.05, 16:55
jak to wygląda jeżeli rozmow nie można zorganizować w trakcie jednego
wyjazdu? dostaje się oddzielne formularze z BXL i oddzielne z LUX? czy
wszystko załatwiają ci z BXL? z góry dziękuję za odpowiedź!
Obserwuj wątek
    • epsiak Re: zwrot kosztów LUX i BXL 08.03.05, 10:56
      witaj Daisy
      mnie przyslali oddzielnie dokumenty z Luxa i Brukseli

tak wiec podwojny lot pewnie cie czeka :)
      • Gość: Sil Re: zwrot kosztów LUX i BXL IP: *.grudziadz.pl / 212.160.232.* 08.03.05, 11:01
        Słuchajcie, ale jeśli oba wyjazdy aranżuje DG Admin, to przecież nie ma
        potrzeby podwójnego słania dokumentów? Przynajmniej tak wynika z logiki... Ja w
        każdym razie nie zamierzam przesyłać wszystkiego 2 razy. Poprosiłam, żeby Lux
        skontaktował się z panią z Admin, która mnie "prowadzi" i tyle.
        • epsiak Re: zwrot kosztów LUX i BXL 08.03.05, 12:59
          oczywiscie dokumenty daje sie tylko u ADMINA w jednym miescie - badania tez
          robi sie tylko raz,
          ale mnie chodzilo o formularze dot. zwrotu kosztow - zostawia sie je za kazdym
          razem tak gdzie sie jedzie
          ja juz n-raz wypelniam ten formularz dot. rachunku w banku (i raz sie zapytali
          czy te wpływy z zagranicy to stale :) hehehe
          • Gość: Sil Re: zwrot kosztów LUX i BXL IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 08.03.05, 13:35
            A, rozumiem. Ale jeśli jadę do Lux i Bxl niejako za jednym razem, to wtedy co?
            Wydaje mi się, że daję tylko jeden formularz, w którym trzeba zawrzeć też cenę
            biletu na pociąg Bxl-Lux-Bxl..?
            • epsiak Re: zwrot kosztów LUX i BXL 08.03.05, 14:36
              mialem identyczna sytuacje
              1) tak wiec... w Brukseli mialem badania i zostawilem tam wszystkie dokumenty
              oraz formularze dot. zwrotu kosztow do Brukseli (czyli za samolot)
              2) w Luxie zostawilem takze formularz dot. zwrotu kosztow (ale tu zawarlem
              tylko cene biletu).
              Wypelniali mi wiec dwukrotnie w banku formularz o rachunku bankowym.
              tak zrobilem ja- czy slusznie nie wiem
              ale pieniadze z Luxa juz dostalem, a z brukseli mam dostac za 2 tygodnie
              pozdrawiam
              • Gość: Sil Re: zwrot kosztów LUX i BXL IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 08.03.05, 18:51
                Dzięki za info. Z tego wniosek, że warto na wszelki wypadek mieć dwa
                formularze. A powiedz mi, drogi Epsiaku, jak wracałeś z Luxa do Polski? Przez
                Bxl?
                • epsiak Re: zwrot kosztów LUX i BXL 08.03.05, 19:09
                  tak jest przez Bruksele

1) Bruksela zwracala mi za samolot z Wawy do Brukseli i spowrotem
                  2) Lux zwracal mi pieniadze za pociag z Brukseli do Luxa i z Luxa do Brukseli
                  Pozdrawiam
                  • Gość: Sil Re: zwrot kosztów LUX i BXL IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 08.03.05, 19:38
                    A ile czasu zajął Ci pobyt w Luxie wraz z rozmową? Nie miałeś problemów ze
                    zdążeniem na samolot (Charleroi czy Zaventem?)?
                    • Gość: Katarzyna Potrzebne dokumenty IP: 213.121.151.* 08.03.05, 20:34
                      Witajcie EPSOWICZE,
                      mam prosbe mozecie mi napisac jakie dokumenty moge potrzebowac jakdac na
                      rozmowe do PE? Czekam na zaproszenie, nie mieszkam jednak w Polsce ale w
                      przyszlym tyg. lece do domu wiec moge przywiesc potrzebe papierki. Wiem, ze o
                      siawdectwie o niekaralnosci i jeszcze cos?

Wielkie dzieki:-)
                      Katarzyna z Glasgow

PS: Moze jeszcze kosc jest z EPSOWICZOW w Szkocji?
                      • Gość: Sil Re: Potrzebne dokumenty IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 08.03.05, 21:48
                        Powinnaś dostać wykaz niezbędnych dokumentów z adminu. Upomnij się o to. Oprócz
                        zaświadczenia o niekaralności będą Ci potrzebne świadectwa pracy, pasek wypłaty
                        z obecnej pracy, akt urodzenia (może być skrócony), ew. akt ślubu, 2 fotografie
                        i dyplomy poświadczające edukację. To chyba wszystko.
                  • Gość: daisy26 Re: zwrot kosztów LUX i BXL IP: *.crowley.pl 09.03.05, 08:52
                    Epsiak, to chyba będę miała podobnie jak Ty :) pozdrawiam
                    • Gość: schaflar Re: zwrot kosztów LUX i BXL IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 13:48
                      Witajcie
                      Wlasnie wrocilem z rozmow i badan. Bylem zarowno w Lux. jak i w BRX. Wszystkie
                      sprawy zwiazane ze zwrotem kosztow zalatwilem w Lux, bo tam bylem najpierw.
                      Wystarczylo tylko pokazac oficjalne zaproszenie z Brx. i pani w ADMIN
                      powiedziala ze bez problemu zalatwie wszystko na miejscu w Lux( zwrot za
                      samolot PL-Bruks + pociag Bruks-Lux) Tak wiec nie trzeba dwa razy wypelniac
                      zadnych dokumentow.
                      Gdybyscie mieli pytania to piszcie.
                      Rafal
                      • epsoelka Re: zwrot kosztów LUX i BXL 11.03.05, 13:58
                        No i jak było, jak było na tych rozmowach?
                        • Gość: schaflar Re: zwrot kosztów LUX i BXL IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 14:06
                          opisalem w sasiednim watku: "Jak sie dostac z Brukseli do Lux.??Mam 2
                          rozmowy.."
                          • epsoelka Re: zwrot kosztów LUX i BXL 11.03.05, 14:10
                            znalazłam.
                            Problem za wysokich kwalifikacji był podnoszony na forum prawdopodobnie w
                            trakcie Twoich wojaży. Wbrew pozorom nie jest łatwo wiarygodnie odpowiedzieć na
                            takie "zarzuty"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka