Dodaj do ulubionych

SPOTKANIE 1 KWIETNIA BRUKSELA

IP: *.68.219.103.brutele.be 21.03.05, 19:30
W zwiazku z brakiem innych propozycji (z wyjatkiem pubu, ktorego nie ma na
Madou;) proponujemy spotkanie w The Old Oak, 26 Rue Franklin. Bylysmy tam
dzisiaj i dowiedzialysmy sie, ze mozna zarezerwowac miejsca bez dodatkowych
oplat.
Czy odpowiada Wam to miejsce?
Na ile osob nalezaloby zrobic rezerwacje?
Moze jednak macie inne propozycje?
Miejsca trzeba by bylo zarezerwowac w tym tygodniu (najlepiej ASAP).
Obserwuj wątek
    • Gość: bud Podbijam watek IP: *.cec.eu.int 22.03.05, 09:57
    • Gość: Texas Re: SPOTKANIE 1 KWIETNIA BRUKSELA IP: *.altec.pl / *.altec.pl 22.03.05, 10:24
      Nie mam innych propozycji;]

Bede na pewno, chociaz byc moze troche spozniona;]

Pzdr
    • integration Re: SPOTKANIE 1 KWIETNIA BRUKSELA 22.03.05, 10:39
      dobra robota, bud:)

Propozycja jest OK. Za malo czasu by zmieniac. Ja bede. Mysle, ze zarezerwujmy
      na 20 osob. Bedzie tuz po swietach, wiec bedzie troche mniej osob. Nawet jesli
      lacznie przyjdzie 30, to i tak nie naraz.

Do zobaczenia i szczesliwej podrozy wszystkim
      • Gość: Texas Re: SPOTKANIE 1 KWIETNIA BRUKSELA IP: *.altec.pl / *.altec.pl 22.03.05, 10:52
        ostatnio bylo prawie 40 osob, wydaje mi sie ze stolik na 20 osob moze byc za
        maly, ale zobaczymy jak sie ludzie beda meldowac ;]

Pzdr
        • Gość: adm Re: SPOTKANIE 1 KWIETNIA BRUKSELA IP: *.cec.eu.int 22.03.05, 11:07
          hej hej , dobra robote zrobila bud, ale w towarzystwie lat i adm ;-))) az nas
          nogi bolaly od latania miedzy Jourdain, pl. Luxemburg i Franklin.....;-))
          potwierdzam stolik na 20/25 osob bedzie ok
          • Gość: lat Re: SPOTKANIE 1 KWIETNIA BRUKSELA IP: *.consilium.eu.int 22.03.05, 11:15
            ja to nawet sobie stopy obtarlam :))
            ale pub wydaje sie ok
            • Gość: ania Re: SPOTKANIE 1 KWIETNIA BRUKSELA IP: *.consilium.eu.int 22.03.05, 11:34
              buuu a mnie nie bedzie..:-(((( a mozebysmy obok pierwszopiatkowych mieli tez
              spotkania polowkowe (hmm to dosc dwuznaczne hihi) np 15??
              • Gość: lat Re: SPOTKANIE 1 KWIETNIA BRUKSELA IP: *.consilium.eu.int 22.03.05, 15:04
                fajny pomysl z tymi spotkaniami polowkowymi :)
                to moze pierwszy i trzeci piatek miesiaca?
    • Gość: ansil Re: SPOTKANIE 1 KWIETNIA BRUKSELA IP: *.cec.eu.int 22.03.05, 11:34
      i ja tym razem potwierdzam przybycie.. drugie polowy niezaepsowane mam nadzieje
      dozwolone?
      • Gość: Tito Re: SPOTKANIE 1 KWIETNIA BRUKSELA IP: *.chello.pl 27.03.05, 19:12
        no jasne!!!
    • Gość: rudy Re: SPOTKANIE 1 KWIETNIA BRUKSELA IP: 5.6.1D* / *.europarl.eu.int 22.03.05, 11:40
      Oj, boje sie ze mimo bliskosci swiat stolik na 20 osob moze okazac sie zbyt
      ciasny...
    • Gość: octi Re: SPOTKANIE 1 KWIETNIA BRUKSELA IP: *.cec.eu.int 22.03.05, 11:56
      oki oki dla mnie na 1go
      • Gość: mczapl Re: SPOTKANIE 1 KWIETNIA BRUKSELA IP: 5.6.1D* / *.europarl.eu.int 22.03.05, 12:00
        Ja tez potwierdzam, ze bede, choc moge sie nieco spoznic, bo 1 kwietnia planuje
        przeprowadzke do nowego mieszkania.
    • Gość: piniu Re: SPOTKANIE 1 KWIETNIA BRUKSELA IP: *.cec.eu.int 22.03.05, 12:05
      Ja tez sie pisze, jak najbardziej.
      • Gość: Sofi A ja bede podwojna :) IP: *.cec.eu.int 22.03.05, 13:06
        • Gość: rudy Re: A ja bede podwojna :) IP: 5.6.1D* / *.europarl.eu.int 22.03.05, 14:09
          Co to znaczy ? :)
          • Gość: Ela Re: A ja bede podwojna :) IP: *.localdomain / 213.25.181.* 22.03.05, 14:15
            Stawiam że Sofi przyjdzie z mężem :)
            • Gość: adm Re: A ja bede podwojna :) IP: *.cec.eu.int 22.03.05, 14:21
              ja tez bede podwojna....
              bud, moze jednak na 30 osob ;-)
              nie ma mnie juz dzisiaj popoludniu, ide na spotkanie, a nie mam komorki,
              bud przedryndam wieczorem, ok
              • Gość: bud 30 ? IP: *.cec.eu.int 22.03.05, 14:33
                Jutro będę rezerwowała więc proszę o zgłoszenia.
                Na razie naliczyłam około 15 osób.
                • Gość: rudy Re: 30 ? IP: 5.6.1D* / *.europarl.eu.int 22.03.05, 14:46
                  Ja bede i wiem jeszcze o jednej osobie ktora bedzie na pewno a nie wchodzi na
                  forum.
    • Gość: juna Re: SPOTKANIE 1 KWIETNIA BRUKSELA IP: *.consilium.eu.int 22.03.05, 14:22
      Mnie niestety nie bedzie. Jak najbardziej natomiast popieram spotkania
      polowkowe!!!
    • Gość: Do BUD A dlaczego nie u A. Miecko ? IP: 32.106.80.* 22.03.05, 14:35
      A dlaczego nie tam gdzie Klub ex-"Euro-Polonia" prowadzila spotkania :
      Taverne "Equant"
      Anna Miecko
      Place Les Mayeurs 1
      (Félix Poelstraat)
      1150 Bruksela (Woluwé-Saint-Pierre)
      Super, ladna muzyka i duzy taras
      Do zobaczenia
      • ansil Re: A dlaczego nie u A. Miecko ? 22.03.05, 14:43
        pewnie dlatego, ze to daleeeko od instytucji..
        • Gość: Do Ansil Re: A dlaczego nie u A. Miecko ? IP: 32.106.80.* 22.03.05, 14:47
          Prawie kazdy ma samochod. Duzy parking i wesola polska atmosfera !!!
          • ansil Re: A dlaczego nie u A. Miecko ? 22.03.05, 14:49
            no samochod jest.. ale chyba wiekszosc wybiera sie na hmm.. jednego?
            u mnie przynajmniej ten aspekt wyklucza samochod..
          • Gość: Texas Re: A dlaczego nie u A. Miecko ? IP: *.altec.pl / *.altec.pl 22.03.05, 19:34
            prawie kazdy??hmmm ciekawe, wiekszosc moich znajomych nie ma tu auta, a ja
            nawet nie mam prawa jazdy;]
            poza tym piszesz, ze prawie kazdy ma samochod, a co z tymi bez auta?

Pzdr
      • Gość: bud Re: A dlaczego nie u A. Miecko ? IP: *.cec.eu.int 22.03.05, 14:59
        Dla mnie rewelacja jesli chodzi o polozenie ale nie wiem czy odpowiada innym.
        Z mapy wynika, ze nalezy dojechac do Montgomery i dalej nalezy wziac tramwaj 39
        lub 44 + krotki spacer.
        Nie wiem tylko ile osob "po drodze" zrezygnuje...
        • Gość: Do Bud Re: A dlaczego nie u A. Miecko ? IP: 32.106.80.* 22.03.05, 15:04
          Powiem Ci pozniej jak dojechac. Jest autobus prosto do sklepu "ROB" i to jest z
          tylu. Pozdrawiam.
          • Gość: bud Lepiej wybrac lokal blizej instytucji IP: *.cec.eu.int 22.03.05, 15:34
            moim skromnym zdaniem
            • Gość: rudy Re: Lepiej wybrac lokal blizej instytucji IP: 5.6.1D* / *.europarl.eu.int 22.03.05, 15:49
              Ja tez tak mysle. Mimo iz do lokalu, o ktorym mowa mam blizej z domu, to mysle
              ze frekwencja drastycznie by spadla gdybysmy sie na niego zdecydowali. Zostanmy
              lepiej przy Old Oak.
              • Gość: eps kategorycznie lokal blizej instytucji IP: *.cec.eu.int 22.03.05, 16:53
                i mowie to wbrew wlasnym interesom
                pozatym lepiej nie robmy juz zamieszania,
                po zatym jezeli juz ktos po tylu dniach wystapil z inicjatywa to niech nie
                znajduja zaraz mieszacze,
                proponuje zeby na spotkaniu tam gdzie mowi bud umowic sie na nastepne tam gdzie
                mowi ? no ten polski lokal
                zreszta rzeczywscie jak gdzies trzeba dojechac to duzo ludzi sie wykruszy
                nastepnym razem
                ja bede tam gdziei mowi bud
                • Gość: Centrum Polskie A dlaczego nie do Polskiego Centrum IP: 32.106.80.* 22.03.05, 17:06
                  Centre Culturel Polonais
                  Rue du Croissant
                  1190 Bruksela (Forest)
                  Dyrektor : Pan Zenon LUPINA (kom. 0477/29.30.24)
                  Super duza sala, wszystko polskie
                  • Gość: adm polska parafia IP: *.cec.eu.int 22.03.05, 17:21
                    bo my chyba nie jestesmy tak do konca nastawieni na Kulture...przy tej okazji ;-
                    ))nie wykluczamy ze kiedys....
                    slowo honoru ze jak ktos za chwile zaproponuje polska parafie to ja sie
                    wypisuje...
                    old oak pozostaje!
                  • Gość: bud Spotykamy sie w Old Oak IP: *.cec.eu.int 22.03.05, 17:24
                    (chyba że mi jutro powiedzą, że ktoś juz zrobił rezerwację na 1 kwietnia;)
                    Zgadzam się z eps. Jest już za późno, żeby zmieniać lokal. Możemy o tym
                    porozmawiać 1 kwietnia i zorganizować spotkanie "połówkowe" w innym miejscu.

Przypominam, że czekam na zgłoszenia.
                    • Gość: Texas Re: Spotykamy sie w Old Oak IP: *.altec.pl / *.altec.pl 22.03.05, 19:30
                      Bedzie jeszcze jedna osoba z mojego DG, ktora tu nie zaglada

Pzdr
            • integration Re: Lepiej wybrac lokal blizej instytucji 22.03.05, 16:52
              zdecydowanie lepiej blisej instytucji w Old Oak.
              • Gość: ania Re: Lepiej wybrac lokal blizej instytucji IP: *.consilium.eu.int 22.03.05, 17:33
                choc mnie nie bedzie to wspominajac ostatnie spotkanie zdecydowanie jestem za
                lokalem blizej instytucji! no i prosze nie zadne tam poprzednio polskoklubowe
                bo przeciez nie jestesmy nowym polskim klubem tylko sie poprostu spoykamy bo
                chcemy!!!! po swojemu! Adm pojde w twoje slady jesli....!
    • Gość: rudy Re: SPOTKANIE 1 KWIETNIA BRUKSELA IP: 5.6.1D* / *.europarl.eu.int 23.03.05, 09:48
      Swoja droga ciekawe ze Polish Club Brussels organizuje analogiczne
      spotkanie ...31 marca. Moze chca nam odbic klientow ? :)
      • ansil Re: SPOTKANIE 1 KWIETNIA BRUKSELA 23.03.05, 09:53
        w czwartek? hmm.. i w piatek potem do pracy..
        ja sie nie pisze, bo mi najczesciej takie spotkania na zdrowie szkodza jakos a
        lepiej odchorowac w domu ;)
        • Gość: adm Re: SPOTKANIE 1 KWIETNIA BRUKSELA IP: *.cec.eu.int 23.03.05, 10:14
          podbijam watek, jutro wakacje, ...wiec ku pamieci: old oak, piatek 1 kwietnia,
          o 18.00
        • Gość: Do Ansil Polish Club - 31 marca - cwartek IP: 32.106.80.* 23.03.05, 10:26
          Przewaznie asystensci i PL poslowie juz wyjezdaja Wizzairem w piatek rano,
          dlatego organizowane jest w cwartku wieczorem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka