Gość: zatroskana IP: 195.150.224.* 24.03.05, 12:54 co to oznacza? czy umowa zlecenie nie jest full time? a czy po przejsciu preselection test beda to sprawdzac?? please pomozcie:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: full-time professional experience? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 15:36 Też jestem ciekawa, tym bardziej ze masa osób w naszym uroczym kraju pracuje na pełny etat w oparciu właśnie o umowę zlecenie... Oczywiście można dochodzic swoich praw (PIP) i walczyć o "uznanie istnienia stosunku pracy", tylko pytanie czy gra jest warta świeczki (zwłaszcza jezeli uzyskało się później zatrudnienie na czas niekreślony u tego samego pracodawcy. Obawiam się (było to w któryś wątku), że full-time professional experience = w oparciu o umowę o pracę + na pełny etat (lub odpowienio dłużej jeżeli wymiar czasu pracy był niepełny) W każdym razie nic nie tracisz stratując w konkursie, najwyżej nie uznają Twoich dokumentów i tyle, moim zdaniem zawsze warto zaryzykować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatroskana Re: full-time professional experience? IP: 195.150.224.* 24.03.05, 22:32 dzieki za odpowiedz i pewnie jednak sprobuje, a co mi tam. ale troche mnie to martwi, bo mam nadzieje,ze dostane sie w koncu do jednej z instytucji unijnych, a moze to potrwac, jak beda wymagac przy kolejnych konkursach tego "full time":( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo Re: full-time professional experience? IP: *.Paille.GoPlus.FastDSL.tiscali.be 27.03.05, 03:40 niestety przywiazuja duza wage do tej historii, jesli dokumenty na potwierdzenie zatrudnienia nie sa wystarczajace nie ma co sie ludzic ze sie uda -odrzucona z tego powodu po pierwszej pozytywnej partii testow Odpowiedz Link Zgłoś