Dodaj do ulubionych

full-time professional experience?

IP: 195.150.224.* 24.03.05, 12:54
co to oznacza? czy umowa zlecenie nie jest full time? a czy po przejsciu
preselection test beda to sprawdzac?? please pomozcie:(
Obserwuj wątek
    • Gość: abc Re: full-time professional experience? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 15:36
      Też jestem ciekawa, tym bardziej ze masa osób w naszym uroczym kraju pracuje na
      pełny etat w oparciu właśnie o umowę zlecenie... Oczywiście można dochodzic
      swoich praw (PIP) i walczyć o "uznanie istnienia stosunku pracy", tylko
      pytanie czy gra jest warta świeczki (zwłaszcza jezeli uzyskało się później
      zatrudnienie na czas niekreślony u tego samego pracodawcy.
      Obawiam się (było to w któryś wątku), że full-time professional experience = w
      oparciu o umowę o pracę + na pełny etat (lub odpowienio dłużej jeżeli wymiar
      czasu pracy był niepełny)

W każdym razie nic nie tracisz stratując w konkursie, najwyżej nie uznają
      Twoich dokumentów i tyle, moim zdaniem zawsze warto zaryzykować.
      • Gość: zatroskana Re: full-time professional experience? IP: 195.150.224.* 24.03.05, 22:32
        dzieki za odpowiedz i pewnie jednak sprobuje, a co mi tam. ale troche mnie to
        martwi, bo mam nadzieje,ze dostane sie w koncu do jednej z instytucji unijnych,
        a moze to potrwac, jak beda wymagac przy kolejnych konkursach tego "full time":(
        • Gość: bo Re: full-time professional experience? IP: *.Paille.GoPlus.FastDSL.tiscali.be 27.03.05, 03:40
          niestety przywiazuja duza wage do tej historii, jesli dokumenty na potwierdzenie
          zatrudnienia nie sa wystarczajace nie ma co sie ludzic ze sie uda
          -odrzucona z tego powodu po pierwszej pozytywnej partii testow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka