Dodaj do ulubionych

3 miejsca w Eurostacie

IP: *.cec.eu.int 04.04.05, 15:06
dla A i jedno dla C
Obserwuj wątek
    • toja2001 Re: 3 miejsca w Eurostacie 04.04.05, 15:13
      Hej, czyli wyslac tam CV???? Do kogo???
      Dzieki
      • Gość: tomasz Re: 3 miejsca w Eurostacie IP: *.cec.eu.int 04.04.05, 15:45
        Minko, jaka Ty dobra, dzieki za te cenne wskazowki, ja wprawdzie nie jestem
        zainteresowany tym wakatem, ale mam kolezanke z Polski, ktora chcialaby zostac
        funkcjonariuszka ale nie moze bo nie miala konkursu, co o tym sadzisz moze da
        rade ja jakos wcisnac? Ma doswiadczenie w Instytucjach:-)
        • Gość: minka Re: 3 miejsca w Eurostacie IP: *.cec.eu.int 04.04.05, 15:51
          Drogi Tomaszu,
          wcisnijmy kogo sie da. Tylko blagam, nie kolejna kolezanke kolezanki, a raczej
          kolege kolegi, hi,hi.
          • Gość: Mirek Re: 3 miejsca w Eurostacie IP: *.bphpbk.pl 04.04.05, 15:54
            Jaki Unit?
            Czy to coś dla Ekonomisty/A8 ?
            Jestem chętny:
            gekontok@hotmail.com
            Z góry dziękuję.
      • Gość: Katarzyna Re: 3 miejsca w Eurostacie IP: 213.121.151.* 04.04.05, 16:53
        Prosze poajcie mi nazwisko osoby do ktorej moge napisac!
        Katharina@clemensburse.de

Dzieki
        Katarzyna
    • Gość: Mateusz Re: 3 miejsca w Eurostacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 22:24
      Czy moge prosic namiary na A??
      mgrmatek@wp.pl
      Dziekuje
    • Gość: kaszub Re: 3 miejsca w Eurostacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 09:54
      Jesli mozna, to ja rowniez rosze o namiar dla A. Dzieki z gory
      • Gość: kaszub Re: 3 miejsca w Eurostacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 09:56
        oczywiscie na adres:
        kaszubisko@o2.pl
        • Gość: grzmot Re: 3 miejsca w Eurostacie IP: 213.77.91.* 05.04.05, 10:02
          I jeszcze ja - jpawlega@yahoo.com, z góry dziękuję!!!
          • Gość: minka Re: 3 miejsca w Eurostacie IP: *.cec.eu.int 05.04.05, 11:16
            przepraszam, ale nie jestem w stanie odpowiadac kazdemu osobno.
            Estat unit C2 - 2 osoby (do 15.04), unit D7 - 1 osoba (do 11.04)
            Reszte, wybaczcie, znajdziecie sami w internecie na stronach Estatu.
            • Gość: kaszub Re: 3 miejsca w Eurostacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 12:45
              Fajnie, wielkie dzieki za informacje.
              Pozdrawiam
    • Gość: ktosik Re: 3 miejsca w Eurostacie IP: *.cec.eu.int 05.04.05, 17:39
      a jakies miejsca dla ludzi bez egzaminow a z wyzszym wyksztalceniem ?
      • Gość: Tomasz Re: 3 miejsca w Eurostacie IP: *.cec.eu.int 06.04.05, 11:43
        Prawie wszyscy po egzaminach maja wyzsze wyksztalcenie wiec nie jest to zbytni
        wyroznik!
    • magggie1 Re: 3 miejsca w Eurostacie 07.04.05, 13:31
      hej
      czy mogłabym prosić o informację, do kogo wysłać cv? Zdałam concours, ale jak
      na razie nie za bardzo wiem co dalej począć (A, European Public Administration,
      first merit group).
      Dzięki z góry.
      Magda
      • Gość: tomi Re: do magggie IP: 194.154.219.* 07.04.05, 13:35
        Proponuje ruszyc glowa i poszukac sobie na internecie kto jest kim i gdzie jest
        i co robi. Potem sie zastaowic co sie by chcialo robic. Potem wyslac CV do tych
        wszystkich oraz to alternatywnych. Nie wiesz akie sa ich maile? Proste, zwykle
        imie.nazwisko@cec.eu.int Co prawda Court of Justice ma
        imie.nazwisko@curia.eu.int. Takze EIB i EIF maja inne maile, ale to cie chyba
        nie interesuje.
        Tak robili inni, ci przed toba i dali rade. :)))
        Powodzenia zycze :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka