Gość: megi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 18:14 czesc czy ktos zna adresy posrednictw zalatwiajacych prace w birmingham?? pozdrowionka :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jungles Re: adresy posrednictw w birmigham 14.04.05, 15:46 Na newStreet w city centre jest z 8 agencji, a w birmingham ze 100 :) znajdziesz cos, np. na westBromie :) praca jest tylko trzeba szukac, rejestruj sie w jak najwiekszej ilosci agencji, najlepszy sposob :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jupi Re: adresy posrednictw w birmigham IP: *.cable.ubr02.sand.blueyonder.co.uk 14.04.05, 16:40 na czym dokladnie polega praca przez agencje, troche sie obawiam i dlatego pytam i pytam tez z prostej niewiedzy. widzialm te wszystkie agencje na new street(mieszkam w birmingham) ale nie wiem co myslec, tak wejsc z marszu powiedziec ze sie chce pracowac, ile mam czasu na prace( ucze sie jezyka rano) i jaki jest poziom mojego angielskiego? odpowiedz mi jesli mozesz,pytam o te agencje bo nie chce od razu isc do baru pracowac, tylko znalezc cos innego pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: adresy posrednictw w birmigham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 16:07 dzieki za rady na pewno mi sie przydadza i skorzystam z nich pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś