Dodaj do ulubionych

Prosba o miejsce na serwerze na testy

26.04.05, 14:58
Wobec sporego zainteresowania przykladowymi testami zwracam sie z pytaniem
czy mozna w jakis sposob zamiescic rozne przyklady testow EPSO w taki sposob,
aby zainteresowani mogli je przejrzec i ewentualnie sciagnac? Posiadam pewna
kolekcje testow EPSO w formacie pdf, ale wysylanie indywidualne jest
nieporeczne i czasochlonne. U mnie w firmie sa one ogolnie dostepne i wisza
na takim temporary dysku i sa po jekims czasie kasowane. Sciagnelam je i
chetnie udostepnie. EPSO nie rozprowadza tych testow, ale o ile wiem chyba
nie karze za udostepnianie i chyba nie ma naruszania praw- szkolenia z ich
zakresu odbywaja sie poza EPSO......
Obserwuj wątek
    • marekggg Re: Prosba o miejsce na serwerze na testy 26.04.05, 15:35
      ile tego jest w MB? ja mam w miare duzy server prywatny, platny wiec moze tam.
      • milagros_1 Re: Prosba o miejsce na serwerze na testy 26.04.05, 15:48
        Jak liczylam to wstepnie chyba cos okolo 80MB. Rozni ludzie to skanowali,
        pewnie wiec roznej wielkosci sa pliki. Moze i daloby sie zoptymalizowac? moje
        testy wynosily okolo 1Mb jeden.
        A jak wygladaloby korzystanie z takiego serwera w praktyce? Ja osobiscie nie
        bardzo chcialabym traktowac sprawy komercyjnie- ani tez sprzedawac tych testow.
        Chcialabym upowszechnic je bo w Polsce naprawde niewiele sie na ten temat moze
        sie dowiedziec.....Mnie ludzie dali je free i niech tak pozostanie.....
        • marekggg Re: Prosba o miejsce na serwerze na testy 26.04.05, 16:09
          ja wykupilem sobie server w netii i nie zamierzam nikogo kasowac za sciaganie
          tych testow. wiec o to spoko :) musze akurat zobaczyc ile tam jest miejsca, bo
          kolega tez cos tam ma, pare dziesiat MB zapewne bedzie (caly server ma jakies
          100 MB)
          • milagros_1 to byloby milo gdyby inni sie wlaczyli.... 26.04.05, 16:25
            moge przeslac te testy na kilka serwerow, nie ma sprawy. Ale chcialabym aby z
            tego mogli korzystac rozni zainteresowani-moze po zalogowaniu sie?. Moze ktos
            zalozylby taka strone kto umie to zrobic? I ludzie dzieliliby sie
            doswiadczeniami z egzaminow, dyskutowali na forum, kserowaliby i udostepniali
            materialy...
    • Gość: Aśka Re: Prosba o miejsce na serwerze na testy IP: *.supermedia.pl / *.supermedia.pl 26.04.05, 16:00
      Skontaktuj się ze mną, umieszczę na serwerze testy - najchętniej jutro:)-
      bezpłatnie. Mój mail jkajszczak@supermedia.pl
      • milagros_1 Re: Prosba o miejsce na serwerze na testy 26.04.05, 16:07
        wyslalam informacje na Twoj adres
        • Gość: szeryf m. Michigan My Polacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 12:57
          No prosze! I prosze wiecej mi nie mowic o zracych sie nawzajem Polakach, mysle
          ze mozemy byc dumni z tego forum i akcji. Ktos dostal testy od kogos, wiec
          teraz udostepnia je dalej. Ja tez chetnie bede sie dzielil i wspieral nowych,
          jak tylko za te 2 latka wystartuje...;), zeby bylo nas wiecej niz tylko 249
          Polakow w instytucjach...
          Brawo.

Brakuje chyba tylko lobbingu ze strony naszych politykow, a poza Unia Wolnosci
          to nie wiem czy jeszcze jakas nasza sila w EP w calosci wspiera "myslenie w
          kategoriach Unii"...
        • Gość: aska Re: Prosba o miejsce na serwerze na testy IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 12.05.05, 23:29
          i jaki efekt? Czy ktoś był tak uprzejmy i zamieścił testy? Proszę podajcie
          adres.
          A.
          • Gość: adm Re: Prosba o miejsce na serwerze na testy IP: *.68.220.253.brutele.be 12.05.05, 23:37
            nieeee, tu poza milagros i jose antonio sa wszyscy nieuprzejmi, nie czytasz?
            • Gość: essere1 ;) IP: *.codetel.net.do 13.05.05, 03:02
              • Gość: adm Re: ;) IP: *.68.220.253.brutele.be 13.05.05, 09:03
                ty sie w ogole nie wsydzisz, tak sie nudzic TAM na do. podczas kiedy my tu mamy
                10 stopni !!!!!! pod palmy marsz, a nie wisiec w necie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka