Dodaj do ulubionych

Bournemouth

26.04.05, 20:05
Hehe... za 2 tygodnie będę tam mieszkał i pracował w Poole. Jest tam kto??
Słyszałem, że fajnie i ładnie :). Co zobaczyć, gdzie iść... czekam na
wszystkie możliwe opninie.
Obserwuj wątek
    • Gość: zenia Re: Bournemouth IP: *.crowley.pl 26.04.05, 21:51
      • Gość: iza Re: Bournemouth IP: *.crowley.pl 26.04.05, 21:52
        a jedziesz tam moze na praktyki do hotelu czy to inna pracka?
    • Gość: Bozena Re: Bournemouth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 16:58
      Bournemouth to na prawde piekna miejscowosc...wszyscy usmiechnieci i chetni do
      pomocy!!Polecam oczywiscie spacer plaza widoki cudowne tylko czasem pogoda lubi
      zaskoczyc...Ocztwiscie polecam tez oceanarium a w wolnym czasie wycieczke do
      Bath albo... nie wiem czy zdajecie sobie sprawe...STONE HENGE jest na prawde
      blisko!!!
    • Gość: walkabout Re: Bournemouth IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 19:12
      osobiscie polecam Bormocha,fajne miasto, ale po dluzszym czasie wydaje sie
      male,w sezonie niemal sami Polacy,rok temu bylem tam od 3 lipca, i to troszke
      pozno jak na szukanie pracy, ale da sie,duzo fajnych knajp a w nich ladne
      dziewczyny, oczywiscie tylko z Polski,i ogolnie jest tam fajny klimat,fajne
      plaze aczkolwiek uwazam nie maja klimatu,a co najwazniejsze nie spotkalem sie
      tam z chamstwem,ze strony Polakow o ktorym sie tak duzo slyszy np. w Londynie,
      polecam ale chyba jednak tylko na wakacje
    • Gość: Olka Re: Bournemouth IP: *.info 29.04.05, 20:10
      Heeeeheeeeeee ja też. To dobrze słyszałeś
    • dartles Re: Bournemouth 30.04.05, 15:16
      Serdecznie dziękuję za odpowiedzi, po raz któryś słyszę dużo pozytywnych
      rzeczy. Jadę do pracy w Poole, ale mieszkać będę w Bournemouth. Fajnie, że jest
      tam tak sympatycznie, ale jeszcze raz proszę o więcej ciekawostek. Np. czy są
      jakieś typowo polskie sklepy, puby? No i jeszcze jakie inne atrakcje (poza już
      wymienonymi) polecilibyście :).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka