dartles 26.04.05, 20:05 Hehe... za 2 tygodnie będę tam mieszkał i pracował w Poole. Jest tam kto?? Słyszałem, że fajnie i ładnie :). Co zobaczyć, gdzie iść... czekam na wszystkie możliwe opninie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iza Re: Bournemouth IP: *.crowley.pl 26.04.05, 21:52 a jedziesz tam moze na praktyki do hotelu czy to inna pracka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena Re: Bournemouth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 16:58 Bournemouth to na prawde piekna miejscowosc...wszyscy usmiechnieci i chetni do pomocy!!Polecam oczywiscie spacer plaza widoki cudowne tylko czasem pogoda lubi zaskoczyc...Ocztwiscie polecam tez oceanarium a w wolnym czasie wycieczke do Bath albo... nie wiem czy zdajecie sobie sprawe...STONE HENGE jest na prawde blisko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walkabout Re: Bournemouth IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 19:12 osobiscie polecam Bormocha,fajne miasto, ale po dluzszym czasie wydaje sie male,w sezonie niemal sami Polacy,rok temu bylem tam od 3 lipca, i to troszke pozno jak na szukanie pracy, ale da sie,duzo fajnych knajp a w nich ladne dziewczyny, oczywiscie tylko z Polski,i ogolnie jest tam fajny klimat,fajne plaze aczkolwiek uwazam nie maja klimatu,a co najwazniejsze nie spotkalem sie tam z chamstwem,ze strony Polakow o ktorym sie tak duzo slyszy np. w Londynie, polecam ale chyba jednak tylko na wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Bournemouth IP: *.info 29.04.05, 20:10 Heeeeheeeeeee ja też. To dobrze słyszałeś Odpowiedz Link Zgłoś
dartles Re: Bournemouth 30.04.05, 15:16 Serdecznie dziękuję za odpowiedzi, po raz któryś słyszę dużo pozytywnych rzeczy. Jadę do pracy w Poole, ale mieszkać będę w Bournemouth. Fajnie, że jest tam tak sympatycznie, ale jeszcze raz proszę o więcej ciekawostek. Np. czy są jakieś typowo polskie sklepy, puby? No i jeszcze jakie inne atrakcje (poza już wymienonymi) polecilibyście :). Odpowiedz Link Zgłoś