Dodaj do ulubionych

najblizsza przyszlosc EPSow

IP: *.cec.eu.int 27.04.05, 17:17

czyli jak przetrwac do letter of offer....;-)))? lub do 2010 roku, jak
instytucje uporaja sie z listami rezerwowymi (patrz dzisiejszy kom. prasowy)

"W Centrum Badań nad Rakiem w Seattle (USA) zahibernowano myszy specjalną
mieszanką powietrza zawierającą dwutlenek siarki. Poddane inhalacjom gryzonie
uśpiono na sześć godzin - w tym czasie temperatura ich ciała spadła z 37 do
11 stopni, a serce biło 12 razy wolniej. Po podaniu świeżego powietrza
zwierzęta znów stały się aktywne, nie zauważono żadnych skutków ubocznych. -
PLANUJEMY PROBY NA WIEKSZYCH SSAKACH - powiedzieli naukowcy"

to MUSI byc o EPSACH!!!!
Obserwuj wątek
    • epsotek Re: najblizsza przyszlosc EPSow 27.04.05, 18:23
      Ależ nie. To o amerykańskich urzędnikach. W końcu sponsorem tych badań jest ich
      budrzet:)
      • Gość: Sil Re: najblizsza przyszlosc EPSow IP: *.grudziadz.pl / 212.160.232.* 27.04.05, 18:53
        Budżet, Epsotku, budżet.
      • Gość: EK Re: najblizsza przyszlosc EPSow IP: *.cec.eu.int 28.04.05, 10:49
        Taaaak. A przestrogi z "Seksmisji" nie pamietacie?
    • Gość: stuzia Re: najblizsza przyszlosc EPSow IP: *.idea.pl 27.04.05, 20:31
      Adm, jestes moja idolka!!! Usmialam sie do lez! Bardzo to opisalo moj stan z
      ostatnich trzech tygodni... Tym bardziej, ze dzisiaj dostalam e-mail z Adminku,
      ze jutro wyslaja oficjalny l. of o.... Wreszcie.
      • Gość: ania Re: najblizsza przyszlosc EPSow IP: *.consilium.eu.int 28.04.05, 09:27
        adm! no naprawde uwielbiam! czy wiekszy ssak zaczyna sie juz od metr
        szescdziesiad osiem? czy sie zalapie??? :-)
        • essere1 Re: najblizsza przyszlosc EPSow 28.04.05, 09:37
          Ale na razie jest faza testow, wiec moze sie jakis Pre-EPS zglosi na krolika
          doswiadczalnego...... ???
          :)
          • Gość: ania Re: najblizsza przyszlosc EPSow IP: *.consilium.eu.int 28.04.05, 09:40
            moze lepiej wyslac post-EPSA
            • Gość: adm konsultacja z kadra naukowa? IP: *.cec.eu.int 28.04.05, 09:44
              proponuje....moze jakis "wielki" naukowiec jest wsrod nas, taki najwyzszego
              stopnia, na przyklad.....
              • essere1 Re: konsultacja z kadra naukowa? 28.04.05, 10:50
                Oho, ja mysle, ze to swieeeeeeetny pomsl.
                To jest faktycznie sprawa dla naukowca;)
                Za to na peeeewno mozna dostac Nobla.
                A jak sie eksperyment nie uda, to no coz, posmiertna gloria i chwala, 12
                wystrzalow z armat, kompania reprezentacyjna, wzmianka w encklopedii, a moze
                (kto wie) pomnik...?;)
                • Gość: adm wiedzialam ze przyjdziesz ;-))) IP: *.cec.eu.int 28.04.05, 10:51
                  • essere1 Re: Tylko kto???? 28.04.05, 11:07
                    Tylko kto by to mogl byc...? Hmmmm... Ciezko tak po prostu wyciagnac kogos z
                    rekawa, kto ma odpowiedni dorobek, renome, it...
              • milagros_1 Re: konsultacja z kadra naukowa? 28.04.05, 11:32
                adm jak zwykle prezentuje swoje kompleksy na punkcie edukacji- nie przejmuj, da
                sie to nadrobic, tylko trzeba chciec i troche pracy nad soba a
                zaowocuje......ale nie da sie ukryc, ze ostatnio zrobila sie jakby
                przyjemniejsza i mniej zjadliwa na forum.....
                • Gość: adm jest! IP: *.cec.eu.int 28.04.05, 11:47
                  przybij piatke, essere1...
                  (ale czujna.....;-))
                  • milagros_1 Re: jest! 28.04.05, 11:51
                    Gdyby Ciebie nie bylo na tym forum, czymzesz bylaby moja marna naukowa
                    egzystencja, nawet moje atomy gorzej sie rozpadaja i lataja bezladnie, gdy nie
                    ma tutaj ciebie, wirtualna gwiazdo tego forum....a te twoje
                    dowcipy....miodzio.......
                    Zawsze twoje teksty i madrosci zyciowe poprawiaja mi poziom adrenaliny i
                    wplywaja dobrze na trawienie, a ze pora lunchu sie zbliza.....nie omieszkalam
                    dac glosu.....
                    • Gość: adm zawrotne IP: *.cec.eu.int 28.04.05, 11:53
                      nie nadazam
                    • essere1 Milagros, wyluzuj, please.... 28.04.05, 12:07
                      Troche to wszystko bierzesz za bardzo do siebie.... ja bardzo szanuje madre
                      rady adm, ktora wie co pisze, i nie podoba mi sie to, co tu czytam. ROzumiesz?
                      Tu dwuznaczne zarciki, gdzie nawet nie padl Twoj nik, a tam salwa z 50 dzial i
                      brutalny atak na adm. Gdzie proporcje??
                      • milagros_1 essere 28.04.05, 13:18
                        cenie sobie Twoje wywazenie, ale wiem co pisze....zaiste.....dlaczego udajesz
                        ze nie wiesz o co chodzi????- w koncu wydajesz sie byc facetem na poziomie.
                        A dwuznaczne zarciki- jesli to w ogole mozna nazwac zarcikami- bywaja mocno
                        wkurzajace dla adresata.....wiec moze adm sie odczepi od mojej szanownej osoby
                        i to raz na zawsze?
                        • Gość: adm nie moge...przyssalo mnie ;-) IP: *.cec.eu.int 28.04.05, 13:35
                        • essere1 Re: milagros 28.04.05, 13:38
                          milagros_1 napisała:

> cenie sobie Twoje wywazenie, ale wiem co pisze....zaiste.....dlaczego udajesz
                          > ze nie wiesz o co chodzi????- w koncu wydajesz sie byc facetem na poziomie.

Wydawanie sie, ze jest sie na pozimie ma niewiele wspolego z inteligecja, a
                          wydawanie sie, ze jest sie inteligentnym, niekoniecznie oznacza bycie na
                          poziomie:)
                          A inteligencja czasami radzi, ze czegos lepiej nie rozumiec;)

> A dwuznaczne zarciki- jesli to w ogole mozna nazwac zarcikami- bywaja mocno
                          > wkurzajace dla adresata.....

Tu masz racje, ale ja jednak jestem za poczuciem humoru....

wiec moze adm sie odczepi od mojej szanownej >
                          osoby i to raz na zawsze?

A to juz nie ja jestem adresatem.
                          EOT
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka