Dodaj do ulubionych

WIELKA ŚCIEMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 21:25
dlaczego część wątków po prostu znika z forum,mimo że nie złamałam
regulaminu,dziś rozpoczęłam nowy wątek,a po kilku godzinach go
wcięło,zdarzyło to się kolejny raz, to wszysko to wielka ściema, usuwają
sobie kiedy chcą, pewnie ten też usuną,OSZUSTWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: LIROJ Re: WIELKA ŚCIEMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 22:01
      bo to sa ludzie z kompleksami....sami takiego forum by pewnie nie umieli wymyslec / napisac ale jak dac do zarzadzania to sie PODNIECJA. boshe. zenada. polska jest zacofana. ZARZADZANIE wszystkim to &^#%&$@%^@$%#&^@ pomysl !!!!
    • yaang Re: WIELKA ŚCIEMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.05, 03:05
      jaki to był wątek?
      - podaj tytuł
      • Gość: NL Re: WIELKA ŚCIEMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 01.06.05, 07:55
        Zgadzam sie w pelni z autorem tego postu, moje tez znikajaaaaaa!!! Mimo ze nie
        sa ogloszeniami, reklamami ani niczym podobnym. poprostu albo ktos jest zbyt
        malo kompetentny albo bawi sie bo sprawia mu to przyjemnosc. Moderator i admin
        to wbrew pozorom powinny byc osoby, ktore maja leb na karku a nie palec na
        klawiszu "delete"
      • krzysztofsf Re: WIELKA ŚCIEMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.05, 10:33
        yaang napisał:

> jaki to był wątek?
        > - podaj tytuł

Mozliwe, ze chodzi o sytuacje podobna, jak ja mialem (moj wpis na forum "o forum").
        Nie ma mozliwosci, zeby ten sam watek byl widoczny na 2 forach, jesli admini go przepinaja, uznawszy, ze lepiej pasuje w innym miejscu?
        W przypadku, gdy w watku jest juz troche rozpoczetych dyskusji, nie kazdy ma czas i chec szukac po wszystkich zblizonych forach, zwlaszcza, ze czesc dyskutantow w ten sposob wypada z dyskusji - i polemika sie przerywa.
    • yaang Re: WIELKA ŚCIEMA 01.06.05, 14:42
      kurcze, nie wiem dlaczego wyleciały Wasze posty
      - jeśli nie były ogłoszeniem o pracy bądź szukania pracy to napewno nikt nie wyciął.
      - może zerknijcie tutaj /przenoszone sa oferty i ogloszenia/
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25408
      ja osobiście powiem, że nie kasowałem nic co miało sens na forum.
      - z reguły kasujemy tylko ogloszenia

jakbyscie znalezli /przypomnieli/ tytuly watkow, co to było, kiedy z jakiego loginu moglibysmy poszukać ale tak to ja nie wiem co ;-(

pozdrowionka
      p/w
      • Gość: mlo Re: WIELKA ŚCIEMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 17:06
        to lepiej skasujcie te tasiemce typu "daj maila a zalatwie ci prace"
        • Gość: gg NIE tego nie skasuja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 17:22
          bo to ma tak duzo wspolnego z praca...buahahaha
          • Gość: deep throad Re: NIE tego nie skasuja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 17:24
            a moze sa tak tepi ze nie wiedza ktore to posty ...
            a moze naleza do 'tej grupy' ...
            wiadomo GAZETA
            • Gość: NL Re: NIE tego nie skasuja IP: *.strong / 213.186.71.* 01.06.05, 19:14
              Skoro zamiescilem post ze wyjezdzam do Holandii od 12 czerwca i szukam kogos
              kto ze mna pojedzie i jednoczesnie ma niemiecki paszport i podalem moje gg
              613874 to chyba do...nedzy nie zlamalem regulaminu ani nic z tych rzeczy.
              Poprostu szukam kogos bo samemu jest ciezko a inni szukaja pracy wiec sie
              przysluzyc chce a nie sprawic klopot moderatorowi. Widocznie admini i inna
              wladza inaczej rozumuje niz pozostala czesc spoleczenstwa ktora naprawde jest w
              potrzebie...
              To jest katastrofa tego forum...
              Opanujcie sie albo nikt nie bedzie chcial tutaj pisac....
              Czasy cenzury itd mamy juz za soba.

Czas na normalnosc!!!
              • Gość: NL Re: NIE tego nie skasuja IP: *.strong / 213.186.71.* 01.06.05, 19:18
                Ponawiam apel, mam nadzieje ze nie zniknie
                Jade do Holandii od 12 czerwca i naprawde poszukuje osoby, ktora ze mna sie
                wybierze, poniewaz sam nie chce jechac z roznych wzgledow. Jesli ktos ma
                paszport niemiecki i wolny czas to bede wdzieczny za to ze mi bedzie
                towarzyszyl.
                Pozdrawiam
                moje gg 613874
                mail: franz_maurer77@wp.pl
    • Gość: asda fuj a gigant kto chce pracowac w anglii z 400 ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 20:33
      dalej ciagnie .bravo moderator czy ty tez nalezysz do tej szajki i nie
      pier...ze nienarusza regulaminu bo kazdy normalny wie o co chodzi w takim poscie
      • Gość: NL Re: a gigant kto chce pracowac w anglii z 400 ... IP: *.strong / 213.186.71.* 02.06.05, 10:49
        O czym do mnie rozmawiasz czlowieku?
        Niby o co?
        Mowie tysiac razy ze szukam kogos kto ze mna pojedzie.Daje gg zeby ustalic
        szczegoly. Nie prowadze zadnego biura ani nic z tych rzeczy. Proponuje wspolny
        wyjazd , moze ktos ma opdpowiednie papiery a nie wie jak sie zabrac za
        zalatwienie sprawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka