IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 22:08
A co tam Paw u Ciebie slychac?
Obserwuj wątek
    • Gość: tomi Re: VOLVO IP: *.217.134.144.coditel.net 16.06.05, 22:09
      VOLVO RULEZZZZZZZZZZZ
      • Gość: paw_dady jakie volvo? IP: *.141-200-80.adsl.skynet.be 16.06.05, 22:28
        dzis prezentujemy dostawczaka dla epsiarni ;o)

www.saab.com/main/BE/du/model/93_WAGON/index_flash.shtml
        • Gość: tomi Re: jakie volvo? IP: *.217.134.144.coditel.net 16.06.05, 22:29
          ale dlaczego SAAB? Przeciez Paw KOCHA VOLVO !!!
          • paw_dady Re: jakie volvo? 16.06.05, 22:36
            Gość portalu: tomi napisał(a):

> ale dlaczego SAAB? Przeciez Paw KOCHA VOLVO !!!
            nie ja platonicznie kocham volvo nei jezdze takowym bo nie moge mice
            niebieskich numerkow ;o)
        • Gość: K Re: jakie volvo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 22:32
          Paw lepiej zdradź jakim japończykiem jeździsz.
          • Gość: tomi Re: jakie volvo? IP: *.217.134.144.coditel.net 16.06.05, 22:34
            K, od japonczykow prosze sie odczepic. Bardzo chwala sobie ludzi te auta, nie
            da sie tego oszukac...
          • paw_dady Re: jakie volvo? 16.06.05, 22:37
            Gość portalu: K napisał(a):

> Paw lepiej zdradź jakim japończykiem jeździsz.
            www.subaru.be/nl/lineup/outback/model/index.cfm
            et voila
            • Gość: tomi Re: jakie volvo? IP: *.217.134.144.coditel.net 16.06.05, 22:38
              eee, Hondy lepsze...
              • paw_dady Re: jakie volvo? 16.06.05, 22:39

> eee, Hondy lepsze...

skoro tak mowisz to dlatego ze nie jechales autem 4x4 ;P
                • Gość: tomi Re: jakie volvo? IP: *.217.134.144.coditel.net 16.06.05, 22:42
                  i tu cie zaskocze. Jechalem, podobalo mi sie. ALE jednak cenie sobie jakosc i
                  solidnosc bardziej :) i nie mowie ze Subaru jest do dupy. Ja po prostu wole
                  Hondy, ale te made in Japan i USA.
                  • paw_dady Re: jakie volvo? 16.06.05, 22:44

> i tu cie zaskocze. Jechalem, podobalo mi sie. ALE jednak cenie sobie jakosc i
                    > solidnosc bardziej :) i nie mowie ze Subaru jest do dupy. Ja po prostu wole
                    > Hondy, ale te made in Japan i USA.

wiesz kazdy lubi cos innego poza epsami (oni tylko volvo) ;o)

ja lubie ja BMW wylatujaz zakretow jak probuja za mna sie trzymac ;P a mam
                    napis na szybie follow me? nie mam wiec o co chodzi ;P
                    • Gość: tomi Re: jakie volvo? IP: *.217.134.144.coditel.net 16.06.05, 22:48
                      dobre to z BMW. Poza brakiem trzymania maja tez wir w baku z benzyna.

A co do VOLVO. Powiem ci tak. Auto solidne, zwlaszcza V50. Jechalem, mialem
                      bliska "akcje" i powiem ci ze ze 140 zachamowal do 40 praktycznie w miejscu.
                      Nic nie rzucilo, auto sie zatrzymalo poprostu.

No i w gorach sie ladnie w drodze trzyma. Powaznie.
                      • Gość: paw_dady V50 ma super podwozie IP: *.240.81.adsl.skynet.be 17.06.05, 20:45
                        powiedzmy szczerze focus to neizla i moim zdaniem niedoceniona bryka. Wiec
                        Volvo 50 nie moze byc zle o ile Szwedzi nie spieprzyli montazu elementow
                        Forda ;)
                  • Gość: Doki ZADNE WOLWO IP: *.197-201-80.adsl.skynet.be 17.06.05, 20:30

> i tu cie zaskocze. Jechalem, podobalo mi sie. ALE jednak cenie sobie jakosc i
                    > solidnosc bardziej :) i nie mowie ze Subaru jest do dupy. Ja po prostu wole
                    > Hondy, ale te made in Japan i USA.

Piatka, tomi. Ja tez wole Hondy.
                    • Gość: tomi Re: ZADNE WOLWO IP: *.217.134.144.coditel.net 17.06.05, 20:35
                      o prosze, Doki, glos rozsadku :)))
                      • Gość: paw_dady Re: ZADNE WOLWO IP: *.240.81.adsl.skynet.be 17.06.05, 20:44
                        jakiego rozsadku doki jedzie odna, ale jego model wyglada zajebiscie, lubie jak
                        prakuje u mnie na podjezdzie a niech sasiadow ch*j strzeli ;P
                        • Gość: Doki Re: ZADNE WOLWO IP: *.98-201-80.adsl.skynet.be 17.06.05, 22:09
                          paw, Twoja dysgrafia czasem mnie rozwala...
                          • Gość: paw_dady Re: ZADNE WOLWO IP: *.240.81.adsl.skynet.be 17.06.05, 22:55
                            pewno rak duszy lub 'muzgu' ;P
            • Gość: K Re: jakie volvo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 22:38
              Tez mi sie podoba...
              Rozmarzyłem się
              • paw_dady Re: jakie volvo? 16.06.05, 22:39

> Tez mi sie podoba...
                > Rozmarzyłem się

nie ma co marzyc - to moaj sluzbowka. prezes mi kupil ;o)
                • Gość: K Re: jakie volvo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 22:41
                  Cholera , muszę zonę poprosic może tez mi kupi
                  • paw_dady Re: jakie volvo? 16.06.05, 22:43

> Cholera , muszę zonę poprosic może tez mi kupi

widzisz to nowoczesnosc ;) moi zoan nie kupial sam musialem sobie podpisac
                    purchase order ;P
                    • Gość: K Re: jakie volvo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 22:45
                      Paw, zupełnie z innej beczki, czym się zajmujesz w bxl? (oprócz forum GW, piciem
                      piwa i innymi takimi)
                      • Gość: tomi Re: jakie volvo? IP: *.217.134.144.coditel.net 16.06.05, 22:48
                        jezdzi Subaru...
                        • Gość: K Re: jakie volvo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 22:51
                          > jezdzi Subaru... - to kategoria takie tam :)
                          • Gość: tomi Re: jakie volvo? IP: *.217.134.144.coditel.net 16.06.05, 22:53
                            juz go pytalem kiedys, nie chcial powiedziec. Cos mamrotal o budowach itp...
                            ale chyba nie to. Kolo zbyt inteligentnie sie wyraza.
                            • Gość: K Re: jakie volvo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 22:55
                              Ja też łażę po budowach, nawet kilku dziennie...
                              • Gość: tomi Re: jakie volvo? IP: *.217.134.144.coditel.net 16.06.05, 22:55
                                no wiesz, co innego mialem na mysli.
                                • Gość: K Re: jakie volvo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 22:58
                                  ?
                                  • Gość: tomi Re: jakie volvo? IP: *.217.134.144.coditel.net 16.06.05, 22:59
                                    no chyba nie robisz na budowach?
                                    • Gość: k Re: jakie volvo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 23:01
                                      Robię. Projektuję. Trzeba sie czasem przejść i dopilnować
                                      • Gość: tomi Re: jakie volvo? IP: *.217.134.144.coditel.net 16.06.05, 23:03
                                        to co robisz tu?
                                        • Gość: k Re: jakie volvo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 23:07
                                          Jeszcze nie robię, od września dopiero.
                                          Za żoną przyjeżdżam.
                                  • essere1 Re: jakie volvo? 16.06.05, 23:01
                                    Poszperajcie po forum Polska-Belgia, tam jest duzo odpowiedzi na rozne pytania;)
                                    Ale jak ktos nie chce o sobie opowiadac, to jego wolny wybor:)
                                    • Gość: tomi Re: jakie volvo? IP: *.217.134.144.coditel.net 16.06.05, 23:04
                                      no wiesz, to by bylo szpiegowanie go. Wole zapytac i poczekac na odpowiedz. Jak
                                      nie chce to nie chce. :)
                                      • essere1 Re: jakie volvo? 16.06.05, 23:06

> no wiesz, to by bylo szpiegowanie go. Wole zapytac i poczekac na odpowiedz. Jak
                                        >
                                        > nie chce to nie chce. :)

Etam szpiegowanie, research ogolnie dostepnych zrodel;)
                                        No, maksymalnie bialy wywiad.
                                        • Gość: VOLVO 1 godz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 23:11
                                          Ponad 30 postow w godzinke czasu...
                                          Paw rozgrzewasz nas do czerwonosci...
                                          • Gość: tomi Re: 1 godz. IP: *.217.134.144.coditel.net 16.06.05, 23:14
                                            klawiatura mi sie topi!
                                        • Gość: tomi Re: jakie volvo? IP: *.217.134.144.coditel.net 16.06.05, 23:14
                                          wole spytac :)))
                                          • Gość: paw_dady co robi paw? IP: *.240.81.adsl.skynet.be 17.06.05, 20:48
                                            ano wlasnie wlaczam dvd i zaszywam sie z zonka na quality time ;o)

co do budowy o zadnej poza moim wlasnym domem nie mialem ;o) no moze budowanie
                                            relacji i takich tam ;o)

czy o to pytaliscie?

aha piwo lubie pic z dokim, pimelciem i bercikiem ;o) Czasem z Grzesiem G jak
                                            ma czas ;o)
                                            • Gość: K Re: co robi paw? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 21:33
                                              "Takich trzech, jak nas dwóch to nie ma ani jednego" , no nie?
                                              • Gość: paw_dady Re: co robi paw? IP: *.240.81.adsl.skynet.be 17.06.05, 22:51
                                                nie ja jesem 1, nawet ja k wypity tylko 1 reszta to znajomi i przyjaciele
                                                krolika ;)
                                                • paw_dady i co jeszcze robi paw? 17.06.05, 23:03
                                                  zaraz sie kladzie ale poki co slucha

smoothjazz.com

basie czesto tu daja ;o)
    • Gość: mczapl Re: VOLVO IP: *.dsl.scarlet.be 17.06.05, 22:38
      Paw - a moze bys dotarl z cala ta swoja piwna kampania na ktores z naszych
      spotkan Old Oakowych? Zapraszamy serdecznie. Sofi na pewno sie ucieszy...
      • Gość: paw_dady paw a sprawa epsow ;o) IP: *.240.81.adsl.skynet.be 17.06.05, 22:54
        a coo chcecie mnie dorwac i wreszcie odwdzieczyc sie za moje zyczliwe posty ;o)

co do Zosi - chetnie zobacze jak materializujecie byt wirtualny ;)
        • Gość: K Re: paw a sprawa epsow ;o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 22:59
          tylko mi zony nie zbałamuć
          • Gość: paw_dady eeeej twoj zoan przyjdzie? IP: *.240.81.adsl.skynet.be 17.06.05, 23:02
            to chyba pojawie sie w oparach dymy jak butt-man ;P
            • Gość: K Re: eeeej twoj zoan przyjdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 23:03
              don zoan?
              • paw_dady Re: eeeej twoj zoan przyjdzie? 17.06.05, 23:06

> don zoan?
                ehm rozumiem zes z tych nowoczesnych malzonkow ;o)
                • Gość: K Re: eeeej twoj zoan przyjdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 23:08
                  Ee, bez przesady z tą nowoczesnością.
                  A czy przyjdzie to musisz się jej spytać.
                  • paw_dady Re: eeeej twoj zoan przyjdzie? 17.06.05, 23:16

> Ee, bez przesady z tą nowoczesnością.
                    > A czy przyjdzie to musisz się jej spytać.

znakiem rozpoznawczym bedzie mini i szpileczki? a ja mam miec roze w zebach?
                    a mzoe wymieniemy sie haslami - ona siedzi na lawce czytajac gazete do gory
                    nogami,
                    ja podchodze i mowie: najlepsze pitty sa na placu jourdan
                    ona odpowiada: "sofi lubi je tylko na forum"
                    • Gość: k Re: eeeej twoj zoan przyjdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 23:27
                      po mądrości i temperamencie ją poznasz
                      • paw_dady Re: eeeej twoj zoan przyjdzie? 17.06.05, 23:39
                        Gość portalu: k napisał(a):

> po mądrości i temperamencie ją poznasz

mowisz o zebach madrosci? ;o)
                        • Gość: k Re: eeeej twoj zoan przyjdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 23:42
                          piję do jej nicka
                          • Gość: paw_dady Re: eeeej twoj zoan przyjdzie? IP: *.215-136-217.adsl.skynet.be 18.06.05, 16:07
                            ej tam picie szkodzi watrobie
                    • Gość: Sofi Roże w zebach ? IP: *.244.81.adsl.skynet.be 18.06.05, 00:09
                      Ty sobie paw jaja robisz ?
                      Roze w zebach i na kolanach!!!

W szpilkach i mini z pewnowcia nie bede - zupelnie nie moj styl, chyba ze dawno
                      nikt ci szpil nie wbijal ...

Co do malzonka mojego: coz, zgadza sie, wytrzymaly, tolerancyjny, nowoczesny,
                      troche juz ze mna przezyl wiec nerwy mu sie wyrobily na rozne ekscesy i
                      dlategoz to wlasnie moj ci on, gdyz intelientne osoby nie moga sie nudzic ze
                      soba.
                      Ale, well, probuj szczescia - jednakowoz na szpilki liczyc nie mozesz - przykro
                      mi ...
                      • Gość: tomi mialo byc mieso IP: *.217.134.144.coditel.net 18.06.05, 10:44
                        mieli sie miesem obrzucac a oni o rozach... ehhh...
                        • Gość: paw_dady najlepsze mieso w konstarze ;o) IP: *.215-136-217.adsl.skynet.be 18.06.05, 16:06
                          cos ty fimow z bondem nie ogladales?
                      • Gość: paw_dady Re: Roże w zebach ? IP: *.215-136-217.adsl.skynet.be 18.06.05, 16:07
                        no wiesz jak cie na kolanach usiade bedzie dziwnie wygladalo ;o)

szpilki to nie twoj sty wiec wygladasz jak feministyczny dajk? wow !
                        • Gość: Sofi Re: Roże w zebach ? IP: *.244.81.adsl.skynet.be 18.06.05, 19:29
                          nie wiem jaki styl prezentuje "feministyczny dajk" ale do tego z pewnoscia tez
                          mi daleko.

Do 3 razy sztuka ?
                          • Gość: paw_dady Re: Roże w zebach ? IP: *.215-136-217.adsl.skynet.be 18.06.05, 20:15
                            moze styl 'dres polski'? ;o)
                            • Gość: tomi dres is the best IP: *.217.134.144.coditel.net 18.06.05, 21:48
                              jak wyzej :)
                              • Gość: paw_dady bracie ! n/t IP: *.215-136-217.adsl.skynet.be 18.06.05, 22:22
                                • Gość: tomi Re: bracie ! n/t IP: *.217.134.144.coditel.net 19.06.05, 00:12
                                  he he he!

I kajdan na szyji :)))
                                  • asdfg Re: bracie ! n/t 19.06.05, 02:43

> I kajdan na szyji :)))

Szyi, dzieciaku...... szyi!!!

Obserwuje to forum od dluzszego czasu i ciagle, i wszedzie widze twoje
                                    wypowiedzi. Tak mnie zaciekawilo co ty wogole robisz? Domyslam sie, ze jestes w
                                    Luksemburgu, pracujesz, w ktorejs z instytucji UE. No wlasnie, ale co dokladnie
                                    robisz, czym sie zajmujesz?? Mozna wiedziec?
                                    • Gość: tomi Re: bracie ! n/t IP: *.217.134.144.coditel.net 19.06.05, 11:40
                                      jestem dresiarzem zawodowym :)))

Poczytaj forum to sie dowiesz co robie i co robilem i kim jestem z zawodu.

A co, musisz to wiedziec zeby mnie zakwalifikowac do ludzi czegos wartych???
                                      • asdfg Re: bracie ! n/t 19.06.05, 14:27

> Poczytaj forum to sie dowiesz co robie

No wlasnie ja czytam bardzo intensywnie, ale nie piszesz co robisz. W kazdym
                                        watku masz duzo do powiedzenia, a jak nie masz nic to przynajmniej: "hi hi hi".

>i co robilem

Pracowales w EBI, nadal tam jestes??

>i kim jestem z zawodu.

Twierdzisz, ze prawnikiem, ale sredno moge w to uwierzyc.

> A co, musisz to wiedziec zeby mnie zakwalifikowac do ludzi czegos wartych???

Nie, ja nic nie musze wiedziec i nie mam zamiaru cie nigdzie kwalifikowac.
                                        Tak tylko z ciekawosci zapytalem i myslalem, ze moze sie dowiem, ale
                                        najwidoczniej masz jakies kompleksy skoro nie potrafisz dac normalnej
                                        odpowiedzi.
                                        Servus!
                                        • Gość: szymbi Re: bracie ! n/t IP: *.icpnet.pl 19.06.05, 15:35
                                          oj, nieładna ofensywa asdfg! Ja czytam to forum zapewne dużo dłużej niż Ty, a
                                          nawet coś raz po raz daję konstruktywnego od siebie i muszę niniejszym
                                          zaprotestować przeciwko takiemu podsumowaniu działalności tomiego! To jeden z
                                          najbardziej RZECZOWYCH rozmówców, a do tego posiada poczucie humoru, a to u
                                          niektórych obecnie towar deficytowy...
                                          • Gość: paw_dady Re: bracie ! n/t IP: *.240.81.adsl.skynet.be 19.06.05, 17:04
                                            bo abcdefghijk musi wiedzic wszytko o wszystkich samemu nie ujawniajac nic o
                                            sobie. Takie prymitywne zastosowanie basic social engineering ;P
                                            • Gość: tomi Re: bracie ! n/t IP: *.217.134.144.coditel.net 19.06.05, 17:45
                                              Dzieki, chlopaki, ale coz to jest forum i kazdy moze mowic co mu sie chce, nic
                                              na to nie poradzimy, taka demokracja :)

Chcial zablysnac no i zablysnal, na jeden raz. Proponuje nie dowalac mu bo to
                                              moze byc woda na jego mlyn :)
                                              • Gość: wyluzowac sie proponuje bracia mili IP: *.freenet.lu 19.06.05, 19:50
                                                W pelni popieram tomiego
                                                • essere1 Re: proponuje bracia mili 19.06.05, 21:21
                                                  Gość portalu: wyluzowac sie napisał(a):

> W pelni popieram tomiego
                                                  • Gość: paw_dady Re: proponuje bracia mili IP: *.132-200-80.adsl.skynet.be 22.06.05, 23:46
                                                    nichuja ;P
                                        • Gość: tomi Re: bracie ! n/t IP: *.217.134.144.coditel.net 19.06.05, 17:39
                                          to zes mnie rozbawil :) fajny smieszny koles jestes :) pozdrawiam
                                          bezkompleksowo :)
                                          • epsotek Siostro 24.06.05, 10:56
                                            No cóż. Wnowię ten wątek. Bo i zakończony nie został.

To troszkę dziwne. Gdzie tu prowokacja była? ASDFG spytał/a się czym się Tomi
                                            zajmuje. Wow. Straszne. To niemal tak jakby Tomi się spytał Pawia czym się
                                            zajmuje. I co na to Tomi? Odpowiedział? Napisał, że nie chce się tym dzielić?
                                            Nie. Po prostu (razem z towarzystwem) zwymyślał (bo nawet jeżeli nie ty Tomi
                                            urzyłeś słów typu "prymityw" to raczej się od nich nie odżegnujesz).

No a Paw dodał, że asdfg nie ujawnia nic. A spytał się który? Nie. tylko dowalił
                                            chamski tekst. Z aprobatą kilku kolejnych osób. O jak miło. A niepytani, żedko
                                            odpowiadają. Zapewne gdyby napisał o sobie toby usłyszał, że samochwała. Albo
                                            coś jeszcze milszego.

Cóż jak widać to nie wy olaliście "prowokatora" tylko on was.

Szkoda, że tak "miło" pociągneliście ten wątek.

Pozdrawiam niezakompleksionych co to pytanie o swój zawód za atak uważają.
                                            • Gość: paw_dady "Pójdź dziecię. Ja Cię uczyć każę " IP: *.10-136-217.adsl.skynet.be 24.06.05, 20:02
                                              > No cóż. Wnowię ten wątek. Bo i zakończony nie został
                                              "a co ty k* wiesz o watkach?"

> A niepytani, żedko odpowiadają.
                                              +
                                              >Tomi urzyłeś słów typu "prymityw" to raczej się od nich nie odżegnujesz

dziecie wroc do szkoly a potem na forum rada wuja pawia
                                              • essere1 Re: "Pójdź dziecię. Ja Cię uczyć każę " 25.06.05, 15:07
                                                Gość portalu: paw_dady napisał(a):

> dziecie wroc do szkoly a potem na forum rada wuja pawia

Buuhahahahahahaha,
                                                Wujku Pawiu!!!!!!! I KTO to pisze????????????:);:) Niech Wujek rzuci okiem na
                                                MAT. 7,1-5 (BW).
                                                Tam jest cos o zdzble, oku i belce, jak sie zarzucamy cytatami:):):):):)
                                                • tomi_22 Re: "Pójdź dziecię. Ja Cię uczyć każę " 25.06.05, 21:51
                                                  Biblie bedziemy teraz cytowac???!!!
                                                • Gość: paw_dady Re: "Pójdź dziecię. Ja Cię uczyć każę " IP: *.214-136-217.adsl.skynet.be 25.06.05, 23:13
                                                  czepiasz sie premiera? jak mozesz !
                                            • asdfg Re: Siostro 25.06.05, 01:01
                                              epsotek napisał:

> No cóż. Wnowię ten wątek. Bo i zakończony nie został.
                                              >
                                              > To troszkę dziwne. Gdzie tu prowokacja była? ASDFG spytał/a się czym się Tomi
                                              > zajmuje. Wow. Straszne. To niemal tak jakby Tomi się spytał Pawia czym się
                                              > zajmuje.

Niekoniecznie. W tym samym watku gosc K zapytal
                                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=9&w=25310802&a=25312776
                                              i jakos nie powialo tu prowokacja. Dziwne. Tomi, jako prawnik (moze adwokat)
                                              odpowiadal za Pawia. Niezla zabawa. Ale sam zapytany o to czym sie zajmuje, juz
                                              nie byl taki wesolutki, wrecz przeciwnie naskoczyl na mnie jak bym mu krzywde
                                              robil. Majac obok siebie jeszcze kilku "pomocnikow" (wydawaloby sie) wybrnal
                                              szybko z nieprzyjemnej dla niego sytuacji.
                                              Ani moim celem nie byla prowokacja, ani mnie to az tak bardzo nie interesuje
                                              czym Tomi sie zajmuje, ale czytajac jego posty (wszedzie ma cos do powiedzenia)
                                              mam watpliwosci, ze cokolwiek robi. Ostatno napisal, ze nie jest
                                              eurourzednikiem, a przeciez zawsze pracowal w EBI. Czary mary...........

> bo nawet jeżeli nie ty Tomi urzyłeś słów typu "prymityw" to raczej się od
                                              nich nie odżegnujesz).

"prymityw" to jak na Tomiego bardzo delikatny zwrot. Co chwile przeciez ktos
                                              jest baranem!

> No a Paw dodał, że asdfg nie ujawnia nic. A spytał się który? Nie. tylko
                                              dowalił chamski tekst. Z aprobatą kilku kolejnych osób. O jak miło. A
                                              niepytani, żedko odpowiadają.

Ja nie mam nic do ukrycia, ale nikt sie tym nie zainteresowal.

> Zapewne gdyby napisał o sobie toby usłyszał, że samochwała. Albo
                                              > coś jeszcze milszego.

raczej cos "milszego"

> Cóż jak widać to nie wy olaliście "prowokatora" tylko on was.

Dokladnie tak jest. Czytam w miare mozliwosci co sie da. I w tym watku juz nie
                                              zamierzalem zabrac glosu, ale sie skusilem poniewaz epsotek zrozumial o co mi
                                              chodzilo.

> Szkoda, że tak "miło" pociągneliście ten wątek.

moze to jeszcze nie koniec.

> Pozdrawiam niezakompleksionych co to pytanie o swój zawód za atak uważają.

Pozdrawiam rowniez.
                                              Jestem kierowca ciezarowki, ktory to dwa razy w tygodniu meble do Luksemburga
                                              dowozi. Pewnie zostanie to odebrane znowu jako prowokacja, ale ja lubie swoja
                                              robote. Servus!!
                                              • Gość: tomi Masz Racje. IP: *.217.134.144.coditel.net 25.06.05, 12:10
                                                Masz racje koles. Nie jestem i nigdy nie bylem eurourzednikiem, wogole nigdy
                                                nie bylem w Luxemburgu, ba nawet nigdy nie bylem za granica Polski. Zadnych
                                                studiow nie skonczylem, nie moglem, poniewaz jestem prosty chlopak z Pultuska c
                                                oskonczym zawodowke dekarska.

Aha, naprawde jestes strasznie nudny. I co wiecej klasyfikujesz ludzi po
                                                zawodach - nie mow ze tak nie jest bo i tak nie uwierze. JA tobie ani nikomu
                                                nie musze udowadniac kim jestem, co robie lub co robilem - ci co maja wiedziec
                                                to wiedza.

No i jak skonczysz to zgas swiatlo. Pa maly.
                                                • Gość: paw_dady powiem szczerze IP: *.214-136-217.adsl.skynet.be 26.06.05, 02:11
                                                  MASZ RACJE ;o)
                                              • essere1 Re: Siostro 25.06.05, 15:02
                                                asdfg napisał:

Majac obok siebie jeszcze kilku "pomocnikow" (wydawaloby sie) wybrnal
                                                > szybko z nieprzyjemnej dla niego sytuacji.

Czesc asdfg.
                                                Moj poprzedni komentarz w sumie nie dotyczyl Ciebie, wiec mozesz mnie spokojnie
                                                skreslic z listy "pomocnikow".
                                                No i nie uwazam, zebys sie zachowywal jak prowokator.

> > Zapewne gdyby napisał o sobie toby usłyszał, że samochwała. Albo
                                                > > coś jeszcze milszego.
                                                > raczej cos "milszego"

Jedna (kilka) jaskolka wiosny nie czyni, wypowiedzi na tym forum wiecej osob,
                                                czyta, niz pisza, jak widzisz:)
                                                Hi, hi, ale jak juz sie cos pisze, to trzeba miec "nerwy ze stali" i spore
                                                "lokcie", bo na niewinne komentarze mozna zostac zmieszanym z blotem, co i mojej
                                                skromnej osobie sie od czasu do czasu przytrafia....:) No coz, ale takie sa
                                                koszta aktywnego udzialu w demokracji (gdybym byl tu adminem, to bylaby
                                                oswiecona dyktatura z jasnym i prostym kodeksem karnym:)::):):)). Nie zmienia to
                                                faktu, ze forum ma tez duzo zalet.

> Pozdrawiam rowniez.
                                                > Jestem kierowca ciezarowki, ktory to dwa razy w tygodniu meble do Luksemburga
                                                > dowozi. Pewnie zostanie to odebrane znowu jako prowokacja, ale ja lubie swoja
                                                > robote.

To zalezy. Ja sie nie czuje sprowokowany.. Fach, jak fach.

>Servus!!

Udanego dnia
                                                :)
                                                • asdfg Re: Siostro 03.07.05, 00:11
                                                  essere1 napisał:

> Czesc asdfg.
                                                  siemanko

> Moj poprzedni komentarz w sumie nie dotyczyl Ciebie, wiec mozesz mnie
                                                  spokojnie skreslic z listy "pomocnikow".
                                                  akurat ty nie byles na mojej liscie "pomocnikow", fajnie piszesz, ale potrafisz
                                                  rowniez dokopac. Akurat tego nie uwazam za zle, bo tym co dokopiesz (paw itp.)
                                                  sobie na to zasluguja.

> No i nie uwazam, zebys sie zachowywal jak prowokator.
                                                  tez tak nie uwazam, chcialem po prostu wiedziec co jeden z kolegow robi, ot tak
                                                  sobie, matko swieta, wielka mi rzecz o cos takiego zapytac! To tak jak bym
                                                  zapytal jakie lubicie lody i co? tez prowokacja??????

> Jedna (kilka) jaskolka wiosny nie czyni, wypowiedzi na tym forum wiecej osob,
                                                  > czyta, niz pisza, jak widzisz:)

wiesz co? ja to forum czytam prawie od pierwszego posta, pisalem juz nieraz to
                                                  i owo pod innym nikiem, i co smieszniejsze tomi ze mna nieraz gadal i mnie
                                                  nawet popieral! Ale jak sie raz zalogwowalem (czego zaluje) i mu zadalem
                                                  niewinne pytanie - to odrazu mnie z blotem zmieszal. Odpowiedz dla mnie jest
                                                  jasna, ze cos tam z nim nie tak. Ale niech mu sie zyje dobrze, kazdemu tego
                                                  zycze.

> Hi, hi, ale jak juz sie cos pisze, to trzeba miec "nerwy ze stali" i spore
                                                  > "lokcie", bo na niewinne komentarze mozna zostac zmieszanym z blotem, co i
                                                  mojej skromnej osobie sie od czasu do czasu przytrafia....:)

nerwy to ja mam (u mnie w robocie by sie nie dalo dnia przezyc bez nerwow ze
                                                  stali) i wcale mnie to nie rusza, jak ktos sie uwaza za panicza i mnie czy
                                                  innych obraza. Jestem do tego przyzwyczajony. Olewam to i na tym najlepiej
                                                  wychodze.
                                                  Dzis bede znowu w Luksemburgu, lubie to bo znowu spotkam swoja dziewczyne,
                                                  ktora w Strasburgu pracuje.
                                                  Pozdrawiam cie essere1 i epsotka tez. Chyba fajne z was chlopaki.
                                                  • Gość: tomi do ASDFG IP: *.217.134.144.coditel.net 03.07.05, 20:41
                                                    No to mi tu nie gadaj glupot. Skoro ci z blotem z mieszalem to moze mialem
                                                    powod no nie??? Przeciez nie robie to kazdemu, tylko jak widze total glupote.
                                                    Fakt, sam tez je popelniam - jestem jak wszyscy czlowiemkiem i sie myle, ale i
                                                    przyznaje do tego - nawet na forum :)

I nie loguj sie jak ktos inny tylko prawdziwy!

BTW - podaj mi na priva jaki miales "inny" nick??? Ciekawi mnie to... :)
                                                  • asdfg Re: do ASDFG 06.07.05, 00:41

> No to mi tu nie gadaj glupot.

a co ja takiego glupiego powiedzialem? I nie chce tu widziec, zanych to i
                                                    tamto.... o cytaty prosze.

> Skoro ci z blotem z mieszalem to moze mialem
                                                    powod no nie???

no wlasnie nie!

>Przeciez nie robie to kazdemu, tylko jak widze total glupote.

to jaka "total glupote" tym razem widziales?
                                                    BTW - nie TO tylko TEGO (nie robie to kazdemu)
                                                  • tomi_22 Re: do ASDFG 06.07.05, 01:02
                                                    Ty naprawde jestes jakis beznadziejny i zamkniety w swoich przekonaniach. Nie
                                                    chcesz nic powiedziec to nie, nie jestem az tak glodny tych info... Sorry nie
                                                    te drzwi.

Inne nicki:
                                                    Jas Smietana
                                                    Podbijasz
                                                    etc...

Poza tym ja sie z nimi nie kryje... Zreszta mozna po moim IP sprawdzic, z
                                                    wyjatkiem takim ze jak pisze pani Minka to moja 2 polowka jest, a jak wiesz ona
                                                    ma raz ti IP a raz cec.eu.int wiec... cos tam chyba wiem no nie???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka