Dodaj do ulubionych

poszkodowani przez firmę Easy Job

06.07.05, 20:15
Szukam kontaktu z osobami, które zostały oszukane przez firmę Easy Job,
organizującą wyjazdy do pracy do Anglii i Niemiec. Kontakt:
alemaria@interia.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: bart Re: poszkodowani przez firmę Easy Job IP: *.plusradio.pl / 213.77.20.* 07.07.05, 15:37
      hej ja mam zamiar podjąc pracę za pośrednictwe Easy Job. Co maz konkretnie na
      myśli pisząc, że oni oszukują. Proszę o szybką odp.
      • suedette Re: poszkodowani przez firmę Easy Job 07.07.05, 23:27
        Chodzi konkretnie o firmę z siedzibą w Wawie na ul.Modlińskiej.Biuro tej firmy
        już się tam nie mieści.Firma pobrała od wielu osób pieniądze (1300zł) po czym
        zamnknęła biuro.Telefony milczą.Wbrew temu co znajduje się w ogłoszeniu firma
        ta nie istnieje od 5 lat tylko od 1 miesiąca.Wynika tak bezpośrednio z pisma
        potwierdzającego rzekomą legalność interesu.Stanowczo odradzam zadawanie się z
        tym "pośrednikiem".
        • Gość: BArt Re: poszkodowani przez firmę Easy Job IP: *.plusradio.pl / 213.77.20.* 08.07.05, 23:46
          dziękuje za informacje potwierdzają one trop którym się udałem dzwoniąc i
          dowiadując się, iż firma uzyskała wpis do ewidencji przedsiębiorstw w maju 2005
          a nie w 2003 roku jak twierdzi i rozsyła nie prawdziwe informacje
          Suedette dzięki więcej takich głosów napewno pozwoli uniknąc wielu rozczarowąn
          POzdrawiam :)
          • Gość: ch Re: poszkodowani przez firmę Easy Job IP: *.chello.pl 09.07.05, 18:15
            A wiecie może jak dużo jest jeszcze takich oszukanych osób?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka