Dodaj do ulubionych

Agencje kredytowe mnie wykończą:(

IP: 5.5R2D* / 195.188.152.* 21.07.05, 14:36
Od 1,5 roku mam 2 basic accounts i za nic nie moge zmienić ich na current,
nie chcą mi wydać karty kredytowej , juz składałam aplikacje do first
direct,egg nawet głupiej store card odmawia mi Argos, tłumacząc że mam zbyt
niski credit score.
Chciałabym za jakis czas wziąć kredyt na mieszkanie, ale jak to zrobic jak
nie chca mi wydac nawet zwykłej karty.
Czy ktos wie co można zrobic w tej sytuacji ?
Już mam dosyć tego ,że jakaś agencja kredytowa decyduje o moim życiu, mam
tylko zwykłe cash cards i nie moge nawet wyciągnąc pieniędzy w okienku
bankowym :(.
Obserwuj wątek
    • jasiubleep Re: Agencje kredytowe mnie wykończą:( SA TYLKO 3 21.07.05, 15:06
      Przede wszystkim sie nie martwic.

Kazdy, kto ma krotsza niz 3 lata historie adresu moze przejsc przez rozne
      problemy. Kilka punktow:
      • Gość: wykończona Re: Agencje kredytowe mnie wykończą:( IP: 5.5R2D* / 195.188.152.* 21.07.05, 15:22
        Dzięki za pomoc.
        Podejżewam ,że to Experian chce mnie wykończyć ;).
        Na Electoral Roll jestem wpisana, właśnie mam zamiar wystąpic do tej agencji o
        mój raport.
        • Gość: polki co tak narzekasz idz do banku w polsce po pozyczke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:31
          to zobaczysz[ nawet pod zastaw hipoteki wlasnego domu nie dostaniesz pozyczki
          przy wkladzie wlasnym 20% na dom] , W TZW WLASNYM KRAJU traktuja cie jak obcego
          a obcych jak swoich ))) ale w Anglii jest NORMALNIE!!! Obcych traktuja jak
          Obcych!!! i tak trzymac First Direct!! SUPER... apropos to polacy sami na tak
          opinie pracuja, bo KRADNA , KLAMIA, OSZUKUJA etc.... wiec sie nie dziw a po za
          tym polacy = cyganie XXI wieku, siedz w domu i nie narzekaj jak cie tak
          traktuja zagranica.
          • Gość: wykończona Re: co tak narzekasz idz do banku w polsce po poz IP: 5.5R2D* / 195.188.152.* 21.07.05, 15:38
            Ja nikogo nie okradłam , ani nie oszukałam.
            Ale każdy sądzi innych według siebie, pajacu.
            • Gość: polaczek maly TYPOWE polskie zachowanie, nie dosyc ze bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 16:44
              chce oszukac to jeszcze nie ma manier, typowa zenada polska zagranica polacy =
              cyganie XXI wieku zal i zenada jpII
              • Gość: tylkotyle ARGOS nie daje karty?? Ale obciach!!)) he he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 16:50
                najtanszy sklep na high street nie ma zaufania dla biednych polakow na
                najnizszych stawkach 4.6 GBP, dziwisz sie?? Ja sie nie dziwie, he he bo kupia
                na kredyt wyjada do polski i szukaj wiatru w polu, MAJA RACJE ze nie daja
                kradytu!!!
                • Gość: wykończona Re: ARGOS nie daje karty?? Ale obciach!!)) he he IP: 5.5R2D* / 195.188.152.* 21.07.05, 17:15
                  Gostku, tą swoją stawkę 4,60 pomnóz sobie przez 4 i będziesz miał tyle ile
                  dostaje na godzinę .
                  • Gość: opolo Tym WIEKSZY obciach!!)) he he zenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 17:28
                    i tyle, nie ma sie czym chwalic ze Expedia cie gnebi))
                  • Gość: skromny A uwazasz ze to duzo?? wiec po co Argos? Lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 17:31
                    Harrods. Moja dziewczyna ma od lat karte do Harrodsa, 10,000 kredytu na male
                    zakupy i nawet bezplatny parking daja, ale ja nie zarabiam tak duzo jak Ty,)))
                    he he
                    • jasiubleep Re: Karta do Harrodsa. 21.07.05, 17:51
                      Hmmm. A co to za karta? Przepustka jakas? I oni jej naprawde te 10K dali?
                      • Gość: pikus Re: Karta do Harrodsa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 20:05
                        Oczywiscie,... masz karte na zakupy store card - nic nowego,10,000 open credit,
                        free parking, etc... prezenty i promocje, jak masz statut to sie oplaca,
                        polecam ale nie tym na 4,60 ((( a jak nie masz Expedia sie z Toba meczy((
                        • Gość: taaaaaaaa Re: Karta do Harrodsa. IP: 5.5R2D* / 195.188.152.* 21.07.05, 20:10
                          Masz kartę do Harrodsa , a nie wiesz co to Experian , ha ha ha.
                          Jestes żałosny :/
                          • Gość: pikus Re: Karta do Harrodsa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 20:31
                            Experian a nie Expedia - literowka,a Ty sie nauczyc czytac ze zrozumieniem!!!
                            fajtlapo, bo inaczej na to chamskie polskie zachowanie nie mozna reagowac,
                            polacy = cyganie XXI wieku, do domu najbardziej pomiatany lud europy
                            • Gość: taaaaaaaaa Chłopie lecz swoje kompleksy IP: 5.5R2D* / 195.188.152.* 21.07.05, 20:34
                              Ty też Cygan.
                              Kompleksy masz chłopie, sam uważasz się za gorszego od innych, smutne to.
                              Jak ktos ma ciebie szanować, jak sam sie nie szanujesz.
                              • Gość: pikus to nie kompleksy tylko rzeczywistosc, spojrz wokol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 20:36
                                i powiedz prawde a przy okazji naucz sie czytac ze zrozumieniem)) polecam
                                elementarz Falskiego
                                • Gość: taaaaaaaa Czy ty tez jesteś Cyganem XXI wieku? IP: 5.5R2D* / 195.188.152.* 21.07.05, 20:38
                                  Czy tylko reszta Polaków?
                                  • Gość: pikus Re: Czy ty tez jesteś Cyganem XXI wieku?TAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 20:41
                                    jak miliony polakow, niestety
                                    • Gość: taaaaaaa Re: Czy ty tez jesteś Cyganem XXI wieku?TAK IP: 5.5R2D* / 195.188.152.* 21.07.05, 20:44
                                      Powiedz mi dlaczego sam uważasz sie za gorszego?
                                      Dlaczego uważasz,że ta dziewczyna nie ma prawa dostać karty tak jak inne
                                      narodowości , bo jest Polką?
                                      Ja nie czuję się gorszy od nikogo.
                                      • Gość: tez cygan Re: Czy ty tez jesteś Cyganem XXI wieku?TAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 20:50
                                        niczego nie zrozumiales? ma prawo, tylko musi miec status, natomiast jezeli
                                        jednoczesnie nie moze dostac karty do ARGOS(!) a chwali sie ze zarabia fortune
                                        (jak jej sie wydaje) to z naczy, ze nie ma statusu, a na miejscu Experian nie
                                        dawalbym Credit Rating dla polakow co przyjezdzaja na 3 - 6 miesiecy, czy rok
                                        bo potem biora rzeczy na kredyt i wyjezdzaja do polski nie placac, nawet nie
                                        wiesz ile jest takich 'cwanych' 'madrych' polakow co tak robia, wiec inni za to
                                        cierpia, sami sobie sa winni, i tyle...
            • jasiubleep Re: co tak narzekasz idz do banku w polsce po poz 21.07.05, 16:53
              Taaak, Credit Reference Agencies moga doprowadzic do rozstroju nerwowego. Ale
              troche jest racji w poprzedniem poscie, bo w Anglii jest wziac kredyt za latwo.
              Zaaaa latwo. Bo ich egzekwowanie jest duuuuuuzo latwiejsze niz w Polsce. Zimy
              sa w Anglii lagodne czyli pod mostem mozna spokojnie z rodzina zamieszkac.

To do nikogo konkretnego tylko tab sobie, bo tu mowa o braniu karty lub zmianie
              konta a nie o zapozyczaniu sie bez opamietania.
              • Gość: wykończona Re: co tak narzekasz idz do banku w polsce po poz IP: 5.5R2D* / 195.188.152.* 21.07.05, 21:02
                Tak sie składa,że status rezydenta posiadam, przyjechałam do UK na stałę.
                Dziwne jest to, że jak się okazuje gdy wykupujesz od Experian ich raport to
                stajesz sie ich klientem , a oni mogą Ci wtedy pomóc w poprawieniu twojego
                credit score.
                Prawdopodobnie w moim przypadku posiadają nie pełne dane na mój temat.
                Jeszcze chciałam dodać ,że niczym sie nie chwalę, bo życie w Londynie jest
                drogie i to co zarabiam nie jest fortuną.
                • jagienkaa Re: co tak narzekasz idz do banku w polsce po poz 22.07.05, 13:32
                  wykończona, ale może to tylko Twój bank jest taki?
                  moi znajomy otworzyli konto w HSBC i na początku mieli basic account ale po
                  półr oku teraz mają normalne karty debetowe i kredytową. Moze popytaj się w
                  innych bankach?
                  • Gość: klinet HSBC, mam current account, deposit, investment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:01
                    fund, mortgage, foreign currency account, 50000 overdraft, visa, etc...
                    whatever....co jest Twoim problemem, brak WIARYGODNOSCI????
    • Gość: karty Re: Agencje kredytowe mnie wykończą:( IP: *.wmin.ac.uk 26.07.05, 17:28
      przede wszystkim nie skladaj podan o kolejne karty kredytowe co
      miesiac.odczekaj dluzej, bo twoj scoring spada po odmowie.sprobuj w nowym banku
      otworzyc konto current - mam nadzieje ze masz wszystko co potrzeba.no i wtedy
      czekaj.czas, czas i regularnosc i nie zaleganie z debetem itp.ja tez mialem
      problem bo mimo ze z w natwescie mam platynowa karte master card, to w jakims
      syfiastym egg, czy capital one nie chcieli mi dac.(w tym ostatnim chcieli w
      sumie dac na 200£ ale chcieli 200£ depozytu.tak to sobie moge od znajomych
      pozyczyc.
    • Gość: karta Re: Agencje kredytowe mnie wykończą:( IP: *.wmin.ac.uk 26.07.05, 17:56
      no i na poczatku w natwest bank otworzyli mi od razu advantage gold account.
      A i jeszcze jedno.ci kolesie od harrodsow, przechwalanek o overdraftach i
      debetow na 50000£, bezplatnych parkingow i czego to oni nie maja jakos dziwnym
      trafem maja IP komputerow z polski.Chyba ze pracuja w anglii przez internet

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka