Dodaj do ulubionych

testy z 15 lipca

IP: *.aster.pl 21.07.05, 20:36
Witam,
Czy ktoś mógłby podesłać testy jakie były na konkursie 15 lipca, przydałoby
się to dla potomności
Dzięki
Obserwuj wątek
    • mona811 Re: testy z 15 lipca 22.07.05, 13:14
      Ja mogę Tobie skserować te testy i przynieść na spotkanie EPSÓW - 5 sierpnia o
      18:00 w Zielonej Gęsi.. Tylko daj znać czy mam kserować czy nie..
      • jodza Re: testy z 15 lipca 22.07.05, 13:30
        witaj mona:)

jeżeli to nie problem to ja byłabym wdzięczna za ksero tych testów (dla mojego
        narzeczonego, a co ;o)

Pozdrawiam i do zobaczenia w Gęsi już nie długo
        • Gość: nowy Re: testy z 15 lipca IP: *.aster.pl 23.07.05, 18:30
          A nie macie możliwości zeskanowania tych testów, wtedy można je umieścić na
          serwerze?
          • mona811 Re: testy z 15 lipca 24.07.05, 08:40
            raczej nie mam możliwości zeskanowania tych testów, musiałabym prosić kogoś w
            pracy czego chciałabym uniknąć a tych kartek jest sporo... więc zapraszam 5
            sierpnia, chyba że ktoś inny wcześniej podejmie się skanowania..
            pozdrawiam serdecznie
          • Gość: bezik Re: testy z 15 lipca IP: 5.1.* / *.netcabo.net 03.08.05, 22:00
            dolaczam sie do prosby o zeskanowanie, PLEASE!
            nie bedzie mi bowiem dane stawic sie w zielonej gesi, nas czym ubolewam :-)
            serdecznie pozdrawiam
      • inga27 Re: testy z 15 lipca 25.07.05, 16:20
        czesc,
        czy ja moge sei wprosic na spotkanei Epsow - 5 sierpnia? bylabym zainteresowana
        takze testami z 15 lipca,?

inga
        • mona811 Re: testy z 15 lipca 26.07.05, 10:19
          No pewnie, ze możesz.. zapraszamy
          • inga27 Re: testy z 15 lipca 27.07.05, 09:56
            dzieki, to do zobaczenia 5 sierpnia. jak was poznam?

inga
      • Gość: dominiqus Re: testy z 15 lipca IP: 69.41.54.* 03.08.05, 15:39
        Witaj!
        Tez bede na spotkaniu i poprosze o ksero jesli to nie problem :)
        Dzieki
        Dominik
        • Gość: bezik Re: testy z 15 lipca IP: 5.1.* / *.netcabo.net 03.08.05, 22:06
          a bedziesz mial jak potem zeskanowac?
          please!
          z góry dziekuje za przychylna i pozytywna odpowiedz
          pozdrawiam
    • Gość: fanny Re: testy z 15 lipca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 13:13
      a skad macie te testy?
      • epsotek Zielona Gęś 01.08.05, 12:34
        Zwykle rozpoznawani jesteśmy po jakimś unijnym emblemacie. A jak już nic nie
        mamy to rysujemy małą karteczkę z gwiazdkami :) Przesiadujemy w ogródku piwnym
        po lewej stronie od wejścia a w deszczowe dni (oraz w zimę) w sali na dole. Jak
        zrobię rezerwację to napiszę dokładniej.

Pozdrawiam
        i zapraszam wszystkich świerzo po egzaminach

Epsotek
        • Gość: april27 Re: Zielona Gęś IP: mieszko.pl.u* / 162.61.79.* 02.08.05, 10:10
          hej! czy ktos ze zdajacych moglby napisac jakie byly tematy na czesci pisemnej
          dla *B/hr&adm.
          dzieki!
          • mona811 Re: Zielona Gęś 05.08.05, 15:33
            1. Parliamentary monitoring of economic and monetary union; the challenges,
            procedures and prospects
            2. What are the principal innovations introduced the the Treaty establishing a
            Constitution for Europe and the underlying reasons for them? In your view,
            would this Treaty constitute a change for the better?
            3. Please comment on the following two statements in the light of developments
            at EU level in recent years, including the Lisbon strategy:
            - environmental protection and social welfare are not really compatible with
            economic growth
            - economic prosperity, social cohesion and environmental sustainability are
            mutually reinforcing objectives.
            4. Comment on the following statement:"Accountability is a broad concept that
            forms the cornstone of all financial reporting for state, regional and local
            entities.. It requires the accountable party to provide an explonation or a
            satisfactory reason for her/his activitie and the results of efforts to echieve
            the specified tasks or objectives. "Explain also how the statement is
            applicable to the EU management systems"
            5. Defending European interests in international organisations: evolution and
            prospects.
            6. What is your view the role of human resources policy in a modern public
            administration? Explain with specific reference to the human resources policy
            of the European Institutions.
            7. European public services outsource some of their work to private companies
            or entities. You are responsible for a project that is to be implemented in
            this way. What management problems arise and how would you address them??
            • Gość: nowy testy ktoś może zeskanować IP: *.aster.pl 09.08.05, 22:21
              Już po spotkaniu w gesi, czyli ktoś już powinien mieć testy skerowane czy może
              w takim razie je zeskanować i przesłać na adres: renusek@interia.pl
              Dzieki
              • Gość: bezik Re: testy ktoś może zeskanować IP: 213.30.64.* 10.08.05, 11:22
                ja tez bym bardzo uprzejmie prosila o przesylke testów na: bezik@hotmail.com
                z góry dziekuje i pozdrawiam
            • Gość: april27 Re: Zielona Gęś IP: mieszko.pl.u* / 162.61.79.* 10.08.05, 11:24
              bardzo dziekuje :-)
              • Gość: wena Re: Zielona Gęś IP: 3.5.* / *.newport.gov.uk 10.08.05, 14:55
                czesc, siedze obecnie w anglii a na egzaminei nie mialam szczescia sie zjawic,
                poniewaz nie dostalam wolnego.
                interesuja mnie jednak testy i pytania jeslije zeskanujecie poprosilabym o
                przeslanie na lorelai@poczta.onet.pl
                pozdrawiam wszystkich euro...
                • Gość: nowy Re: Zielona Gęś IP: *.aster.pl 28.08.05, 09:52
                  Czy ktoś może zeskanował te testy?
                  • Gość: Texas Re: Zielona Gęś IP: *.cec.eu.int 01.09.05, 08:38
                    Moge przeslac scany egzaminu na B w jezyku francuskim, ale prosze nie
                    bombardujcie mnie teraz adresami, niech sie zglosi osoba, ktora moze pozniej
                    podwiesic testy na serwerze.

Pzdr:)
                    • epsotek Re: Zielona Gęś 01.09.05, 12:14
                      OK. No to ja to podwieszę na serwerze. Podeślij skan na moje konto a ja go
                      umieszcze w sieci i podam adresik.

Pozdr.

Epsotek
                      • Gość: bezik Re: Zielona Gęś IP: *.64.30.213.rev.vodafone.pt 01.09.05, 12:41
                        fajnie!:-)
                        dziekuje niesamowicie
                        pozdrawiam serdecznie
                      • Gość: Texas Re: Zielona Gęś IP: *.cec.eu.int 01.09.05, 13:50
                        Wyslalam, mam nadzieje, ze przejda 4MB.

Pzdr:)
                  • Gość: bezik Re: Zielona Gęś IP: *.64.30.213.rev.vodafone.pt 01.09.05, 12:03
                    Nowy,
                    znalazla sie dobra dusza :-), która zeskanuje nam testy! hurrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaa!
                    czy masz jak podwiesic te testy na serwerze?
                    ja nie mam jak
                    pozdrawiam
                    • dorrit A po ANGIELSKU ma ktos testy??? n/txt 01.09.05, 12:51

• viviana8 Re: testy z 15 lipca 01.09.05, 13:31
      Czy,jeszcze nie Epsotka, tez moglabym prosic o te testy ;)
      lenka80@poczta.fm

Dzieki z gory
    • epsotek TESTY DOSTĘPNE W INTERNECIE 01.09.05, 14:20
      Chyba się udało i testy są już dostępne w sieci. Umiesliłem je na serwerze interii:

epsotek.dl.interia.pl/_0726144537_001.pdf

To są ponad 4 mega więc się mogą troche ściągać. Jest to wersja francuska testów
      B*3 EPA/Ressources humaines. Pozdrawiam

Epsotek
      • inga27 Re: TESTY DOSTĘPNE W INTERNECIE 01.09.05, 14:44
        cos mi sie nie otwiera, ale sprobuej jeszcez raz, a pamietasz moze link do
        testo, ktore keidy juz gdzies ktos wrzucal?

inga
        • epsotek Re: TESTY DOSTĘPNE W INTERNECIE 01.09.05, 14:51
          To jest bardzo duży plik w pdf. Mnie też się ściąga długo mimo, że mam bardzo
          szybkie łącze.
          • inga27 Re: TESTY DOSTĘPNE W INTERNECIE 01.09.05, 14:53
            ja go sciagam, gorzej pozniej, jak juz sciagne, to oznajmia mi ze gotowe a nic
            nie ma!moze mma jakis kiepski sprzet
            inga
            • Gość: Asiek Re: TESTY DOSTĘPNE W INTERNECIE IP: *.daminet.pl 01.09.05, 15:09
              Inga, mi tez sie pojawialo, ze gotowe a nic nie bylo. Ale jak poczekalam to mi
              sie potam pojawilo.
              • inga27 Re: TESTY DOSTĘPNE W INTERNECIE 01.09.05, 15:42
                udalo mi sie, ale nei moge wydrukowac, bo jest jakis blad, ale grunt, ze jest w
                ogole!
      • Gość: bezik Re: TESTY DOSTĘPNE W INTERNECIE IP: *.64.30.213.rev.vodafone.pt 02.09.05, 14:08
        dziekujemy
        fajnie
        ale nie mozna tego wydrukowac!
        czy ktos wie jak to zrobic???
        z góry dziekuje
        pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka