Gość: nowy IP: *.aster.pl 21.07.05, 20:36 Witam, Czy ktoś mógłby podesłać testy jakie były na konkursie 15 lipca, przydałoby się to dla potomności Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mona811 Re: testy z 15 lipca 22.07.05, 13:14 Ja mogę Tobie skserować te testy i przynieść na spotkanie EPSÓW - 5 sierpnia o 18:00 w Zielonej Gęsi.. Tylko daj znać czy mam kserować czy nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
jodza Re: testy z 15 lipca 22.07.05, 13:30 witaj mona:) jeżeli to nie problem to ja byłabym wdzięczna za ksero tych testów (dla mojego narzeczonego, a co ;o) Pozdrawiam i do zobaczenia w Gęsi już nie długo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: testy z 15 lipca IP: *.aster.pl 23.07.05, 18:30 A nie macie możliwości zeskanowania tych testów, wtedy można je umieścić na serwerze? Odpowiedz Link Zgłoś
mona811 Re: testy z 15 lipca 24.07.05, 08:40 raczej nie mam możliwości zeskanowania tych testów, musiałabym prosić kogoś w pracy czego chciałabym uniknąć a tych kartek jest sporo... więc zapraszam 5 sierpnia, chyba że ktoś inny wcześniej podejmie się skanowania.. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezik Re: testy z 15 lipca IP: 5.1.* / *.netcabo.net 03.08.05, 22:00 dolaczam sie do prosby o zeskanowanie, PLEASE! nie bedzie mi bowiem dane stawic sie w zielonej gesi, nas czym ubolewam :-) serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
inga27 Re: testy z 15 lipca 25.07.05, 16:20 czesc, czy ja moge sei wprosic na spotkanei Epsow - 5 sierpnia? bylabym zainteresowana takze testami z 15 lipca,? inga Odpowiedz Link Zgłoś
inga27 Re: testy z 15 lipca 27.07.05, 09:56 dzieki, to do zobaczenia 5 sierpnia. jak was poznam? inga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominiqus Re: testy z 15 lipca IP: 69.41.54.* 03.08.05, 15:39 Witaj! Tez bede na spotkaniu i poprosze o ksero jesli to nie problem :) Dzieki Dominik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezik Re: testy z 15 lipca IP: 5.1.* / *.netcabo.net 03.08.05, 22:06 a bedziesz mial jak potem zeskanowac? please! z góry dziekuje za przychylna i pozytywna odpowiedz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanny Re: testy z 15 lipca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 13:13 a skad macie te testy? Odpowiedz Link Zgłoś
epsotek Zielona Gęś 01.08.05, 12:34 Zwykle rozpoznawani jesteśmy po jakimś unijnym emblemacie. A jak już nic nie mamy to rysujemy małą karteczkę z gwiazdkami :) Przesiadujemy w ogródku piwnym po lewej stronie od wejścia a w deszczowe dni (oraz w zimę) w sali na dole. Jak zrobię rezerwację to napiszę dokładniej. Pozdrawiam i zapraszam wszystkich świerzo po egzaminach Epsotek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: april27 Re: Zielona Gęś IP: mieszko.pl.u* / 162.61.79.* 02.08.05, 10:10 hej! czy ktos ze zdajacych moglby napisac jakie byly tematy na czesci pisemnej dla *B/hr&adm. dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
mona811 Re: Zielona Gęś 05.08.05, 15:33 1. Parliamentary monitoring of economic and monetary union; the challenges, procedures and prospects 2. What are the principal innovations introduced the the Treaty establishing a Constitution for Europe and the underlying reasons for them? In your view, would this Treaty constitute a change for the better? 3. Please comment on the following two statements in the light of developments at EU level in recent years, including the Lisbon strategy: - environmental protection and social welfare are not really compatible with economic growth - economic prosperity, social cohesion and environmental sustainability are mutually reinforcing objectives. 4. Comment on the following statement:"Accountability is a broad concept that forms the cornstone of all financial reporting for state, regional and local entities.. It requires the accountable party to provide an explonation or a satisfactory reason for her/his activitie and the results of efforts to echieve the specified tasks or objectives. "Explain also how the statement is applicable to the EU management systems" 5. Defending European interests in international organisations: evolution and prospects. 6. What is your view the role of human resources policy in a modern public administration? Explain with specific reference to the human resources policy of the European Institutions. 7. European public services outsource some of their work to private companies or entities. You are responsible for a project that is to be implemented in this way. What management problems arise and how would you address them?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy testy ktoś może zeskanować IP: *.aster.pl 09.08.05, 22:21 Już po spotkaniu w gesi, czyli ktoś już powinien mieć testy skerowane czy może w takim razie je zeskanować i przesłać na adres: renusek@interia.pl Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezik Re: testy ktoś może zeskanować IP: 213.30.64.* 10.08.05, 11:22 ja tez bym bardzo uprzejmie prosila o przesylke testów na: bezik@hotmail.com z góry dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: april27 Re: Zielona Gęś IP: mieszko.pl.u* / 162.61.79.* 10.08.05, 11:24 bardzo dziekuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wena Re: Zielona Gęś IP: 3.5.* / *.newport.gov.uk 10.08.05, 14:55 czesc, siedze obecnie w anglii a na egzaminei nie mialam szczescia sie zjawic, poniewaz nie dostalam wolnego. interesuja mnie jednak testy i pytania jeslije zeskanujecie poprosilabym o przeslanie na lorelai@poczta.onet.pl pozdrawiam wszystkich euro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Zielona Gęś IP: *.aster.pl 28.08.05, 09:52 Czy ktoś może zeskanował te testy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Texas Re: Zielona Gęś IP: *.cec.eu.int 01.09.05, 08:38 Moge przeslac scany egzaminu na B w jezyku francuskim, ale prosze nie bombardujcie mnie teraz adresami, niech sie zglosi osoba, ktora moze pozniej podwiesic testy na serwerze. Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
epsotek Re: Zielona Gęś 01.09.05, 12:14 OK. No to ja to podwieszę na serwerze. Podeślij skan na moje konto a ja go umieszcze w sieci i podam adresik. Pozdr. Epsotek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezik Re: Zielona Gęś IP: *.64.30.213.rev.vodafone.pt 01.09.05, 12:41 fajnie!:-) dziekuje niesamowicie pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Texas Re: Zielona Gęś IP: *.cec.eu.int 01.09.05, 13:50 Wyslalam, mam nadzieje, ze przejda 4MB. Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezik Re: Zielona Gęś IP: *.64.30.213.rev.vodafone.pt 01.09.05, 12:03 Nowy, znalazla sie dobra dusza :-), która zeskanuje nam testy! hurrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaa! czy masz jak podwiesic te testy na serwerze? ja nie mam jak pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
viviana8 Re: testy z 15 lipca 01.09.05, 13:31 Czy,jeszcze nie Epsotka, tez moglabym prosic o te testy ;) lenka80@poczta.fm Dzieki z gory Odpowiedz Link Zgłoś
epsotek TESTY DOSTĘPNE W INTERNECIE 01.09.05, 14:20 Chyba się udało i testy są już dostępne w sieci. Umiesliłem je na serwerze interii: epsotek.dl.interia.pl/_0726144537_001.pdf To są ponad 4 mega więc się mogą troche ściągać. Jest to wersja francuska testów B*3 EPA/Ressources humaines. Pozdrawiam Epsotek Odpowiedz Link Zgłoś
inga27 Re: TESTY DOSTĘPNE W INTERNECIE 01.09.05, 14:44 cos mi sie nie otwiera, ale sprobuej jeszcez raz, a pamietasz moze link do testo, ktore keidy juz gdzies ktos wrzucal? inga Odpowiedz Link Zgłoś
epsotek Re: TESTY DOSTĘPNE W INTERNECIE 01.09.05, 14:51 To jest bardzo duży plik w pdf. Mnie też się ściąga długo mimo, że mam bardzo szybkie łącze. Odpowiedz Link Zgłoś
inga27 Re: TESTY DOSTĘPNE W INTERNECIE 01.09.05, 14:53 ja go sciagam, gorzej pozniej, jak juz sciagne, to oznajmia mi ze gotowe a nic nie ma!moze mma jakis kiepski sprzet inga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiek Re: TESTY DOSTĘPNE W INTERNECIE IP: *.daminet.pl 01.09.05, 15:09 Inga, mi tez sie pojawialo, ze gotowe a nic nie bylo. Ale jak poczekalam to mi sie potam pojawilo. Odpowiedz Link Zgłoś
inga27 Re: TESTY DOSTĘPNE W INTERNECIE 01.09.05, 15:42 udalo mi sie, ale nei moge wydrukowac, bo jest jakis blad, ale grunt, ze jest w ogole! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezik Re: TESTY DOSTĘPNE W INTERNECIE IP: *.64.30.213.rev.vodafone.pt 02.09.05, 14:08 dziekujemy fajnie ale nie mozna tego wydrukowac! czy ktos wie jak to zrobic??? z góry dziekuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś