Dodaj do ulubionych

gadu gadu przez www

IP: *.not-set-yet.ntli.net 30.07.05, 19:28
jezeli znacie podajcie prosze przez jakie strony www mozna dostac sie do
swojego klienta gg - jestem w nottingham i w bibliotece nie ma mozliwosci
zainstalowania gg a web.gadu-gadu.pl tez nie dziala.

pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • delfinek100 Re: gadu gadu przez www 30.07.05, 20:58
      Skoro nie działa web gg (zakładam, że Java jest zainstalowana) to gg i inne tego typu połączenia mogą być zablokowane. Możesz przetestować jakiegoś klienta gg, którego nie trzeba instalować np. Miranda - miranda.wiadomosc.info/index.php?s=&mod=down&fid=9514&rid=743
    • Gość: jestem tu Re: gadu gadu przez www IP: *.lns6-c8.dsl.pol.co.uk 31.07.05, 00:56
      Mam ten sam problem ale rozwiazalem go inaczej.Wejdz na strone web.gadu-gadu.pl
      .Tylko pamietaj zebys nie wpiswyal przed wszystkim www,tylko web.gadu-gadu.pl.
      Nastepnie klikasz na web gadu gadu(na zlotym tle).Nastepnie pokazyje Ci sie
      okienko zebys wpisal swoj numer i haslo. Web Gadu-Gadu umożliwia Ci szybko użyć
      podstawowych funkcji Gadu-Gadu, korzystając jedynie z przeglądarki WWW. Nie
      musisz przy tym instalować żadnego oprogramowania.
    • Gość: jestem tu Re: gadu gadu przez www IP: *.lns6-c8.dsl.pol.co.uk 31.07.05, 00:58
      sorry nie zauwazylem ze probowales korzystac z web gadu gadu.Zatem nie wiem jak
      w inny sposb mozesz urochomic gadulca
      • Gość: anulka7 Re: gadu gadu przez www IP: *.b-ras1.prp.dublin.eircom.net 31.07.05, 10:15
        heya
        mam ten sam problem ze skypem!nie probowalam go nawet instalowac bo gosciu
        ktory jest wlascilelem kompa z ktorego korzystam powiedzial mi ze nie ma
        szans.wiec nie potrafie nawet podac dlaczego. czy ktos wie jak ominac cos
        takiego i zrobic zeby skype mogl chodzic. od czego to zalezy? od przepustowosci
        lacza czy czegos innego? pomocy:)
        pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka