asbb 04.08.05, 14:47 Poszukiwany jest pomocnik do poludnie Frnacji na 3 miesiace albo dluzej. Jezyki nie wymagajace. Mieszkanie zagwarantowane! Kontakt Andreas Swiatek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowickiz Re: Pomoc w stajni przy koniach Francja-Pilne! 05.08.05, 20:28 chetnie bym podjal ta prace tym bardziej ze pracowalem przy koniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Pomoc w stajni przy koniach Francja-Pilne! IP: *.chelm.mm.pl 06.08.05, 15:50 Prosze o warunki i jestem gotowy do wyjazdu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek44-1962@o2 Re: Pomoc w stajni przy koniach Francja-Pilne! IP: *.chelm.mm.pl 06.08.05, 16:18 Czekam na kontakt.Jestem zainteresowany.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amahll1 Re: Pomoc w stajni przy koniach Francja-Pilne! 06.08.05, 16:22 Witam jestesmy para i jestesmy zainteresowani ta praca -prosze mi odpowiedziec czy jest ona jeszcze aktualna? i o troche wiecej szczegołow pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracodawcaZfrancji jasniepanstwo!!! IP: *.ts552.cwt.esat.net 06.08.05, 16:23 asbb podaje swoj mail kontaktowy, ale jasniepanowie nie racza nawet do niego tam napisac, bo po co ? Niech to on zawraca sobie glowe zeby do nich pisac i zabiegac o ich wzgledy... Oj, nie chcialabym miec takich pracownikow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~DZIEKItakimASBB Re: Pomoc w stajni przy koniach Francja-Pilne! IP: *.ts552.cwt.esat.net 06.08.05, 16:37 Asbb ja dziwie sie tym ludziom co to prosza o kontakt z Twojej strony!To sa ci co to czekaja na cud i ciagle nazekaja na swoja sytuacje obwiniajac wszystkich do okola!Ja ,zeby dostac prace w Irlandii wykonalem setki telefonow i maili do kogos kto dal ogloszenie w Twoim stylu i dzis pracuje za prawdziwe pieniadze dziekujac Bogu,ze sa tacy ludzie jak Ty-bardzo tego chcialem i wygralem,a oni chyba nie! Odpowiedz Link Zgłoś
muszkamarek Re: Pomoc w stajni przy koniach Francja-Pilne! 26.05.14, 16:13 Witam jestem zainteresowany ofertą pracy przy koniach, posiadam wieloletnie doświadczenie w tej branży. chciałbym jednak pozna troche wiecej szczegółów. kontakt 516438416 muszka Odpowiedz Link Zgłoś