Dodaj do ulubionych

Do Europracowniczek

08.09.05, 20:47
Witam Mile Panie,

No wiec, krotka pilka z mojej strony. Szukam towarzyszki na jesienne wieczory
w BXL. Jestem dosyc przystojny, cialo (i nie tylko) tez mam niezle.

W pracy jestem na Grade "A" - jesli to ma jakies znaczenie.

Samotne i znudzone samotnoscia euro-zony z Komisji i nie tylko, tez sa mile
widzane, bowiem zapewniam dyskrecje oraz higiene.

Pozdrawiam i czekam na odzew.
Obserwuj wątek
    • Gość: miki Re: Do Europracowniczek IP: *.140-200-80.adsl.skynet.be 08.09.05, 21:28
      Chyba pomyliles fora...
      • Gość: aga Re: Do Europracowniczek IP: *.cec.eu.int 09.09.05, 09:33
        dlaczego? przeciez pewnie sporo jest wolnych, poszukujacych dziewczyn
        • Gość: lat Re: Do Europracowniczek IP: *.consilium.eu.int 09.09.05, 11:26
          kaczorek, nie dziwie sie, ze poszukujesz 'towarzyszki'...
          malo masz do zaoferowania - dosc przystojny, dyskretny i... higieniczny :)

popracuj nad autoprezentacja :)
          aha - i zmien nick, bo kaczorek kojarzy sie z pociesznym lamaga - kaczorem
          Donaldem otoczonym gromada siostrzencow :) kto sie na to skusi? kaczka-
          dziwaczka?
          • Gość: ha ha uderz w stol IP: *.cec.eu.int 09.09.05, 15:22
            ... a poszukujace sie odezwa....
          • kaczorek123 Re: Do Europracowniczek 09.09.05, 15:52
            Dalczego mam pracowac nad autoprezencja? Podobno - tak mi mowia - jestem
            niczego sobie, na powodzenie u kobiet tez nie narzekam. Prosze nie odbierac
            tego jako jakas forma samozachwytu, lub wrecz narcyzmu, ale ja po prostu szukam
            Polki, prawdziwej. Mam dosyc tych wyemancypowanch kobiet z zachodu, ktor
            potrafia nawet makaron lub herbate przypalic. Nie szukam sobie takze gosposi,
            ale schabowego powinna potrafic zrobic.

Czy Kaczorek zle sie kojazy... nie mi to oceniac. Mam tylko nadzieje, ze jakas
            KACZUSIA sie skusi...

Pozdrawiam serdecznie :)
            • Gość: mama Re: Do Europracowniczek IP: *.cec.eu.int 09.09.05, 16:26
              bardzo Kaczorku zaluje, ze sie nie lapie (zaintrygowala mnie zwlaszcza
              higiena)...
              Szepne jednak o Twoim poscie kilku znanym mi epso-laskom
            • Gość: lat Re: Do Europracowniczek IP: *.consilium.eu.int 09.09.05, 16:36
              kaczorek, proponowalam, zebys popracowal nad autoprezenTACJA;
              co do Twojej prezencji nie smialabym sie wypowiadac :)
              zreszta, jesli tak lubisz 'krotka pilke', to zamiesc jakies swoje zdjecia -
              popatrzymy jak bardzo niczego sobie jestes :)
              moze jakas kaczusia sie skusi na takiego higienicznego chlopaka :)
              • Gość: ja ze sie wtrace, lat - wasze oczekiwania sie chyba IP: *.cec.eu.int 09.09.05, 16:52
                nieco rozmijaja.

A swoja droga nikt mi sie jeszcze nie reklamowal jako 'higieniczny' - ciekawa
                strategia :)

Kaczorek, nie musisz takich argumentow uzywac. Kazda w miare rozsadna laska,
                zanim zdecyduje sie z takim spedzic wieczor, zorientuje sie czy jest
                higieniczny czy nie - nawet jesli to jest pierwszy wieczor.
                • Gość: ja Re: ze sie wtrace, lat - wasze oczekiwania sie ch IP: *.esc.eu.int 09.09.05, 17:13
                  a dlaczego sie wypowiadasz pod takim samym nikiem jak ja?
            • Gość: ja Re: Do Europracowniczek IP: *.esc.eu.int 09.09.05, 16:48
              A ja szukam faceta z charakterem,... takiego, ktory troche sie postara i mnie
              oczaruje...
              a nie tak idzie na latwizne: "Zgloscie sie do mnie".
              No ale pewnie jestem idealistka.

Kaczusia
            • Gość: Texas Re: Do Europracowniczek IP: *.cec.eu.int 09.09.05, 17:14
              Hmmmm, czy Ty naprawde myslisz, ze, niech zacytuje "Samotne i znudzone
              samotnoscia euro-zony z Komisji" w ramach rozrywki przyjda do Ciebie smazyc
              schabowego? :)

Pzdr:)
              • Gość: inka Re: Do Europracowniczek IP: *.chello.pl 09.09.05, 20:53
                No coz, po przeczytaniu wszystkich komentarzy musze przyznac, ze juz dawno sie
                tak nie ubawilam - chyba od "czasow muchy", smialam sie jak dziki osiol (skoro
                juz tak nawiazujemy do motywow zoologicznych). A tobie drogi Kaczorku zycze
                abys w koncu znalazl swoje upragnione, rownie higieniczne jak ty, zaklete
                kaczatko majace smykalke do schabowych.
                PS:Jezeli ktos chce wiedziec o co chodzi z ta mucha to dajcie adres maila -
                smiech do rozpuku kosci gwarantowany.
                • essere1 Re: Do Europracowniczek 11.09.05, 21:59
                  Gość portalu: inka napisał(a):

> No coz, po przeczytaniu wszystkich komentarzy musze przyznac, ze juz dawno
                  sie
                  > tak nie ubawilam - chyba od "czasow muchy", smialam sie jak dziki osiol

Masz na mysli muche popisujaca sie przed innymi muchami, ktorej przypalaja sie
                  skrzydelka?)::):):):)):):
    • paw_dady tej donald 10.09.05, 01:11
      a kuperek se natlusciles? zima idzie
      • tomi_22 no wlasnie... 10.09.05, 10:27
        Kto nie smaruje, ten nie jedzie ;)))
        • Gość: paw_dady ehm IP: *.11-136-217.adsl.skynet.be 10.09.05, 20:43
          mozna na sucho. widzialem pare kobietz EU, ktore patrzac na ich zahcowanie
          mozna okreslic 'strictly anal' ...
    • Gość: pomysl Re: Do Europracowniczek IP: *.chello.pl 10.09.05, 01:49
      o ile pamietam z bajek to kaczka bywa albo brzydka, albo dziwaczka.
      ech ta kampania prezydencka.. wszedzie ci kaczynscy..
      • Gość: ana Re: Do Europracowniczek IP: *.88-201-80.adsl.skynet.be 10.09.05, 22:48
        A ja mysle ze ten kaczor to dlugo nie bedzie czekal.
        Patrzac na te instytucje od jakiegos czasu moge stwierdzic ze jest masa panien
        w kazdym przedziel wiekowym. Z komisjii nawet sobie zalozyly klub i w gazetce
        nawolywaly zeby sie faceci zglosili.

Polskie kaczuchy to niech sie lepiej szybciej zglaszaja bo juz niedlugo
        kaczorem zajma sie kaczki z tej starej 15stki i wtedy juz bedzie inna rozmowa.

Ja niestety odpadam z gry bo ze wzgledu na obowiazki domowe ewentualnie
        moglabym sie skusic na szybki numerek w czsie lunchu.
        • Gość: paw_dady he he w intranecie to tylko pasztety IP: *.83-201-80.adsl.skynet.be 11.09.05, 20:54
          BTW szybki numerak tak za darmo? pomysl 50Euro za lunch piechota nie chodzi ;P
          • Gość: ana Re: he he w intranecie to tylko pasztety IP: *.89-201-80.adsl.skynet.be 11.09.05, 21:28
            Tu chodzi o numerek nie z byle kim:)i moze dla mnie tez z tego by cos bylo.
            • Gość: paw_dady no wiesz IP: *.83-201-80.adsl.skynet.be 11.09.05, 22:47
              nie byle kto ma tez wymagania, jestes pewna ze sprostasz? he he dla
              potrzebujacych jest cyber ;)
              • Gość: ana Re: no wiesz IP: *.89-201-80.adsl.skynet.be 12.09.05, 01:08
                Jestem pewna Paw. Jestem pewna inaczej by mnie tu nie bylo.
    • Gość: nowa Re: Do Europracowniczek IP: *.cec.eu.int 12.09.05, 09:08
      ja nie moge ale masz koles tupet, chyba az taki atrakcyjny nie jestes skoro
      szukasz kogos przez internet!!!!:P
    • kaczorek123 Re: Do Europracowniczek 18.09.05, 12:52
      Pytanie nadal aktualne...
      • naughtyangel Re: Do Europracowniczek 18.09.05, 12:55
        Naprawde...?
        • kaczorek123 Re: Do Europracowniczek 18.09.05, 12:59
          Sparwdz maila :)
      • Gość: paw_dady darz bor IP: *.240.81.adsl.skynet.be 18.09.05, 12:58
        skoro epski musi byc poezja. poemat no 4 najbardziej dzezzy

www.lowiecki.pl/gdansk/lowiec/poezja.html
        • paw_dady jednak piatka ;P n/t 18.09.05, 12:59
Inne wątki na temat: