Dodaj do ulubionych

zginął wątek

30.09.05, 14:01
...adm...zaczela...myslalam juz, ze sie skonczy w kisielu, albo blotku, a tu
nic - ni ma...:(((
Obserwuj wątek
    • wujek_samo_zlo11 nie zaginal tylko... 30.09.05, 14:04
      Jakis cham go skasowal...

Kabluja i tyle... Pewnie Gosia sie poczula urazona... Ciekawe, gada glupoty a
      potem prosi o kasowanie...

Gosia, co zrobilas moderowi ze cie posluchal? Dmuchalas w "rure"?
      • Gość: wszechwiedzacy Re: nie zaginal tylko... IP: *.cec.eu.int 30.09.05, 14:14
        A tam pewnie sama ADM prosila o wymazanie takiej antyreklamy. Gosia prawde
        mowila, czy ktos czytal wczorajsze posty ADM? No i do tego jeszcze jara pety,
        mentolowe. To musi zla kobieta byc.
        • Gość: Erste Re: nie zaginal tylko... IP: *.cec.eu.int 30.09.05, 14:22
          ...i do tego zawsze robi z siebie gwiazde w Old Oaku
          • Gość: wszechwiedzacy no to juz po.... IP: *.cec.eu.int 30.09.05, 14:34
            gwiezdzie. Jakby lekko przybladla. No dalej, kto ma cos jeszcze, to niech
            dorzuci! Moze dziewczyna przemysli kwestie i sie zmieni???? :)))))))))))))))
            • Gość: adm juz sie rozpedzam IP: *.cec.eu.int 30.09.05, 15:27
              tylko kto mnie zastapi? gosia?
              (kto to jest ta gosia, ja juz przy kisielu sie pytalam? duza? mala? )
              czy wszechwiedzacy ernst?
              nie bedzie nudno?
              nuda zabija -
              mozg
              MILEGO LYKEEEENDUUUUU!!!!
              gosi tyz;-), do OO juz tylko tydzien, pokazesz co umiesz;-)
              • Gość: Tulipan Drogi Adm IP: *.cec.eu.int 30.09.05, 15:48
                To ja tez sobie Ciebie poogladam :)
                Szkoda, ze tak po wiejsku zaciagasz.
                No, to do zobaczenia za tydzien.
                • Gość: adm eee IP: *.cec.eu.int 30.09.05, 15:52
                  nie, ja stara baba jestem, Tulipan, ze wsi w dodatku, daj spokoj, nie czego
                  ogladac....ale ladne kolezanki mam:-)
                • wujek_samo_zlo11 Re: Drogi Adm 30.09.05, 15:52
                  Zaciaga czy nie zaciaga, po ang lub franc i tak nie wyjdzie, a te "Ze wsi" sa
                  lepsze we franc i nie tylko ;) Tak glosi news z korytarzy wsrod facetow...

Wazne zeby prezencja byla jako tako, inteligentna nie musi byc, bo i po co? Ale
                  jak by byla to juz jak nic 6 w lotto...
                  • Gość: adm nie jestem intelygentna IP: *.cec.eu.int 30.09.05, 15:55
                    i do tego brzydka i stara, ale koleznaki...cudne!
                    • wujek_samo_zlo11 Re: nie jestem intelygentna 30.09.05, 15:56
                      Taaa, a swinie lataly... A chociaz Polki? Zreszta, to niemozliwe...
                      • Gość: adm sie rumienie IP: *.cec.eu.int 30.09.05, 16:03
                        ....aha, to nie bylo niedowierzanie w me nie-walory, tylko w piekne kolezanki?
                        trudno :-(

ale powiem tak: osobiscie widzialam w OO pieknosci! jak juz stara baba tak mowi
                        to wierzyc trzeba;-)
                        tyz
    • Gość: gosia Re: zginął wątek IP: *.cec.eu.int 30.09.05, 14:14
      zapewne adm poczula sie urazona bo jak kazdy egocentryk nie jest w stanie
      scierpiec krytyki
      • wujek_samo_zlo11 czyli 30.09.05, 14:17
        Nie dmuchalas, sorry jak sie pomylilem!
      • Gość: wszechwiedzacy o Boze IP: *.cec.eu.int 30.09.05, 14:18
        kolejna skupiona na sobie, ktora zjadla wszystkie rozumy, a kysz z takimi
        narcyzami! A kysz!
        • ma_wi99 Wolnosc rzadzi?? ;-} 30.09.05, 14:37
          Czy ja dobrze pamietam, ze w imie niepohamowanej wolnosci zdecydowanie
          odmowiliscie zeslania wam moderatora w swoim czasie?

I co z ta wolnoscia sie dzieje na tym forum? Niedomaga biedaczka, czy jak?...
          • Gość: wszechwiedzacy Re: Wolnosc rzadzi?? ;-} IP: *.cec.eu.int 30.09.05, 14:43
            a tam siedzi w koncie i ryczy : Prosze, prosze jaka bohaterka. Nie ma komu
            walczyc. Swoja droga mozna wspolczuc tylu wrogow :)

Jak to? Wolnosc kwitnie i to jak :)
    • kiniox Re: zginął wątek 30.09.05, 17:38
      Polki pracujące w instytucjach to kobiety nie tylko wybitnie piękne, ale również
      inteligentne i sprytne. Jako takie wiedzą, że uroda może je narazić na
      niewybredne zoloty różnych buraków (takich jak Tulipan na przykład, bez obrazy,
      w końcu sam sobie wystawia świadectwo), więc postanowiły się maskować w
      godzinach pracy, aby mieć święty spokój. I chwała im za to.
      • Gość: Doki Re: zginął wątek IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 30.09.05, 17:49
        kiniox napisała:

> Polki pracujące w instytucjach to kobiety nie tylko wybitnie piękne, ale równie
        > ż
        > inteligentne i sprytne. Jako takie wiedzą, że uroda może je narazić na
        > niewybredne zoloty różnych buraków (takich jak Tulipan na przykład, bez obrazy,
        > w końcu sam sobie wystawia świadectwo), więc postanowiły się maskować w
        > godzinach pracy, aby mieć święty spokój. I chwała im za to.

No, to po powyzszym mam pewnosc, ze nie mozna mi zarzucic, ze tylko ja dorabiam
        teorie do faktow...
        • kiniox Re: zginął wątek 30.09.05, 17:52
          A pewnie łatwo Ci przyszło uwierzyć, że jesteś taki wyjątkowy?
          • Gość: Doki Re: zginął wątek IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 30.09.05, 19:18
            kiniox napisała:

> A pewnie łatwo Ci przyszło uwierzyć, że jesteś taki wyjątkowy?

No jasne. Ja po prostu JESTEM wyjatkowy i niepowtarzalny. Drugiego takiego ze
            swieca szukac. Moze to zreszta i dobrze...

Ale teraz jak ktos mi zarzuci dorabianie, to odesle do Ciebie. Ta teoria o
            maskujacych sie Polkach to naprawde dobra jest.
            • kiniox Re: zginął wątek 30.09.05, 19:27
              Jaki temat, taka teoria, ale dziękuję, w razie czego chętnie przeprowadzę dowód
              na konieczność samoobrony przed typami nie na poziomie (na przykład Tulipan, bez
              obrazy :). Swoją drogą, pewnie wiesz, dlaczego duże psy rzadko szczekają.
      • paw_dady kiniox dowcip wieczoru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.09.05, 21:48
        szapo ba ! nawet paw by lepszosci nei wymyslil

kiniox napisała:

> Polki pracujące w instytucjach to kobiety nie tylko wybitnie piękne, ale
        równie ż inteligentne i sprytne.
        >

wow jaka pewrwesyjna przewrotnosc ;P

> w końcu sam sobie wystawia świadectwo), więc postanowiły się maskować w
        > godzinach pracy, aby mieć święty spokój. I chwała im za to.
        pasztet zajeczy
        • kiniox Re: kiniox dowcip wieczoru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.09.05, 22:06
          aaaaaaaaaaaaa podziękować, podziękować :) Dajcie spokój, bo się zaczerwienię....
          Niesłusznie i nieuprzejmie babeczki oszkalowano (na przykład Tulipan, bez obrazy
          :)i trzeba było jakoś bronić. Niektórzy panowie to jak w tym dowcipie: ma trzy
          zęby, ale kurna jakie białe!!!
          • paw_dady Re: kiniox dowcip wieczoru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.09.05, 22:29
            kiniox napisała:

> aaaaaaaaaaaaa podziękować, podziękować :) Dajcie spokój, bo się
            zaczerwienię...
            > .

to ci dam buziaka zes taka niewinna ;)

> Niesłusznie i nieuprzejmie babeczki oszkalowano (na przykład Tulipan, bez
            obraz
            > y
            > :)i trzeba było jakoś bronić. Niektórzy panowie to jak w tym dowcipie: ma trzy
            > zęby, ale kurna jakie białe!!!

reszte wstawi doc. Kurek ;)
            • kiniox Re: kiniox dowcip wieczoru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.09.05, 22:33
              Buziaka? Oj, no co też paw?.... a jak puszczę pawia?
              • paw_dady Re: kiniox dowcip wieczoru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.09.05, 22:36
                kiniox napisała:

> Buziaka? Oj, no co też paw?.... a jak puszczę pawia?

mie opuscisz? oh nie to prawie jak tytanic
                • kiniox Re: kiniox dowcip wieczoru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.09.05, 22:38
                  no i potwierdza się teoria o zębach :)
                  • paw_dady Re: kiniox dowcip wieczoru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.09.05, 22:40
                    kiniox napisała:

> no i potwierdza się teoria o zębach :)

masz 3? ooops chyba cie nie pocaluje
                    • kiniox Re: kiniox dowcip wieczoru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.09.05, 22:46
                      ale za to jakie białe!!!
                      • paw_dady Re: kiniox dowcip wieczoru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.09.05, 23:02
                        kiniox napisała:

> ale za to jakie białe!!!

wiec mozesz dorabiac jako kasownik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka