bamaza42 30.09.05, 14:01 ...adm...zaczela...myslalam juz, ze sie skonczy w kisielu, albo blotku, a tu nic - ni ma...:((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujek_samo_zlo11 nie zaginal tylko... 30.09.05, 14:04 Jakis cham go skasowal... Kabluja i tyle... Pewnie Gosia sie poczula urazona... Ciekawe, gada glupoty a potem prosi o kasowanie... Gosia, co zrobilas moderowi ze cie posluchal? Dmuchalas w "rure"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszechwiedzacy Re: nie zaginal tylko... IP: *.cec.eu.int 30.09.05, 14:14 A tam pewnie sama ADM prosila o wymazanie takiej antyreklamy. Gosia prawde mowila, czy ktos czytal wczorajsze posty ADM? No i do tego jeszcze jara pety, mentolowe. To musi zla kobieta byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erste Re: nie zaginal tylko... IP: *.cec.eu.int 30.09.05, 14:22 ...i do tego zawsze robi z siebie gwiazde w Old Oaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszechwiedzacy no to juz po.... IP: *.cec.eu.int 30.09.05, 14:34 gwiezdzie. Jakby lekko przybladla. No dalej, kto ma cos jeszcze, to niech dorzuci! Moze dziewczyna przemysli kwestie i sie zmieni???? :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adm juz sie rozpedzam IP: *.cec.eu.int 30.09.05, 15:27 tylko kto mnie zastapi? gosia? (kto to jest ta gosia, ja juz przy kisielu sie pytalam? duza? mala? ) czy wszechwiedzacy ernst? nie bedzie nudno? nuda zabija - mozg MILEGO LYKEEEENDUUUUU!!!! gosi tyz;-), do OO juz tylko tydzien, pokazesz co umiesz;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tulipan Drogi Adm IP: *.cec.eu.int 30.09.05, 15:48 To ja tez sobie Ciebie poogladam :) Szkoda, ze tak po wiejsku zaciagasz. No, to do zobaczenia za tydzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adm eee IP: *.cec.eu.int 30.09.05, 15:52 nie, ja stara baba jestem, Tulipan, ze wsi w dodatku, daj spokoj, nie czego ogladac....ale ladne kolezanki mam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wujek_samo_zlo11 Re: Drogi Adm 30.09.05, 15:52 Zaciaga czy nie zaciaga, po ang lub franc i tak nie wyjdzie, a te "Ze wsi" sa lepsze we franc i nie tylko ;) Tak glosi news z korytarzy wsrod facetow... Wazne zeby prezencja byla jako tako, inteligentna nie musi byc, bo i po co? Ale jak by byla to juz jak nic 6 w lotto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adm nie jestem intelygentna IP: *.cec.eu.int 30.09.05, 15:55 i do tego brzydka i stara, ale koleznaki...cudne! Odpowiedz Link Zgłoś
wujek_samo_zlo11 Re: nie jestem intelygentna 30.09.05, 15:56 Taaa, a swinie lataly... A chociaz Polki? Zreszta, to niemozliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adm sie rumienie IP: *.cec.eu.int 30.09.05, 16:03 ....aha, to nie bylo niedowierzanie w me nie-walory, tylko w piekne kolezanki? trudno :-( ale powiem tak: osobiscie widzialam w OO pieknosci! jak juz stara baba tak mowi to wierzyc trzeba;-) tyz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: zginął wątek IP: *.cec.eu.int 30.09.05, 14:14 zapewne adm poczula sie urazona bo jak kazdy egocentryk nie jest w stanie scierpiec krytyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszechwiedzacy o Boze IP: *.cec.eu.int 30.09.05, 14:18 kolejna skupiona na sobie, ktora zjadla wszystkie rozumy, a kysz z takimi narcyzami! A kysz! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_wi99 Wolnosc rzadzi?? ;-} 30.09.05, 14:37 Czy ja dobrze pamietam, ze w imie niepohamowanej wolnosci zdecydowanie odmowiliscie zeslania wam moderatora w swoim czasie? I co z ta wolnoscia sie dzieje na tym forum? Niedomaga biedaczka, czy jak?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszechwiedzacy Re: Wolnosc rzadzi?? ;-} IP: *.cec.eu.int 30.09.05, 14:43 a tam siedzi w koncie i ryczy : Prosze, prosze jaka bohaterka. Nie ma komu walczyc. Swoja droga mozna wspolczuc tylu wrogow :) Jak to? Wolnosc kwitnie i to jak :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiniox Re: zginął wątek 30.09.05, 17:38 Polki pracujące w instytucjach to kobiety nie tylko wybitnie piękne, ale również inteligentne i sprytne. Jako takie wiedzą, że uroda może je narazić na niewybredne zoloty różnych buraków (takich jak Tulipan na przykład, bez obrazy, w końcu sam sobie wystawia świadectwo), więc postanowiły się maskować w godzinach pracy, aby mieć święty spokój. I chwała im za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: zginął wątek IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 30.09.05, 17:49 kiniox napisała: > Polki pracujące w instytucjach to kobiety nie tylko wybitnie piękne, ale równie > ż > inteligentne i sprytne. Jako takie wiedzą, że uroda może je narazić na > niewybredne zoloty różnych buraków (takich jak Tulipan na przykład, bez obrazy, > w końcu sam sobie wystawia świadectwo), więc postanowiły się maskować w > godzinach pracy, aby mieć święty spokój. I chwała im za to. No, to po powyzszym mam pewnosc, ze nie mozna mi zarzucic, ze tylko ja dorabiam teorie do faktow... Odpowiedz Link Zgłoś
kiniox Re: zginął wątek 30.09.05, 17:52 A pewnie łatwo Ci przyszło uwierzyć, że jesteś taki wyjątkowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: zginął wątek IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 30.09.05, 19:18 kiniox napisała: > A pewnie łatwo Ci przyszło uwierzyć, że jesteś taki wyjątkowy? No jasne. Ja po prostu JESTEM wyjatkowy i niepowtarzalny. Drugiego takiego ze swieca szukac. Moze to zreszta i dobrze... Ale teraz jak ktos mi zarzuci dorabianie, to odesle do Ciebie. Ta teoria o maskujacych sie Polkach to naprawde dobra jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniox Re: zginął wątek 30.09.05, 19:27 Jaki temat, taka teoria, ale dziękuję, w razie czego chętnie przeprowadzę dowód na konieczność samoobrony przed typami nie na poziomie (na przykład Tulipan, bez obrazy :). Swoją drogą, pewnie wiesz, dlaczego duże psy rzadko szczekają. Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady kiniox dowcip wieczoru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.09.05, 21:48 szapo ba ! nawet paw by lepszosci nei wymyslil kiniox napisała: > Polki pracujące w instytucjach to kobiety nie tylko wybitnie piękne, ale równie ż inteligentne i sprytne. > wow jaka pewrwesyjna przewrotnosc ;P > w końcu sam sobie wystawia świadectwo), więc postanowiły się maskować w > godzinach pracy, aby mieć święty spokój. I chwała im za to. pasztet zajeczy Odpowiedz Link Zgłoś
kiniox Re: kiniox dowcip wieczoru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.09.05, 22:06 aaaaaaaaaaaaa podziękować, podziękować :) Dajcie spokój, bo się zaczerwienię.... Niesłusznie i nieuprzejmie babeczki oszkalowano (na przykład Tulipan, bez obrazy :)i trzeba było jakoś bronić. Niektórzy panowie to jak w tym dowcipie: ma trzy zęby, ale kurna jakie białe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: kiniox dowcip wieczoru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.09.05, 22:29 kiniox napisała: > aaaaaaaaaaaaa podziękować, podziękować :) Dajcie spokój, bo się zaczerwienię... > . to ci dam buziaka zes taka niewinna ;) > Niesłusznie i nieuprzejmie babeczki oszkalowano (na przykład Tulipan, bez obraz > y > :)i trzeba było jakoś bronić. Niektórzy panowie to jak w tym dowcipie: ma trzy > zęby, ale kurna jakie białe!!! reszte wstawi doc. Kurek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kiniox Re: kiniox dowcip wieczoru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.09.05, 22:33 Buziaka? Oj, no co też paw?.... a jak puszczę pawia? Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: kiniox dowcip wieczoru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.09.05, 22:36 kiniox napisała: > Buziaka? Oj, no co też paw?.... a jak puszczę pawia? mie opuscisz? oh nie to prawie jak tytanic Odpowiedz Link Zgłoś
kiniox Re: kiniox dowcip wieczoru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.09.05, 22:38 no i potwierdza się teoria o zębach :) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: kiniox dowcip wieczoru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.09.05, 22:40 kiniox napisała: > no i potwierdza się teoria o zębach :) masz 3? ooops chyba cie nie pocaluje Odpowiedz Link Zgłoś
kiniox Re: kiniox dowcip wieczoru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.09.05, 22:46 ale za to jakie białe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: kiniox dowcip wieczoru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.09.05, 23:02 kiniox napisała: > ale za to jakie białe!!! wiec mozesz dorabiac jako kasownik Odpowiedz Link Zgłoś