Dodaj do ulubionych

Klopoty z wyslaniem poleconego do EPSO

IP: *.uitp.com 05.10.05, 15:01
Czy ktos mial klopot z wyslaniem poleconego do EPSO, ktore posluguje sie
adresem w postaci komisyjnego szyfru : C-80 1/66 itp. Otoz ja mialem taki
problem - polecony wrocil. Wysylany byl z Bruxu, poczta De Brouckere.
EPSO zrozumialo i zgodzilo sie na ponowne wyslanie, ale pozostaje pytanie czy
belgijska poczta musi znac unijne hieroglify? Jaka mam gwarancje ze nastepnym
razem dojdzie?...
Obserwuj wątek
    • Gość: ja O rany - oczywiscie ze nie musi IP: *.cec.eu.int 05.10.05, 15:08
      przeciez te hieroglify sa tylko na uzytek poczty wewnetrznej Komisji.

Spytaj sie w okienku pocztowym pani czy wie co to jest SC-28. Zaloze sie ze w
      zyciu nie wpadlo by jej do glowy ze to jest Rue de la Science.

Gratuluje oryginalnego pomyslu ...
      • Gość: tete pressee Re: O rany - oczywiscie ze nie musi IP: *.uitp.com 05.10.05, 15:13
        Dobrze, tylko Epso WYMAGA uzycia adresu DOKLADNIE takiego jaki jest w
        ogolszeniu, a wiec C-80 itp.
        Prywatnie wiem ze sa na Avenue Cortenbergh 80, ale czy kazdy kandydat to wie?
        Przypuszczam ze kod B-1049 Bruxelles oznacza ze kazdy taki list powinien trafic
        do sortowni Komisji.
        Ale tym razem nie trafil choc inne z identycznym adresem trafily ...
        A teraz najlepsze - przyczyna niedoreczenia brzmiala po FR... "DECEDE".
        Absolutnie serio!
    • stranos Re: Klopoty z wyslaniem poleconego do EPSO 05.10.05, 17:13
      trzeba napisac kod pocztowy komisji tzn 1049
      i wtedy nie ma problemow
      • Gość: tete pressee Re: Klopoty z wyslaniem poleconego do EPSO IP: *.uitp.com 05.10.05, 18:40
        Kod 1049 podalem oczywiscie. Nie pomoglo. Czyli po prostu sie zdarza, szkoda ze
        sie zdarzylo w tak waznej sprawie jak aplikacja EPSO..
        • Gość: anbxl Re: Klopoty z wyslaniem poleconego do EPSO IP: *.242.81.adsl.skynet.be 05.10.05, 20:21
          A ja ci odpowiem,ze wcale mnie to nie dziwi,bo przeciez szanowne panstwo
          forumowe jestesmy w Belgii i tu wszystko moze sie zdarzyc-czytajcie burdel maja
          wszedzie rowniez na poczcie
          • mczapl Belgijska Poczta 05.10.05, 21:14
            Nie moge powiedziec, bym byl zadowolony z dzialania belgijskiej poczty.

U mnie w domu jest poleczka na nietrafiona poczte. Trafia tam jakies 5 listow w
            tygodniu. Pol biedy, gdy taki list jest do jakiegos lokatora naszej kamienicy -
            wtedy szybko znika; ale co robic z kilkanostami listami miesiecznie, ktore sa
            adresowane do osob, ktore mieszkaja pod calkowicie innymi adresami (czesto
            nawet nie na mojej ulicy)? Czy bawic sie w listonosza i chodzic z nimi po
            Brukseli?

Obawiam sie, ze kilka listow ktore ktos do mnie napisal tez lezy na jakiejs
            poleczce w innej dzielnicy Brukseli a ja na nie nadaremnie czekam...
            • Gość: Glupotq Re: Belgijska Poczta IP: *.23-136-217.adsl.skynet.be 05.10.05, 22:20
              Na liscie od Epso ktory ja dostalam dokladnie byl napisany adres z ulica do
              wysylania dokumentow.
              Takze nie wiem o co tu chodzi?
              • Gość: tete pressee Re: Belgijska Poczta IP: *.242.81.adsl.skynet.be 05.10.05, 23:33
                OK, jeszcze raz, podaje adres z ogloszenia na ktory wyslalem list:

European Personnel Selection Office,
                EPSO
                Open Competition EPSO/AD/04/04-PL
                Office: C-80 1/66
                B-1049 Brussels

Jeszcze raz podkreslam ze znam osoby ktorych przesylki doszly na identyczny
                adres.
                • kttosia o cholera 06.10.05, 09:00
                  mam do wysłania dokumenty pod ten sam adres i teraz zaczęłam sie niepokic że nie
                  dotrą, chociaż z drugiej strony epsourzędnicy nie są chyba takimi ignorantami by
                  podawać tylko wewnętrzny adres??? a może należy tam dopisać jeszcze jakąś
                  ulicę??? jak radzicie??
                  • Gość: t_p_ Re: o cholera IP: *.uitp.com 06.10.05, 10:21
                    radze dopisac Avenue de Cortenbergh 80
                    • kttosia Re: o cholera 06.10.05, 11:01
                      chyba tak zrobie, dzięki
                    • Gość: Doki Re: o cholera IP: *.99-201-80.adsl.skynet.be 06.10.05, 11:38
                      Gość portalu: t_p_ napisał(a):

> radze dopisac Avenue de Cortenbergh 80

Jeszcze lepiej byloby dopisac Kortenberglaan 80. Balagan to specjalnosc frankofonow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka