Gość: m IP: *.consilium.eu.int 09.11.05, 10:37 Czy w Belgi funkcjonuje coś takiego jak abonament RTV? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sofi75 tak i nawet od radia w samochodzie sie to placi 09.11.05, 10:42 polecal lekture xpats.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: tak i nawet od radia w samochodzie sie to pla IP: *.cec.eu.int 09.11.05, 15:46 A nie jest to tak ze ten podatek jest wliczony do plat dla komuny? Bo oddzielnie to chyba nic nie przychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofi Przeciez nie musi - w Polsce IP: *.cec.eu.int 09.11.05, 16:11 tez rozne podatki nie przychodza odzdielnie a placic trzeba, w szczegolnosci - wieczyste uzytkowanie (w zyciu nie zdarzylo mi sie otrzymac kwitu ani info o deadlinie), RTV ... Odpowiedz Link Zgłoś
lepszycwaniak Plac i placz 09.11.05, 16:13 Maja dobry system sprawdzajacy czy ktos "nie zalega". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Plac i placz IP: *.eea.eu.int 10.11.05, 11:20 mi raz przyslali rachunek za abonament RTV po 3,5 roku mieszkania...i po dacie jak juz wyjechalam z belgii. Wszystko zalezy jak jest umowa o kablowke i w komunie jak jest. U mnie sie placilo tylko 20 euro rocznie za wywoz smieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: Plac i placz IP: *.241.81.adsl.skynet.be 10.11.05, 11:28 Tak tu sie placi za kablowke,a ogolny podatek rtv po stronie flamandzkiej zostal zniesiony 3 lata temu,nie wiem jak jest w BXL ale chyba tez Odpowiedz Link Zgłoś