IP: 85.28.64.* 15.11.05, 19:44
Cześć!Mam prośbe czy ktoś mógłby mi polecić dobrego fryzjera w
Brukseli.Chodzi mi o zrobienie baleyage.W miare rozsądna cena.
Obserwuj wątek
    • Gość: bz Re: Fryzjer/Hela IP: *.attu.pl 15.11.05, 20:19
      hihihihihihihi...to Hela czy Fryzjer????....Sorki ale do lez mnie rozbawily te
      oba posty razem.....:)))))))
      • Gość: anbxl Re: Fryzjer IP: *.241.81.adsl.skynet.be 15.11.05, 22:46
        A ja ci radze wstrzyma sie do wyjazdu do PL i tam isc do zaufanego fryzjera.Juz
        od wielu lat poszukuje tu takowego i....jeszcze na takiego nie natrafilam.Np
        po wizytach w tych firmowych salonach moje fryzurki trzymaly sie max 48-72
        godzin gdyz sama nie umialam nigdy zrobic brusching'u a kasy sporo i czesto co
        innego jest napisane a inna kwote wolaja,ale jak naprawde to jest sprawa pilna -
        proponuje korzystac z darmowych fryzjerow-takowi sa dostepni w ramach zajec
        praktycznych w szkolach i na kursach fryzjerstwa
        • Gość: Miki Re: Fryzjer IP: *.cec.eu.int 16.11.05, 11:05
          Zgadzam sie kompletnie z anbxl. Lepiej udac sie do fryzjera w Polsce bo tutaj
          ja ostatnio z sciecie i balayage zaplacilam 100 euro a moja fryzura oklapla
          zaraz po wyjsciu z salonu. Pozniej przez pol roku musialam zapuszczac wlosy,
          zeby wreszcie mozna bylo ten "artyzm" belgijskich fryzjerow jakos zniwelowac. W
          kazdym razie ciecia tutaj nie polecam.
          • Gość: adm Re: Fryzjer IP: *.cec.eu.int 16.11.05, 11:25
            Filippo Beretta, rue de l'eglise, 1150 Woluwe St Pierre, Metro Stockel ;-))
        • Gość: epsoguy Re: Fryzjer IP: 80.91.145.* 16.11.05, 18:28
          Hej anbxl, czy mozesz napisac na forum albo dac namiary na szkoly fryzjerskie
          ktore obcinaja za darmo przez studentow. Wiem ze cos takiego oferuje Tony&Guy
          ale tam podono nie obcinaja facetow. Moj email epsoguy@yahoo.com
          • Gość: anbxl Re: Fryzjer IP: *.242.81.adsl.skynet.be 16.11.05, 22:02
            oki ale nie dzis-mam zbyt wiele pracy,ale przy okazji bo wlasnie przygotowuje
            taka rubryke dla belgia.net co gdzie kiedy gratis lub prawie gratis (np teatr)
            jak skoncze to i tu podrzuce,bo jest tego naprawde sporo
          • Gość: anbxl Re: Fryzjer namiary IP: *.124-200-80.adsl.skynet.be 17.11.05, 19:23
            Wlasnie znalazlam moje namiary,epsoguy wysylam na maila,a jak ktos jeszcze chce
            to niech poda swoje namiary

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka