Gość: Fryzjer IP: 85.28.64.* 15.11.05, 19:44 Cześć!Mam prośbe czy ktoś mógłby mi polecić dobrego fryzjera w Brukseli.Chodzi mi o zrobienie baleyage.W miare rozsądna cena. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bz Re: Fryzjer/Hela IP: *.attu.pl 15.11.05, 20:19 hihihihihihihi...to Hela czy Fryzjer????....Sorki ale do lez mnie rozbawily te oba posty razem.....:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: Fryzjer IP: *.241.81.adsl.skynet.be 15.11.05, 22:46 A ja ci radze wstrzyma sie do wyjazdu do PL i tam isc do zaufanego fryzjera.Juz od wielu lat poszukuje tu takowego i....jeszcze na takiego nie natrafilam.Np po wizytach w tych firmowych salonach moje fryzurki trzymaly sie max 48-72 godzin gdyz sama nie umialam nigdy zrobic brusching'u a kasy sporo i czesto co innego jest napisane a inna kwote wolaja,ale jak naprawde to jest sprawa pilna - proponuje korzystac z darmowych fryzjerow-takowi sa dostepni w ramach zajec praktycznych w szkolach i na kursach fryzjerstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Fryzjer IP: *.cec.eu.int 16.11.05, 11:05 Zgadzam sie kompletnie z anbxl. Lepiej udac sie do fryzjera w Polsce bo tutaj ja ostatnio z sciecie i balayage zaplacilam 100 euro a moja fryzura oklapla zaraz po wyjsciu z salonu. Pozniej przez pol roku musialam zapuszczac wlosy, zeby wreszcie mozna bylo ten "artyzm" belgijskich fryzjerow jakos zniwelowac. W kazdym razie ciecia tutaj nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adm Re: Fryzjer IP: *.cec.eu.int 16.11.05, 11:25 Filippo Beretta, rue de l'eglise, 1150 Woluwe St Pierre, Metro Stockel ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epsoguy Re: Fryzjer IP: 80.91.145.* 16.11.05, 18:28 Hej anbxl, czy mozesz napisac na forum albo dac namiary na szkoly fryzjerskie ktore obcinaja za darmo przez studentow. Wiem ze cos takiego oferuje Tony&Guy ale tam podono nie obcinaja facetow. Moj email epsoguy@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: Fryzjer IP: *.242.81.adsl.skynet.be 16.11.05, 22:02 oki ale nie dzis-mam zbyt wiele pracy,ale przy okazji bo wlasnie przygotowuje taka rubryke dla belgia.net co gdzie kiedy gratis lub prawie gratis (np teatr) jak skoncze to i tu podrzuce,bo jest tego naprawde sporo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: Fryzjer namiary IP: *.124-200-80.adsl.skynet.be 17.11.05, 19:23 Wlasnie znalazlam moje namiary,epsoguy wysylam na maila,a jak ktos jeszcze chce to niech poda swoje namiary Odpowiedz Link Zgłoś