bud8 16.11.05, 13:54 Chodzi oczywiscie o pierogi wigilijne. Pzdr;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adm-adm Re: Gdzie mozna kupic w Bxli dobre pierogi? 16.11.05, 14:01 paczkowane w kazdym polskim sklepie;-) restauracja sw michal- (w gazetka.be znajdziesz ich nr telefonu)- jakby zgodzili sie zrobic na wynos wieksza ilosc to ja chetnie tez;-) a na www.belgia.net oglaszala sie kiedys dziewczyna ze sama robi na zamowienie.... slyszalam jeszcze o czyms malym na tylach polskiego przedstawicielstwa- tam ludzie chadzali wlasnie na pierogi.. ale nie wiem czy to nie ten sw michal...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Dzieki IP: *.cec.eu.int 16.11.05, 14:47 a ja inaczej: czy ktos wie gdzie mozna kupic stolnice (do lepienia tychze pierogow)?? Jak tak dalej pojdzie, to pozostanie mi blat kuchenny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dzieki IP: *.access.telenet.be 16.11.05, 15:23 siec sklepow Dille&Kamille (www.dille-kamille.be) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stuzia Re: Dzieki IP: *.cec.eu.int 16.11.05, 15:34 nie wiem jakie stolnice tu maja ale mi sie kojarza z takimi ciezkimi drewnianymi klocami. Tupperware ma taka fajna miekka mate do ktorej sie nic nie lepi a ktora po uzyciu mozna zwinac w rulon. Troszke sie suwa po blacie kuchennym ale ja podkladam sciereczke i jest ok. Widzialam stoisko tupperware w Woluwe Shopping Centre na parterze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Dzieki IP: *.cec.eu.int 16.11.05, 17:05 super, dzieki! A czy ktos z Was jeszcze zostaje na Swieta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swiety Klaus Re: Dzieki IP: 212.190.74.* 16.11.05, 17:20 Ja bym chetnie zostal, ale niestety musze spadac do Laponii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwarte Piet Jak to ? Przeciez oni swiecie wierza ze pochodzisz IP: *.241.81.adsl.skynet.be 16.11.05, 19:06 z Hiszpanii i przyjezdzasz parostatkiem razem z czarnymi Pietami :) Poza tym na swieta to akurat nigdzie nie spadasz, tylko robisz tour po miejscowych sakrpetach Sofi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sinterklaas Sinterklaas IP: 62.235.211.* 17.11.05, 09:35 Sinterklaas, goed heilig man! Trek je beste tabberd an, rij er mee naar Amsterdam, van Amsterdam naar Spanje, appeltjes van oranje, appeltjes van de bomen Sinterklaas zal komen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofi Fajne, prosze o jeszcze albo IP: *.cec.eu.int 17.11.05, 09:44 linki do jakiejs stronki swiatecznej po NL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TR Sinterklaasje IP: 62.235.211.* 17.11.05, 10:15 Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje, gooi wat in mijn laarsje, dank u, Sinterklaasje. Sinterklaasje bonne, bonne, bonne, bonne, gooi wat in mijn regen-, regentonne, gooi wat in mijn laarsje, dank u, Sinterklaasje. Sinterklaasje bonne-bonne-bonne gooi wat in mijn lege, lege tonne gooi wat in de huizen dan grabbelen we als muizen. home.hetnet.nl/~sainder/Zing%20jij%20mee.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: Sinterklaasje IP: *.241.81.adsl.skynet.be 17.11.05, 10:24 To epso forum czy kleuter schooltje???? En wat nog in het nl????A moze po polsku????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihau Re: Gdzie mozna kupic w Bxli dobre pierogi? IP: *.dial.scarlet.be 17.11.05, 12:33 to sprzeczność ! kupić i dobre ? Odpowiedz Link Zgłoś