jakubsky 19.12.05, 22:16 Witam, nie wiem czy do wszystkich dotarla "nowina" podsylana przez Bartka, wiec bezposrednio tutaj podaje link do ostatniego starcia, dosc brutalnego z administracja tego lunaparku. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paw_dady Re: Kopanie sie z koniem - jeszcze jedno starcie 19.12.05, 22:19 jakubsky napisał: > Witam, nie wiem czy do wszystkich dotarla "nowina" podsylana przez Bartka, > wiec bezposrednio tutaj podaje link do ostatniego starcia, dosc brutalnego z ad > ministracja tego lunaparku. > > pozdrawiam > 1) kopyto to panozkiec - warto isc do pedicuru ;P 2)_ podkowa przynosci szczescie ;P 3) " jaki jest kon kazdy widzi" ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia.lux Re: Kopanie sie z koniem - jeszcze jedno starcie 19.12.05, 22:59 jakubsky napisał: >... bezposrednio tutaj podaje link... Gdzie tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: Kopanie sie z koniem - jeszcze jedno starcie 19.12.05, 23:04 asiunia.lux napisała: > jakubsky napisał: > > >... bezposrednio tutaj podaje link... > > Gdzie tutaj? jedynei na dobrych forach ;P Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia.lux Re: Kopanie sie z koniem - jeszcze jedno starcie 19.12.05, 23:08 paw_dady napisała: > jedynei na dobrych forach ;P Aaaa A ja myslalam, ze tutaj to tutaj, a nie tutaj to tam..:) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: Kopanie sie z koniem - jeszcze jedno starcie 19.12.05, 23:09 asiunia.lux napisała: > paw_dady napisała: > > > jedynei na dobrych forach ;P > > Aaaa > A ja myslalam, ze tutaj to tutaj, a nie tutaj to tam..:) no dac aiuni de lux troszke czasu i sama zacznie myslec ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia.lux Re: Kopanie sie z koniem - jeszcze jedno starcie 19.12.05, 23:12 paw_dady napisała: > aiuni de lux.... Ufff, dobrze, ze nie jestem z rodziny szlacheckiej! Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: Kopanie sie z koniem - jeszcze jedno starcie 19.12.05, 23:14 asiunia.lux napisała: > paw_dady napisała: > > > aiuni de lux.... > > Ufff, dobrze, ze nie jestem z rodziny szlacheckiej! tia nobles obliz ... Odpowiedz Link Zgłoś
jakubsky Re: Kopanie sie z koniem - jeszcze jedno starcie 21.12.05, 11:17 > paw_dady napisała: > > > jedynei na dobrych forach ;P > > Aaaa > A ja myslalam, ze tutaj to tutaj, a nie tutaj to tam..:) TO jest DOBRE FORUM !!! kazdemu zdazy sie cos przeoczyc... (filozoficzne, wlasne) Odpowiedz Link Zgłoś
bamaza42 Re: Kopanie sie z koniem - jeszcze jedno starcie 19.12.05, 23:38 No wlasnie, to gdzie ten link?....a tak w ogole.....to o co chodzi???.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: Kopanie sie z koniem - jeszcze jedno starcie IP: *.pt.lu 19.12.05, 23:55 >....a tak w ogole.....to o co chodzi???.... Tez bym chciala wiedziec:) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: Kopanie sie z koniem - jeszcze jedno starcie 20.12.05, 00:02 Gość portalu: asiunia napisał(a): > > >....a tak w ogole.....to o co chodzi???.... > > Tez bym chciala wiedziec:) ha ha baby cale baby ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofi Chodzi o to, ze jakubsky IP: *.cec.eu.int 20.12.05, 09:28 pojechal juz do domu i zadnego linku wiecej nam nie poda. To juz ustalilismy, gdzie dzisiaj wypada tutaj ? Za to ja jestem zdegustowana, ze w ostatnim odcinku Zenobii nie pojawilo sie nic o strusiach ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofi Chyba chodzilo mu tym razem o to: IP: *.cec.eu.int 20.12.05, 09:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35323&w=33720825 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw, just paw moja "badzo Droga" Zosiu IP: *.30-136-217.adsl.skynet.be 20.12.05, 09:45 strusie to w nagrode sadzac z ich wielkich JAJ. ( mowia jak hodowiec do hodowieca ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
jakubsky Re: Kopanie sie z koniem - jeszcze jedno starcie 21.12.05, 11:15 Ojej, Kochani, strasznie Was wszytskich przepraszam za cale zamieszanie z brakiem linka. Strasznie mi glupio, ze kazalem Wam szukac samemu, ale widze, ze juz Sofi podeslala co trzeba, niemniej czuje sie w obowiazku podeslac go osobiscie;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35323&w=33720825 PS 1 a oto pelen tekst SMS od Bruxy: "Burza na forum, bo nie dales linka do kopania sie z koniem 4 [akurat inaczej go nazwalem ale niewazne - przyp. red.] Asia lux sie dopytuje" jeszcze raz was pzepraszam. pozdrowienia dla wszystkich Wasz Jakubsky PS 2 nawet nie wiecie jak mnie ten SMS ucieszyl ;)) PS 3 pozdrowienia dla Bruxy Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia.lux Re: Kopanie sie z koniem - jeszcze jedno starcie 21.12.05, 12:29 jakubsky napisał: > "Burza na forum,... Jaka burza? Tak, na dobra sprawe to mnie to wcale nie interesowalo co to za link, ale gdzie on jest! ;)) > PS 2 nawet nie wiecie jak mnie ten SMS ucieszyl ;)) No nie wiemy. Jak? Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: Kopanie sie z koniem - jeszcze jedno starcie 21.12.05, 13:20 asiunia.lux napisała: > > PS 2 nawet nie wiecie jak mnie ten SMS ucieszyl ;)) > > No nie wiemy. Jak? no wlasnie JAK? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
jakubsky Re: Kopanie sie z koniem - jeszcze jedno starcie 21.12.05, 14:41 bardzo, bardzo Odpowiedz Link Zgłoś