Gość: andi30 IP: *.net.ircam.fr 21.01.06, 13:03 prosze o pomoc szukam pracy dla mojej siostry paryz i okolice sprzatanie prasowanie pilnowanie dzieci z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thecracks Re: szukam pracy dla mojej siostry 21.01.06, 17:22 Witam serdecznie, Rodzinka, u ktorej pracowalam poszukuje au-pairki, bardzo ich polubilam i dlatego pomagam im w poszukiwaniach. Sami nie znaja polskiego, ale na ogol maja polskie au-pairki. Nie musisz mowic po francusku, mozesz znac angielski. Praca tylko 4 dni w tygodniu, super dojazd do centrum Paryza. Obowiazki to glownie sprzatanie i prasowanie bo dzici sa duze. Au-parki maja od 16 lat wiec jakbys chciala dla pewnosci pogadac to Christine napewno udostepni ci numery telefonu au-pairek. Czekam na listy Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andi30 Re: szukam pracy dla mojej siostry IP: *.net.ircam.fr 21.01.06, 18:24 iza sluchaj podaje ci mojego maila andi29@o2.pl czekam na informacje od ciebie siostrzyczka moja bedzie zadowolona ona zna bardzo biegle francuski dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andi311 Re: szukam pracy dla mojej siostry IP: *.net.ircam.fr 29.01.06, 21:19 podalem wszystko i dalej cisza Odpowiedz Link Zgłoś