piotrus844 31.01.06, 22:05 Witam wszystkich!! Szukam osob ktore jada w poniedzialek 6 lutego do Warszawy na spotkanie w sprawie pracy w UK. Pozdrowki Piszcie na piteer84@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sylwek Re: OMEGA Workforce idzie ktos?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 23:09 ja jadę, napiszę do Ciebie na emila, ja bede jechał z katowic jesli jest ktos z pobliża niech pisze na mojego emila- 23mj@interia.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslawo Re: OMEGA Workforce idzie ktos?? IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.02.06, 16:21 www.szkocja.net "Kilka prawd o międzynarodowym pośrednictwie pracy". Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
saint22 Re: OMEGA Workforce idzie ktos?? 05.02.06, 19:28 no ja tez chyba pojade.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-one Re: OMEGA Workforce idzie ktos?? IP: *.bater.net.pl 12.03.06, 13:59 ja jade we srode do warszawy na rozmowe jak ktos jest z okolic katowic i tez tam sie wybiera to moze sie jakos ustawimy.info- erone1@interia.pl - Odpowiedz Link Zgłoś