Dodaj do ulubionych

Rekrutacja??? pomózcie!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 16:23
chciałam w tym roku aplikować ze strony europa.eu.int, ale jak weszłam 24 III
na www zobaczylam ze rekrutacja była prowadzona do 21.III. Czy to prawda? i
czy koniec rekrutacji nastapił 21 III, czy bedzie po tej dacie prowadzona
rekrutacja na jescze inne stanowiska? bardzo prosze o odpowiedz, jest to dla
mnie bardzo ważne.
Obserwuj wątek
    • tomi_22 Re: Rekrutacja??? pomózcie! 29.03.06, 16:28
      Aplikowac? Ale na co? Konkursy beda dopiero ogloszone, a na kontrakty konkurs
      jest ponoc w toku. Sa rekrutacje do Agencji Unijnych. Info masz to:

www.europa.eu.int/epso/index_en.htm
      A jak termin minal, to minal i nic go nie przywroci.
      • Gość: anbxl Re: Rekrutacja??? pomózcie! IP: *.243.81.adsl.skynet.be 29.03.06, 18:40
        Poszukaj w tutejszej wyszukiwarce-temat byl juz 100razy walkowany-wszystko masz
        na stronie epso,albo najlepiej poszukaj sobie wplywowych znajomych:-)))skoro
        nawet nie chce ci sie pogrzebac na forum,a tak na marginesie komisja ma dac
        zielone swiatlo dla kontraktowych od +-7-10.04 o czym nawet pisza dg admin i tu
        zastanawia mnie w takim razie dlaczego robiono te egzaminy epso porta??????
        Amoze ktos zna na to odpowiedz???
        • jakubsky Re: Rekrutacja??? pomózcie! 29.03.06, 18:47
          pewnie dlatego, zeby zrobic nabor swierzej krwi, wydac na cos pieniadze
          nie znam sie
          • anbxl Re: Rekrutacja??? pomózcie! 29.03.06, 19:30
            Wlasnie dziennik flamandzki robil reklame epso i nawet podali zarobki :-))i jak
            to super byc epsem-to chyba zdarza im sie poraz pierwszy (tu mam na mysli tv)
            • Gość: PaVue Re: Rekrutacja??? pomózcie! IP: *.9-136-217.adsl.skynet.be 29.03.06, 20:27
              ucieczka przed bezrobociem i tyle...tonacy epso sie trzyma
              • Gość: anbxl Re: Rekrutacja??? pomózcie! IP: *.243.81.adsl.skynet.be 29.03.06, 20:37
                Ale ty jestes super madry Pav-wskaz mi gdzie w Belgii mozna znalezc lepsza
                prace-oczywiscie tu nie tylko chodzi o zarobki,bo firmy amerykanskie maja
                zblizone,ale o tzw oslone socjalna
                • Gość: PaVue oslona socjalna glowna zaleta EPSO ;) IP: *.9-136-217.adsl.skynet.be 29.03.06, 20:44
                  zarobki lepsze jak cos umiesz nie sztuka, oslona socjalna jest dla najslabszych
                  i nic nie umiejacych i pokrzywdzonych przez los - ew lumpenproletariatu.

ale o epso mowimy o mlodych zdrowych i swietnie wyksztalconych ludziach no nie?
                  a nie przedemerytach ktorzy ze strachu przed robieniem promocji w
                  supermarketach uciekaja na 'rzadowa' posade?
                  • Gość: anbxl Re: oslona socjalna glowna zaleta EPSO ;) IP: *.243.81.adsl.skynet.be 29.03.06, 21:11
                    Pav nie ze mna takie teksty,poprostu jak zwykle bierzesz wszystko na smiech,a
                    ja tak nie umiem.......i nie mam naprawde ochoty z toba polemizowac
                    • chuck_norrris Re: oslona socjalna glowna zaleta EPSO ;) 29.03.06, 21:20
                      A ze mna masz ochote troche pogadac? Wez kobieto zdaj ten cholerny egzamin, i
                      przestan plesc 3 po 3 i ciagle dupe zawracac kretynskimi wywodami o niczym.
                      • Gość: anbxl Re:chuck,do.ki &CO IP: *.243.81.adsl.skynet.be 29.03.06, 22:59
                        Dziekuje za rady-zmieniles nick aby znow prowokowac-do.ki&Co odczep sie od
                        mojej osoby bo jestes------..........
                        • chuck_norrris Re:chuck,do.ki &CO 29.03.06, 23:42
                          Prowokowac? Czym! Kobieto wez sobie jakie SPA zaaplikuj, to moze sie wyluzujesz.

I nie przeklinaj bo lamiesz netykiete.
                    • Gość: PaVue bardzo droga anbxl IP: *.9-136-217.adsl.skynet.be 30.03.06, 00:17
                      jako kobieta pracujace, zadnej rpacy sie nie boisz a ja pytam powaznie:

komu potrzeba oslony socjalnej? powaznie.

a) mlodym jak sami siebie okreslaja super wyksztalconym ludziom?

b)osobom starym niedoleznym lub z rodzin patologicznych?

czekam na odpowiedz. powaznie.

PS chuck to nie doki doki to nie chuck jakbys sie nie maila jeszcze okazj isie
                      zorientowac.
                      • jakubsky Re: bardzo droga anbxl 30.03.06, 09:29
                        i jakubsky tez nie.
                        i kilka innych, np. paw dady :)
                        • Gość: PaVue Re: bardzo droga anbxl IP: *.197-200-80.adsl.skynet.be 30.03.06, 12:36
                          no ale z esserkiem to nie wiadomo lepiej dolozmy mu za zas ;)
                      • Gość: anbxl Re: Szanowny Paviu IP: *.66-136-217.adsl.skynet.be 30.03.06, 19:38
                        Szanowny Paviu Tak przez wiele przeszlam w Belgii i wiele widzialam,ale pewnie
                        jeszcze wiele zobacze i dalej smiem twierdzic ze nie sama kasa czlowiek zyje
                        ale wieloma innymi czynnikami min jakims tam spokojem duchowym,ktory wlasnie
                        moze ci zapewnic tzw ,,oslona socjalna,,-wowczas mozesz wiele zaplanowac jak np
                        powiekszenie rodziny-tak zapytaj mlode Polki ktore robia jakas tam kariere w
                        ojczyznie i niestety czesto odkladaja powiekszenie rodziny bo boja sie ze po
                        nie beda mogly znalezc pracy lub wrocic do poprzedniej,no ale ty nie jestes
                        kobieta tylko Paviem i myslisz swoimi kategoriami
                        ps chuck i do.ki to jedno robactwo ktore tylko szuka gdzie ci dolac
                        • Gość: PaVue alez ann IP: *.197-200-80.adsl.skynet.be 30.03.06, 20:52
                          droga ann

rozumiem twoje rozterki dot powiekszania rodziny ale z twojego postu nie wynika
                          kto tej pomocy potrzebuje. Orginalne pytanie tego dotyczylo.

Nadel nie potrafie zrozumiec jak ludzie, ktorzy sie okraslaja mianem
                          wyksztalconych i super wybrancow polegaja na oslonie socjalnej? oslony
                          csocjalne pwotorze sobie to sa dla tych ktorzy nei daja sobie z niczym
                          rady ,dla slabych chorych i opoznionych w snesie spolecznycznym czy umyslowym.
                          Mlodzi zdrowi takowych nie potrzebuja powiem wiecej oni oddaja czesc pieniedzy
                          na tych ktorzy nie daja sobie rady.

wiec jesli mlodzi i wyksztalceni ludzie ida do pracy eni wymagajacej wysilku
                          ani starania sie to mamy:

a) sprzecznosc miedzy deklaracja co umiem i kim jestem a realnie (nie dam sobie
                          rady poza byciem malitkim epsikiem bo nic nie umiem tak naprawde i ide dlatego
                          do epso).

b) celowe pasozytnictwo - zabiernia e kasy na porzebujacych przez mlodych
                          zdrowych bykow tyle ze leniwych.

czy jest cos jeszcze co bym pominal w kwestii oslon socjalnych?
                          ponizej pozwolam sobie odpowiedziec na reszte twego postu.

Caluski
                          PD

>dalej smiem twierdzic ze nie sama kasa czlowiek zyje
                          > ale wieloma innymi czynnikami min jakims tam spokojem duchowym,ktory wlasnie
                          > moze ci zapewnic tzw ,,oslona socjalna,,-nie do konca rozumiem 'kasa to eni
                          wszystko'
                          >

kasa nie wszystko wiec czemu tyle osob tu przyszl ow Polsce tez moga miec
                          cieple posadki np. w urzedzie gminy czy ministerstwie. czy myslisz ze jakas
                          administracja bedzie redukowana? skad strzoy sie nowy urzad pelnomonika do
                          spraw zmniejszenia aministracji. jak w Belgii np. kafka (nomen omen ;o)

>,,-wowczas mozesz wiele zaplanowac jak np
                          > powiekszenie rodziny-tak zapytaj mlode Polki ktore robia jakas tam kariere w
                          > ojczyznie i niestety czesto odkladaja powiekszenie rodziny
                          > bo boja sie ze po
                          > nie beda mogly znalezc pracy lub wrocic do poprzedniej,no ale ty nie jestes
                          > kobieta tylko Paviem i myslisz swoimi kategoriami

Jakos nadal w twoim poscie nie widze zadnych informacji co tatus takiego
                          dziecka niby robi zeby zarobic na rodzine? no bo jak widze jeno dzieworodztwo
                          panuje w Polsce?

i uwierz mi dzieck uwcale nie potrzeba adydasuff za 400 Euro zeby byc
                          szczesliwym TO rodzice probujacy 'robic kariere'

i znow nieprawda bo dziecko naprawde nie potrzebuje matki robiacej karie ani
                          • Gość: anbxl Re: alez paviu IP: *.66-136-217.adsl.skynet.be 30.03.06, 22:34
                            rozumiem twoje rozterki dot powiekszania rodziny ale z twojego postu nie wynika
                            kto tej pomocy potrzebuje. Orginalne pytanie tego dotyczylo.
                            --------------------------------------------------------------------------------
                            Tak w tym momencie przyjelam,ze tazk powiem zdanie ogolu,bo chyba ten problem
                            mnie juz nie dotyczy,choc kto wie nigdy nie mowie nigdy:-)
                            -------------------------------------------------------------------------------
                            Nadel nie potrafie zrozumiec jak ludzie, ktorzy sie okraslaja mianem
                            wyksztalconych i super wybrancow polegaja na oslonie socjalnej? oslony
                            csocjalne pwotorze sobie to sa dla tych ktorzy nei daja sobie z niczym
                            rady ,dla slabych chorych i opoznionych w snesie spolecznycznym czy umyslowym.
                            Mlodzi zdrowi takowych nie potrzebuja powiem wiecej oni oddaja czesc pieniedzy
                            na tych ktorzy nie daja sobie rady.
                            --------------------------------------------------------------------------
                            A ja nie pojmuje,ze nie rozumiesz prostych zyciowych rzeczy i wychodzi na to,ze
                            ty zawsze masz w zyciu z gorki.Kazdemu moze przydazyc sie,ze np zachoruje,albo
                            ktos z jego bliskich np zona czy dziecko na raka i wowczas prywatny pracodawca
                            niechetnie da ci zwolnienie czy nawet urlop bezplatny,a w UE(osobiscie znam
                            Wlocha ktorego zona zachorowala na raka i byl na dluzszym zwolnieniu-urlopie)
                            jest to mozliwe
                            ------------------------------------------------------------------------------
                            ) celowe pasozytnictwo - zabiernia e kasy na porzebujacych przez mlodych
                            zdrowych bykow tyle ze leniwych.
                            ---------------------------------------------------------------------------
                            Pav czy ty naprawde znasz prace w UE czy te domniemania sa tylko z uslyszanych
                            opowiesci,bo ja znam inna prawde,ktora pewnie co niektorzy moga potwierdzic,ze
                            czesto praca jest naprawde zmudna i trudna,a ze trzeba np dokonczyc na czas
                            jakis projekt to i trzeba zostawac w pracy do nocy,a i byc rano.Pewnie,ze sa
                            wyjatki ktore obijaja sie,ale te wyjatki sa wszedzie
                            -------------------------------------------------------------------------

kasa nie wszystko wiec czemu tyle osob tu przyszl ow Polsce tez moga miec
                            cieple posadki np. w urzedzie gminy czy ministerstwie. czy myslisz ze jakas
                            administracja bedzie redukowana? skad strzoy sie nowy urzad pelnomonika do
                            spraw zmniejszenia aministracji. jak w Belgii np. kafka (nomen omen ;o)
                            -----------------------------------------------------------------------------
                            Moze jestem altruistka,ale dla mnie w pracy liczy sie rowniez
                            atmosfera,mozliwosc kontaktow z innymi ludzmi,rozwoj,niezaleznosc ale tu
                            odpowiadam za siebie,a kasa pewnie,ze sie liczy,ale nie jest NAJJJJJJJJ
                            _______________________________________________________________________________

A co do adidasow za 400 to sa takie???I ty chyba nie masz tieners-oj ciuchy
                            kosztuja,a przeciez nie chcialbys aby ta tiener byl gorszy od rowiesnikow-wiem
                            cos o tym bo wlasnie to przerabiam

• Gość: jedna taka Re: alez paviu IP: *.brutele.be 31.03.06, 22:12
                              przepraszam ze sie wcinam ale to co to tieners ?
                              co nas jeszcze w tej Belgii czeka ???

>
                              > A co do adidasow za 400 to sa takie???I ty chyba nie masz tieners-oj ciuchy
                              > kosztuja,a przeciez nie chcialbys aby ta tiener byl gorszy od rowiesnikow-
                              wiem
                              > cos o tym bo wlasnie to przerabiam
                              • Gość: anbxl Re: do jedna taka IP: *.243.81.adsl.skynet.be 31.03.06, 22:33
                                nie przepraszaj please to forum czyli otwarta internetowa dyskusja-dialog-
                                wymiana zdan,opinii
                                Pav zna flamandzki to wie o co chodzi,ale oto tieners to mlodziez od dziesieciu
                                lat do 16-17,tak nie wiem jak jest teraz w PL choc mam chrzesniaka i
                                siostrzenice w wieku mojej corki(ktorzy tez chca byc na topie)ale wiem napewno
                                jak to wyglada tu-hhhmmm wszystko zalezy do jakiej szkoly tiener chodzi i w
                                jakim srodowisku ,,obraca sie,,i tak jeszcze w 1 klasie gimnazjum (chodzila do
                                szkoly przy Basilique)szlo wytrzymac,za to teraz gdy chodzi do lepszej szkolki
                                gdzie w sumie nie zwraca sie uwagi na ubrania i frings ale wszyscy sa trendy i
                                nosza sie w najlepszych markach (co jest norma)nie nadazam,bo kto by
                                chcial,zeby jego dziecko bylo gorsze?????????????Co prawda jeszcze daleko mi do
                                addidas'ow za 400 euro
                                • chuck_norrris Re: do jedna taka 31.03.06, 23:18
                                  Tobie daleko do wszystkiego.
                                • Gość: jedna taka jeszcze do Anne IP: *.brutele.be 01.04.06, 10:03
                                  thanks Anne, nie musisz mi zaraz pisac jakie to masz modne tienersy w domu.
                                  Po polsku mowimy nastolatki wiesz ?
                                  Zycze ci zebys szybko sie do tej unii dostala i mogla kupic tienersom co
                                  trzeba, zeby sie wstydzic przed kolegami nie musieli.
                                  A forum jest dla wszystkich, chyba nie tylko dla Pawia. Wiec moze staraj sie
                                  pisac zrozumiale.

acha, co to sa jeszcze frings ? (soory, ale jesli ty zasuwasz po niderlandzku
                                  to nie ma tego slowa u mnie w slowniku)
                            • paw_dady ann to ja ksocjla dla epsuff czy nie? ;) 02.04.06, 00:47
                              ann nie pisze o ciezkiej pracy w EU do swoej zdanie mam na ten temat dos mocno
                              wyrobione. Wiec skupmy sie na pytaniu a nie rozwadniajmy ok?

=
                              > --------------------------------------------------------------------------
                              > Kazdemu moze przydazyc sie,ze np zachoruje,albo ktos z jego bliskich np zona
                              czy dziecko na raka i wowczas prywatny pracodawca niechetnie da ci zwolnienie
                              czy nawet urlop bezplatny,a w UE(osobiscie znam Wlocha ktorego zona
                              zachorowala na raka i byl na dluzszym zwolnieniu-urlopie)
                              > jest to mozliwe

ann zgoda shit happens, nadal nie ma to NIC wspolnego w oslona socjlna to jest
                              kwestia ubezpiecznia sie i ew pecha

prosze o jasna odpowiedz czy oslony socjalne sa potrzeban mlodym zdrowym
                              ludziom, podobno wyksztalconym? ja mowie NIC sa.

a to poza konkursem:

> Moze jestem altruistka,ale dla mnie w pracy liczy sie rowniez
                              > atmosfera,mozliwosc kontaktow z innymi ludzmi,rozwoj,niezaleznosc ale tu
                              > odpowiadam za siebie,a kasa pewnie,ze sie liczy,ale nie jest NAJJJJJJJJ

hmm chcesz powiedziec ze praca gdzie dobrze placa nie jest rozwojowa? wiesz to
                              uderza epsoff bo ich ptraca w taki wypadku nei jest dobrze platna albo kiepsko
                              rozwojowa 9zreszta IMHO jest taka i taka ;o)

> A co do adidasow za 400 to sa takie???I ty chyba nie masz tieners-oj ciuchy
                              > kosztuja,a przeciez nie chcialbys aby ta tiener byl gorszy od rowiesnikow-
                              wiem cos o tym bo wlasnie to przerabiam
                              >

bo widziesz jak dziecku nie posiwecamy odpwiedniej ilosci czasu to potem swoje
                              sumienie zagluszamy butkami za 400 Euro...

• paw_dady i jeszcze 02.04.06, 00:50
                                pozdruffka
                                ;)
                        • chuck_norrris Re: Szanowny Paviu 30.03.06, 21:17
                          Gość portalu: anbxl napisał(a):

> ps chuck i do.ki to jedno robactwo ktore tylko szuka gdzie ci dolac

Tobie nie potrzeba dolewac. I tak zostalas OSTRO potraktowana przez zycie. Ja
                          ci wspolczuje z calego serca.
                          • Gość: anbxl Re: chuck szukasz guza IP: *.66-136-217.adsl.skynet.be 30.03.06, 22:19
                            Czy ty naprawde znow musisz sie wcinac,jak nie masz nic to powiedzienia-
                            napisania to chociaz to........Ja z toba naprawde nie zamierzam dyskutowac-
                            forumowac,bo jestes gorzej jak podeszwa
                            • chuck_norrris Re: chuck szukasz guza 30.03.06, 23:33
                              No tak, widac ta twoja makowka nie jest w stanie nic innego wyprodukowac, tylko
                              popularne zyciowe "joby". Moze chwila refleksji nad swoja osoba by ci pomogla?

Pytasz czy szukam guza? A co, naslesz na mnie zbirow z Novum jak na dokiego?
                              • Gość: anbxl Re: chuck szukasz guza IP: *.66-136-217.adsl.skynet.be 30.03.06, 23:48
                                I co jeszcze??????????????????????????Ty nic innego nie potrafisz jak szukac
                                zaczepek-ale mnie to naprawde nie rusza:-)))))))))))))))))))))))))))
                                • chuck_norrris Re: chuck szukasz guza 30.03.06, 23:51
                                  Stop fucking, start thinking. CO Z TYM SKANEM wiec?

A tak poza tym wszystkim, zeby nie bylo ze jestem chamem, to przesylam
                                  pozdrowienia.
                                  • Gość: anbxl Re: chuck szukasz guza IP: *.66-136-217.adsl.skynet.be 30.03.06, 23:54
                                    ty nie jestes chamem-no ladnie siebie okreslasz :-))tylko chorym,upierdliwym
                                    stworzeniem :-))))))))))))))
                                    • chuck_norrris Re: chuck szukasz guza 31.03.06, 00:00
                                      Czyli skana nie ma. I po co tak klamac na forum. No dobra, moze nie klamac, ale
                                      fantazjowac i brednie pisac, i liczyc na to, ze jakis naiwny jeden z drugim ci
                                      uwierzy?

Odszczekasz te brednie sama, czy mam ci pomoc i umiescic pare linkow z
                                      komentarzem stosownym w nowym watku?

Twoj wierny FAN.
                                      • Gość: anbxl Re: chuck szukasz guza IP: *.243.81.adsl.skynet.be 31.03.06, 21:34
                                        Facet ty idz lepiej poszukac dobrego psy i raz na zawsze odp.........sie od
                                        mojej osoby,chyba nie jestes az tak naiwny,zeby wierzyc w to,ze ja bede
                                        tlumaczyc sie przed takim burakiem jak ty :-)))))))))))))))))))))
                                        ps ci co maja wiedziec cos nt juz dawno wiedza
                                        • chuck_norrris Re: chuck szukasz guza 31.03.06, 23:23
                                          Tak, wiedza, ty i twoii schizofreniczni przyjaciele. Postaraj sie nad tym
                                          zapanowac, jednemu takiem co nobla dostal, udalo sie i chwala mu za to. Moze i
                                          tobie sie uda?

An, to nie chodzi o to czy ja wierze czy nie. Klepiesz bzdury i tyle. Daj se
                                          kobieto chleba ku temu co tu piszesz.

Po zastanowieniu sie jednak, twierdze, ze jelsi znikniesz z forum to masa ludzi
                                          straci rozrywke jaka ma czytajac ciebie. Fakt jestes taki forumowy klaun. Rola
                                          przednia, ale zrob cos w sprawie interpunkcji.
                  • asiunia.lux Re: oslona socjalna glowna zaleta EPSO ;) 29.03.06, 21:23
                    Gość portalu: PaVue napisał(a):

> ale o epso mowimy o mlodych zdrowych i swietnie wyksztalconych ludziach
                    > no nie?

no tak
                    • Gość: paw@night Asiuniu IP: *.9-136-217.adsl.skynet.be 30.03.06, 00:13
                      jak cie czytam zaczynam watpic w moje smichy z epsuff. Chlerka z ciebie nie da
                      sie pozartowac bo do zadnego z epsowych stereotypow nie pasujesz.

No poza elegancka kiecka z eurokratki ;)
    • Gość: kaśka Re: Rekrutacja??? pomózcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 22:34

nie mogę sie połapac na tej stronie, jest po ang, ale nie za bardzo kumam te
      kody, niech ktos powie na jakie stanowiska toczy sie rekrutacja obecnie. ludzie
      rozeznani w temacie pomóżcie! mam wyższe wykształcenie, chciałabym pracowac
      najchętniej jako asystentka.
      • Gość: xxx Re: Rekrutacja??? pomózcie! IP: *.214.51.191.coditel.net 31.03.06, 22:40
        Wiesz jak ty na stronie nie mozesz sie znalezc to tobie do tej pracy daleko.
        Ludzie przygotowuja sie latami, podchodza po kilka razy do egzaminow, maja po
        kilka jezykow plynnie wiec pomysl.......

No chyba ze sobie jaja z nas robisz tu.
        • Gość: kaśka Re: Rekrutacja??? pomózcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 16:26
          jeżeli nie umiesz odpowiedzieć na proste pytanie, nie odpowiadaj w ogóle.
          Zadałam to pytanie z nadzieją, że ludzie, którzy siedzą w temacie zapewne
          doskonale się orientują również na www. przykro mi, że przygotowujesz się parę
          lat i nie możesz się dostać, więc moze to tobie do tej pracy daleko?
          • Gość: anbxl Re: do kasi IP: *.55-201-80.adsl.skynet.be 02.04.06, 17:35
            droga kasiu,nie wiem do kogo ta odp byla ale moze do mnie,a wiec wyprowadze
            ciebie z bledu-ja pracowalam 4 krotnie w ue i pracujac dla tutejszego rzadu
            mozna tez pracowac dla ue,bo bycie interim czy tempem np mnie nie odpowiada,ale
            pewnie ciebie i to by ucieszylo,a wiec do roboty,bo zeby miec nawet taka prace
            to trzeba choc troche poglowkowac,a ty najpierw zadajesz naiwne pytania,a potem
            piszesz zlosliwe komentarze,moze lepiej byloby poszukac tu w archiwum info
            ktore ciebie interesuja,bo nawet ja osobiscie pisalam tu jak zostac tempem,no
            nie wlasciwie jak postulowac,a reszta zalezy od ciebie-twojego europass i
            doswiadczenia,bo jak slyszalam np parlament chce nawet dla interimow i tempow
            ludzi z min 3 letnim doswiadczeniem,ale jak ty nawet nie chcesz zagladnac i
            powertowac w tutejszym archiwum to hmmm........
            • Gość: kaśka pffff... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 23:26
              to nie było do ciebie. zadaję naiwne pytanie, bo nie mam czasu ani szczerze
              mówiąc ochoty przetrząsać całego forum w poszukiwaniu info, liczyłam na szybką
              odpowiedź od doświadczonych ludzi- przeliczyłam się. tutaj wszyscy wolą sie
              kłócić. nic nie mówią mi podane przez ciebie hasła. a szkoda bo myślałam, że na
              tym forum ludzie będą skłonni do pomocy, a nie będą wylewać żółć i oceniać
              innych, którzy nie wiedza nic o epsach, a może mają kompetencje by nimi zostać.
              nie wiem po co jest to forum, skoro ludzie wypowiadający na nim nie są skłonni
              udzielać na nie odpowiedzi. ja rozumiem, ze macie doświadczenie, ze się
              staracie, ze pracujecie, ale na boga, po co zaraz odsądzać kogoś od czci i wiary
              za to, że chce się spytać. skąd mam to wszystko wiedziec co wy wiecie? czy to
              takie trudne udzielić odpowiedzi osobie która nie wie jak zostać takim
              pracownikiem? trzeba sie najpierw nawymądrzać i nawrzucać? żenujące.
              • Gość: anbxl Re: do kasi IP: *.117-200-80.adsl.skynet.be 02.04.06, 23:43
                oki,dzieki,no wlasnie wychodzi na to ze naprawde nie jestes w temacie-tak ten
                temat byl wiele razy przerabiany i napewno info sa w archwum dlatego wiele osob
                myslalo ze to kolejna prowokacje-ja np juz do tego przyzwyczailam sie,ze jakis
                tam palant wylewa na mnie pomyje tylko za moje wlasne zdanie lub chec
                podzielenia sie jakas informacja.Prosze napisz do mnie na priva-ten adres
                gazetowy anbxl to obiecuje ci,ze przesle ci pare info i sporo linkow
                • Gość: kaśka Re: do kasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 23:48
                  dzięki za chęci;) na pewno napiszę do Ciebie jak tylko zwerbalizuję wszystko o
                  co chcę sie Ciebie spytać. pozdrawiam
                  • anbxl Re: do kasi 02.04.06, 23:50
                    wlasnie specjalnie zalogowalam sie-bedzie latwiej ci napisac na ow gazetowy
                    mail,postaram sie odpowiedziec na twoje pytania,a jak nie bede znala odpowiedzi
                    to poszukam
      • Gość: info Re: Rekrutacja??? pomózcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 14:51
        Ogłoszenia na konkursy, które akurat trwają znajdują się w dziale "published
        competitions", akurat w tym momencie na żaden konkurs się nie można zgłosić :-(
        www.europa.eu.int/epso/competitions/published_en.cfm
        Jezeli chcesz pracowac jako asystentka to w najbliszym czasie ma byc ponowny
        nabór na AST1 z nowych krajow członkowskich - tylko musisz regularnie (mniej
        więcej raz na 3 tyg.) sprawdzac wyzej podana stronkę.

Acha, preselekcja odbywa sie po angielsku, zresztą wszelkie info jest na stronie
        EPSO.

zycze powodzenia

• Gość: g Re: Rekrutacja??? pomózcie! IP: *.cec.eu.int 03.04.06, 16:06
      Kasiu,

nie powinnas sie dziwic niechetnym reakcjom pytanych, kiedy twierdzisz, ze
      samej nie chce ci sie lub nie masz czasu by samej poszukac info.

z drugiej strony, w kilku linijkach tego o co pytasz sie nie stresci wiec rada
      o to, bys poszukala na forum lub stronach epso to najlepsza jaka mozna ci dac.
      inaczej ryzykujesz niemoznoscia polapania sie o co w tym chodzi.

a juz na koniec, twoj sposob poszukiwania info, czyli od d... strony, wrozy
      jedynie o tym, ze dluga droga jeszcze przed toba. a to dlatego, ze aby zdac
      konkurs, musisz sie troche roznego info naszukac, i to nie na zadnym forum
      gdzie masz nadzieje na podanie wiadomosci na tacy. a kompetencje do pracy tu?
      wielkich nie potrzeba... ;-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka