Dodaj do ulubionych

znowu mord przez MP3

IP: *.netcologne.de 26.05.06, 19:14
Nasz rodak (bez wzgledu czy Rom czy nie) z Brukseli nie jest niestety jedynym
przypadkiem. 14-letni chlopak z Saksonii zamordowal 13-letnia kolezanke, bo
bal sie, ze ona sie wygada, kto zajmuje sie kradzieza odtwarzaczy MP 3.

W wiadomosciach podano, ze to juz kolejny podobny przypadek tego rodzaju,
wymieniajac historie w Brukseli, ale bez narodowosci sprawcy.

Chyba musze przemalowac mojego Ipoad na jakies badziewiarski kolor, bo ja
dojedzam codziennie tramwajem, w ktorym jest pelno malolatow...
Obserwuj wątek
    • Gość: anbxl Re: znowu mord przez MP3 IP: *.76-136-217.adsl.skynet.be 26.05.06, 19:47
      Byly tu w Belgii juz wszystkie wrony (czytaj tv) o tym mowily,a nawet byl dosc
      dlugi reportaz na ten temat.Zawsze i wszedzie byly takie mordy tylko teraz
      nagle tv o tym zaczyna mowic..........Szkoda tylko ze ten niemiecki kryminal
      dostanie max 10 lat(tak mowili)a nie dozywocie
    • Gość: PaVue no to milosnicy winylow IP: *.7-136-217.adsl.skynet.be 27.05.06, 09:58
      sie mszcza na ajpodach ;)
      • Gość: byly_eurokrata Re: no to milosnicy winylow IP: *.netcologne.de 27.05.06, 11:43
        e tam winyle, malolaty w ogole nie wiedza, co to jest, chyba ze sa DJ
        • Gość: pafffffffff to siem pociesz IP: *.7-136-217.adsl.skynet.be 27.05.06, 23:17
          bo dzga sie jedynie mlodziez postepowa - wiec jak dostaniesz nozem pomysl o tym
          ze zadzgal cie wolny nowoczenny mlodzian a ty? a ty miales pecha bo byles
          akurat wtedy i tam ...
          • Gość: byly_eurokrata Re: to siem pociesz IP: *.netcologne.de 28.05.06, 00:02
            no wiesz ja lysy to oni z reguly troche respektu przede mna maja, bo do konca
            nie wiedza, czy ja moze skin jakis albo co....;-)
            W srode wieczorem wracam tramwajem do domu, pyta sie mnie taki mlody turek
            grzecznie: ty, masz moze zegarek?
            - ja: tak, w pol do siodmej
            - on: rano czy wieczorem? Bo wlasnie wstalem z imprezy i nie wiem za bardzo....
            - Ja: no wieczorem

Grzecznie podziekowal za informacje, nawet dymkiem chcial poczestowac, pelna
            kultura...; Nawet wspolczucie mi wyrazil, ze to musi bys kompletna porazka,
            zeby tak caly dzien w pracy spedzic jak ja. A ty mowisz, ze mlodziez nie wie,
            co dobre a co zle.....
            • Gość: PaVue ej to eni tak IP: *.7-136-217.adsl.skynet.be 28.05.06, 02:49
              taa caly dzien w robocie, na zakladzie - znaczy ipod i forum az do pozna, widac
              przygotowujesz sie jak lew do powrotu na salony euroktatow ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka