Dodaj do ulubionych

basen w bxl

IP: 87.65.108.* 04.06.06, 17:41
prosze was o jakis adresy basenu z sauna w bxl. szukam na goldenpages.be ale
zadnyh konkretow nie moge znalezc.
wielkie dzieki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bruxa1 Re: basen w bxl IP: *.28.103.235.coditel.net 04.06.06, 17:47
      Oj człowieku, trafiłeś jak śliwką w konfitury. W Bruxeli nie ma normalnych
      basenów, publiczne baseny zamykaja o 17 albo 20 (wyjście z wody o 19) czyli dla
      kogoś kto pracuje są nieosiągalne. Są może jeden czy dwa otwarte później, ale
      sa (dla mnie przynajmniej) tak daleko, że gra niewarta świeczki, bo zanim
      dojadę to już koniec.
      Jest jeden na Rue des Champs (na Chasse) basen, Espadon, który ma sauny otwarte
      po południu i wieczorem, ale na to są osobne bilety i abonamenty, musisz się
      dowiedzieć. To chyba jedyna rozsądna oferta w europejskim mieście Brukseli (hi
      hi).
      • Gość: gosc Re: basen w bxl IP: 87.65.108.* 04.06.06, 19:01
        oj to niedobrze,ja planowalam sie wybrac jeszcze dzisiaj.ale z tego co piszesz
        to albo juz zamykaja albo w ogole w niedziele nieczynne:(
        a basen na reebokstraat 28 znasz?wlasnie znalazlam przed chwila.jako jedyny
        zreszta:(
        a ja mam jeszcze jedno pytanie,bo czuje ze z tym basenem mi nic nie wyjdzie
        dzisiaj-to w takim razie poszlabym na rower-tylko-gdzie sa jakies normalne
        trasy (jak przycisne to zeby min.5 km. w miare prostej trasy bylo)...pomocy!
        • Gość: anbxl Re: basen w bxl IP: *.241.81.adsl.skynet.be 04.06.06, 21:32
          Praktycznie kazda dzielnica ma w BXL basen,ale hhhmmm nie polecam,a jak juz to
          chyba moim zdaniem godnymi polecenia sa baseny
          Oceade na Heysel i w kompleksie sportowym na WSL-oto link chyba na przyszlosc
          bo wlasnie wyczytalam ze jest zamkniety do 1/07
          www.woluwe1200.be/francais/loisirs/sports&jeunesse/fr/sports/poseidon/index.html
          Co do tras rowerowych to chyba polecam Bois de la Ca
          Rowniez polecam nowy gratisowy guide des evenements en Belgique (rowniez po
          angielsku)taka zolta ksiazeczka,dostepny w informacji turystycznej -boczna
          uliczka od Grand Place
          • Gość: Bruxa1 link do sauny IP: *.28.103.235.coditel.net 04.06.06, 22:02
            www.etterbeeksport.be/les_thermes%20fr.htm
            buziaczki
        • Gość: Bruxa1 Re: basen w bxl IP: *.28.103.235.coditel.net 04.06.06, 22:00
          W niedzielę na pewno jest otwarty olimpijski na rue van Kalck (chyba jakoś tak,
          na Molenbeek, 5 minut od metra Bekkant) ale tam sauna tylko jako kabiny na
          monety, 1,5€ za 15min ale co to za sauna, kiedy kabina jak prysznicowa z
          widokiem na basen.
          Ale Espadon jest chyba ok. W tygodniu nie popływasz, ale za to sauny są czynne
          do 21 czy 22. W każdym razie w piątki dłużej. Nie byłam ale nieźle brzmi.
          • Gość: epsoguy Re: basen w bxl IP: 88.147.0.* 05.06.06, 00:53
            Hej Bruxa1

Na Epsoadonie jest taka sam sytuacja kabina prysznicowa otwarta z widokiem na
            basen. Porazka. Basen ma za to fajny pub.
            • Gość: anbxl Re: basen w bxl IP: *.241.81.adsl.skynet.be 05.06.06, 07:59
              A ja nie polecam tego na Molenbeek-moze i basen ladny,ale co do czystosci to
              mam duzo zastrzezen-swego czasu pracujac jako juf gok musialam tam byc co
              tydzien i widzialam sprzatajacych chyba miesiacami tymi samymi szmatami-a
              feeeeeeeeeeee
              • Gość: Brusselslife.be Re: basen w bxl IP: 32.106.94.* 05.06.06, 11:26
                www.brusselslife.be/index.php?context=LE2&lngcod=E
                Royal Wellness
                Chaussée de Bruxelles 62
                1410 Brussels
                tel. 02 351 15 18
                www.royal-wellness.be
                lub obok Parlamentu

World Class Health Academy
                Rue du Parnasse 19
                1050 Bruxelles
                tel. 02 551 59 90
                www.worldclassfitness.net
                www.eurobru.com/vivr4090.htm

1200 Bruksela (Woluwé-Saint-Lambert) - Métro Tomberg
                "Posiédon" - Avenue des Vaillants 2

1150 Bruksela (Woluwé-Saint-Pierre) - autobus 36
                Centre Sportif, avenue Salomé

Hôtel Renaissance obok placu Luxembourg lub wszystkie inne dobre hotele
                "Conrad" na Avenue Louise - 1050 Bruksela, npkl.

See : www.brusselslife.be
                Your key to the best of Brussels 2006
                e-mail : info@eurokom.be
              • bruxa1 Re: basen w bxl 05.06.06, 15:12
                Wiesz, a ja tam chodzę i jest ok, a Ty jak zwykle robisz z igły widły.
                To gdzie chodzisz, jeśli łaska? Pewnie masz prywatny, jak wszystko zresztą, bo
                ty masz same negatywne doświadczenia. Ciekawe, co by o tym powiedział
                psycholog...
            • Gość: Bruxa Re: basen w bxl IP: *.cec.eu.int 09.06.06, 13:47
              Ale za to jak korzystasz z sauny, to jest już wieczór i zamknięte jest dla
              innych użytkowników, nie?
      • bruxellka Re: basen w bxl 07.06.06, 12:46

Bruxa mozesz wynajac sobie mieszkanie w budynku z basenem, i nie sa to
        astronomiczne pieniadze.

--
        Architekt
        +32 497 45 81 54, aga@gansiniec.com
    • Gość: gosc Re: basen w bxl IP: *.242.81.adsl.skynet.be 05.06.06, 11:11
      dzieki za adresy,chyba wybiore sie do tego na etterbeek-bo mam niedaleko:)
      • Gość: Sofi Basen z sauna w budynku mieszkalnym IP: *.241.81.adsl.skynet.be 05.06.06, 17:07
        A ja zwalniam w pazdzierniku mieszkanie w budynku w ktorym jest basen z sauna
        dostepny dla mieszkancow codziennie do 21.00 (trzeba tylko miec klucz do
        budynku, mozna wprowadzac od czasu do czasu gosci, ale nie do przesady).
        Basen co prawda nie olimpijski, ale zawsze to cos. Moje dziecko nauczylo sie na
        nim plywac (a ma dopiero 5 lat i smiga kraulem prawie codziennie), a i na saunie
        swoje odsiedzial i teraz prawie nie choruje.

Polecam. Czynsz za mieszkanie 875 plus charges
        • Gość: stuzia Re: Basen z sauna w budynku mieszkalnym IP: *.cec.eu.int 06.06.06, 10:57
          I to sie nazywa krypto reklama!!!!! ;-))))
          P.S.
          A mieszkanie faktycznie bardzo ladne.
          • Gość: Sofi Re: Basen z sauna w budynku mieszkalnym IP: *.cec.eu.int 06.06.06, 11:44
            eee ... tam ... kryptoreklama. sama od pazdziernika bede miala problem, gdzie
            znalezc publiczny przyzwoity basen, bo szkoda zeby taki maly talent sie
            zmarnowal :) Moze chociaz przy szkole gdzies chodza.

A z tym ladnym bym nie przesadzala - owszem wygodne i praktyczne, w dodatku
            wlasciciel nie robiacy za bardzo problemow (so far - odpukac).
            • Gość: stuzia Re: a dla maluchow? IP: *.cec.eu.int 06.06.06, 11:55
              I jaka skromna do tego!

Co do plywajacych dzieci to tez jestem zainteresowana jakas fajna szkolka
              plywania dla 4-5 latkow.
              Ktos zna lub jeszcze lepiej wyprobowal na swoich maluchach cos takiego? W
              Szczecinie, babka przywiozla z Liege pomysl na biznes i otworzyla "Aqua-
              akademie", gdzie dosc profesjonalnie ucza male dzieci plywac, ale nie wiem jak
              to wyglada w BXL.

Moze ktos cos konkretnego polecic polecic?
              • Gość: jodza Re: a dla maluchow? IP: *.cec.eu.int 06.06.06, 12:09
                www.aspria.be - klub royal cos tam - tam w grafiku widzialam duzo zajec dla
                dzieci lacznie z nauka plywania dla niemowlakow... nie probowalam bo pociech
                nie mam......
              • Gość: Sofi Re: a dla maluchow? IP: *.cec.eu.int 06.06.06, 13:07
                Ktos zna lub jeszcze lepiej wyprobowal na swoich maluchach cos takiego? W
                > Szczecinie, babka przywiozla z Liege pomysl na biznes i otworzyla "Aqua-
                > akademie"

>>> biznes? Akademia? Szkola plywania ? Stuzia zejdz na ziemie i sie skontaktuj
                z Kuba, za 3 miesiace mala bedzie plywac. Zreszta zobaczysz w niedziele efekty,
                to sie przekonasz.
                >>> ale mi dobry pomysl podsunelas z tym biznesem - nie wiem tylko czy szybciej
                nauczylby maluchy plywac czy mowic po polsku :)
    • Gość: paffff OT basen a wrzody IP: *.29-136-217.adsl.skynet.be 06.06.06, 12:55
      w zasadzie sa 2 szkoly korzystania z basenow publicznych dla osob majacych
      wrzody i inne ropnie.

a) Ta grupa chodzi poniewaz wysoko chlorowana woda w basenie zasusza jatrzace
      sie rany skory. Wrzody i inne cieknace pekniecia sokry przy regularnym
      chodzeniu zasychaja.

b) Niestety w grupie b woda powoduje jatrzenie sie wrzodow wiec intensywnosc
      wyciekow z ran jest proporcjonalna do czestosci korzystania w publicznych
      basenow. Grupa B przewaza na basenach publicznych ;)
      • Gość: Sofi Paw prosze nie w porze lunczu IP: *.cec.eu.int 06.06.06, 13:09
        • jakubsky Re: Paw prosze nie w porze lunczu 06.06.06, 13:50
          no co ty wlasnie zjadlem, wspaniale poprawilo mi trawienie

• Gość: paff no wiesz IP: *.3-136-217.adsl.skynet.be 06.06.06, 20:12
            jesl ijesz hotdogi z ikei to moglo i poprawic jednak na tych hotdogach brakuje
            ostrzezenia dla alergikow:

may contain traces of meat ;)
        • Gość: paff uuuuuuuup sorka ;) IP: *.3-136-217.adsl.skynet.be 06.06.06, 20:11
          nastepnym razem w porze kawusi poobiedniej ;)
    • bruxellka Re: basen w bxl 06.06.06, 13:39

www.natabel.com/nager/page6.html

--
      Architekt
    • Gość: PAWwieczorowaPora OT obuwie sportowe IP: *.3-136-217.adsl.skynet.be 06.06.06, 22:20
      jak juz sie chodzi na basen polecam francuska siec sklepow z obuwiem sportowym -
      Athletes Foot. Jak kto chodzi na basen bez klapek do sklepu juz nie musi
      zachodzic Athletes Foot gratis ;D

w linkach wersja amerykanska:
      www.apma.org/s_apma/doc.asp?CID=146&DID=9386
      i francuska
      www.theathletesfoot.com/
    • bruxellka Re: basen w bxl 07.06.06, 14:50

www.immoweb.be/FR/Rent.Estate.cfm?
      IdBien=748443&xgallery=&xpage=1#ongletphoto pozdrowienia :)
      --
      Architekt
    • bruxellka Re: basen w bxl 08.06.06, 12:18
      Link powyzej trzeba niestety wkleic w calosci.

Mieszkania z basenami i saunami w budynku w tym momencie sa dostepne od 750 €-
      1300 € za miesciac w tym przewaznie sa garaze i pralnie i wyposazone mieszkania
      prawie. Takie mieszkania sa od 90 m² -120m² z 1 sypialnia do 3 sypialni
      przewaznie z balkonem lub tarasem raczej w dobrych dzielniach w Brukseli.
      Domy z basenami za Bruksela od 1500 € za miesiac w gore.
      --
      Architekt
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka