Dodaj do ulubionych

Mecz w Dortmundzie

12.06.06, 22:04
Czy ktos z tego zacnego:) grona wybiera sie w srode na macz do Dortmundu?
Obserwuj wątek
    • byly_eurokrata Re: Mecz w Dortmundzie 13.06.06, 07:24
      Ty Dianette to uważaj z tymi opisami meczów, na które jeździsz, bo ktoś tu
      zaraz wysnuje tezę, że jesteś tłusta lezba, co na meczowe zadymy jeździ, żeby
      fanów drużyny przeciwnika biustem nokautować! ;-)

PS
      Były w Gelsenkirchen jakieś napisy po polsku na tablicy?
      • Gość: dianette Re: Mecz w Dortmundzie IP: *.netcologne.de 13.06.06, 17:11
        no skoro mam byc lesba to chyba powinnam nokautowac wylacznie fanki druyzyny
        przeciwnikow:)

Pamietam napis na ekranie witamy w Gelsenkirchen, a potem juz nie patrzylam bo
        panowie obok objasniali mi zawilosci futbolu, poniewaz ja-nowiciuszka w tym
        temacie i pierwszy raz na meczu a wiekszosc panow to juz stali bywalcy.
    • Gość: paffff a komu bedziesz kibiocowac? IP: *.135-200-80.adsl.skynet.be 13.06.06, 09:37
      tak z ciekawosci
      • Gość: dianette Re: a komu bedziesz kibiocowac? IP: *.netcologne.de 13.06.06, 17:13
        trudne pytanie PAWIU.

Oczywiscie jako patriotka to tylko Polsce , ale LUKAS PODOLSKi jest taki
        slodki, ze nie mozna mu nie kibicowac, a niestet nie gra dla POlski -szkoda:((((
        • Gość: paff Re: a komu bedziesz kibiocowac? IP: *.135-200-80.adsl.skynet.be 13.06.06, 23:35
          > Oczywiscie jako patriotka to tylko Polsce , ale LUKAS PODOLSKi

a on znaczy volkdojcz? slodko
          • Gość: dianette Re: a komu bedziesz kibiocowac? IP: *.netcologne.de 14.06.06, 12:50
            Polako-niemiec:)
            • paw_dady Re: a komu bedziesz kibiocowac? 16.06.06, 00:10
              Gość portalu: dianette napisał(a):

> Polako-niemiec:)

hmm a ja powiedzialem cos innego? ;D
    • Gość: dianette Re: Mecz w Dortmundzie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.06.06, 21:51
      Voklsdeutsch to nie musi byc koniecznie Niemiec polskiego pochodzenia....
      • byly_eurokrata Pochwala od FIFy 21.06.06, 10:32
        Sekcja polska w mojej pracy gora! Dostalismy wlasnie oficjalny list od FIFy z
        podziekowania za tlumaczenia napisow na stadionowych telebimach na rozne jezyki
        z adnotacja, ze "szczegolny entuzjazm wywolaly napisy w jezyku polskim"! A ja
        juz sie balem, ze bedzie mordobicie przez moje tlumaczenie,,,,
        • Gość: paff Re: Pochwala od FIFy IP: *.129-200-80.adsl.skynet.be 21.06.06, 13:47
          to nei za tlumaczenia ale za ataki na PiS - teraz taka moda ;D
      • Gość: paff Re: Mecz w Dortmundzie IP: *.129-200-80.adsl.skynet.be 21.06.06, 13:46
        no ale w tym wypadku jest Volksdeutschem aber sooo 'niedlich', nicht Wahr?;D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka