dianette 12.06.06, 22:04 Czy ktos z tego zacnego:) grona wybiera sie w srode na macz do Dortmundu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
byly_eurokrata Re: Mecz w Dortmundzie 13.06.06, 07:24 Ty Dianette to uważaj z tymi opisami meczów, na które jeździsz, bo ktoś tu zaraz wysnuje tezę, że jesteś tłusta lezba, co na meczowe zadymy jeździ, żeby fanów drużyny przeciwnika biustem nokautować! ;-) PS Były w Gelsenkirchen jakieś napisy po polsku na tablicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dianette Re: Mecz w Dortmundzie IP: *.netcologne.de 13.06.06, 17:11 no skoro mam byc lesba to chyba powinnam nokautowac wylacznie fanki druyzyny przeciwnikow:) Pamietam napis na ekranie witamy w Gelsenkirchen, a potem juz nie patrzylam bo panowie obok objasniali mi zawilosci futbolu, poniewaz ja-nowiciuszka w tym temacie i pierwszy raz na meczu a wiekszosc panow to juz stali bywalcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paffff a komu bedziesz kibiocowac? IP: *.135-200-80.adsl.skynet.be 13.06.06, 09:37 tak z ciekawosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dianette Re: a komu bedziesz kibiocowac? IP: *.netcologne.de 13.06.06, 17:13 trudne pytanie PAWIU. Oczywiscie jako patriotka to tylko Polsce , ale LUKAS PODOLSKi jest taki slodki, ze nie mozna mu nie kibicowac, a niestet nie gra dla POlski -szkoda:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paff Re: a komu bedziesz kibiocowac? IP: *.135-200-80.adsl.skynet.be 13.06.06, 23:35 > Oczywiscie jako patriotka to tylko Polsce , ale LUKAS PODOLSKi a on znaczy volkdojcz? slodko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dianette Re: a komu bedziesz kibiocowac? IP: *.netcologne.de 14.06.06, 12:50 Polako-niemiec:) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: a komu bedziesz kibiocowac? 16.06.06, 00:10 Gość portalu: dianette napisał(a): > Polako-niemiec:) hmm a ja powiedzialem cos innego? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dianette Re: Mecz w Dortmundzie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.06.06, 21:51 Voklsdeutsch to nie musi byc koniecznie Niemiec polskiego pochodzenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Pochwala od FIFy 21.06.06, 10:32 Sekcja polska w mojej pracy gora! Dostalismy wlasnie oficjalny list od FIFy z podziekowania za tlumaczenia napisow na stadionowych telebimach na rozne jezyki z adnotacja, ze "szczegolny entuzjazm wywolaly napisy w jezyku polskim"! A ja juz sie balem, ze bedzie mordobicie przez moje tlumaczenie,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paff Re: Pochwala od FIFy IP: *.129-200-80.adsl.skynet.be 21.06.06, 13:47 to nei za tlumaczenia ale za ataki na PiS - teraz taka moda ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paff Re: Mecz w Dortmundzie IP: *.129-200-80.adsl.skynet.be 21.06.06, 13:46 no ale w tym wypadku jest Volksdeutschem aber sooo 'niedlich', nicht Wahr?;D Odpowiedz Link Zgłoś