Gość: Gość IP: *.aij.pl 10.07.06, 10:56 czy ktoś wyjechał z firmy eurowork. Czy to jest wiarygodna firma werbują do pracy w holandi na polski paszport.Proszę o komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzys Re: Praca w holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 17:21 czesc a sa jeszce jakies wolne miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: Praca w holandii IP: *.grudziadz.mm.pl 16.07.06, 14:36 Ja też jestem ciekawa czy to jest wiarygodna agencja,niby nie pobierają żadnych opłat a to jest już coś,no ale wszystko może okazacać się w praniu.Dlatego też proszę o opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Praca w holandii IP: *.ib.com.pl / *.ib.com.pl 16.07.06, 18:46 A można kontakt prosić?? Może mają jeszcze wolne miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.S Re: Praca w holandii IP: *.kosa.net.pl 19.07.06, 14:20 HM. ja byłem w Holandii z firmy Olimpia na polskim paszporcie i wiem coś o tym .Firma oczywiście dotrzymała umowy zapewniła prace nie tak jak w umowie bo tam nie ma czegoś takiego jak praca na polskim paszporcie no chyba ze firma zatrudni was u siebie na stałe i wysle was na kontrakt to tak,ale jesli jedziecie na umowę o dzieło lub zlecenie to taka umowa to fikcja i tam pracujecie na czarno i jak was złapią to ponosicie tego konsekwencje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: Praca w holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 14:05 Firma załatwia zezwolenia na pracę i dopiero wtedy możesz zostać zatrudniony legalnie w Holandii na polski paszport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosinka Re: Praca w holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 19:19 cześć mam właśnie ofertę pracy ale nie jestem do końca pewna jak działa ta umowa o prace, nie wiem czy agencja zatrudni mnie u siebie czy na zlecenie.czy to zlecenie to praca po prostu na czarno jak powinien wyglądać taki zapis w umowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylo Re: Praca w holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 08:39 witam chcialem sie dowiedziec czy wiesz juz cos na temat tej firmy jezeli tak to napisz do mnie motylo69@wp.pl moze maja jeszcze wolne miejsca pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylo Re: Praca w holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 08:40 a firma to eurowork. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jery Re: Praca w holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 10:02 znam firme, są spoko, wysyłają na polskim paszporcie tylko w niektórych zawodach: np rzeznik czy monter rusztowań przemysłowych, lub spawacz aluminium.....ma ja swoja stronę www.eurowork.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denimus Re: Praca w holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 20:34 na polski paszport dopiero od stycznia 2007, narazie obowiązuje niemiecki paszport i jesli ktos wam oferuje prace na polskim paszporcie to na 99% oszust. Cuda owszem sie zdarzaja i czasem firma wydepcze pozwolenie ,ale to długa i żmudna droga. Poza tym mało komu się naprawde chce. equipe.owo.pl/portal/articles.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elunia Re: Praca w holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 12:09 prawda jest taka, że w niektorych zawodach mozna pracowac legslnie na polskim paszporcie, ale trzeba miec pozwolenie - pobyt dluzszy niz 3 miesiace. www.pracaweuropie.edu.pl/pwe/holandia.html www.hrc.pl/index.php?dzid=119&did=724&part=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joey67 Re: Praca w holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 01:05 mozna pracowac legalnie na polski paszport w Holandii, bylem nie dawno sie pytac jedym biurze Teraz w sumie to biuro zalatwia jakies pozwolenia i jak bedzie ok to bedzie wtedy praca...w moim przypadku w orgodnictwie tyle ze czesto wymagaja znajomosc j.angielskiego lub niemieckiego, rzadko jest sprawdzane jak sie jedzie na niemiecki paszport przynajmniej w mojej okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Praca w holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 07:04 yoej67 skąd jesteś to znaczy jaka jest twoja okolica? Odpowiedz Link Zgłoś