Dodaj do ulubionych

Wyjazd do Hiszpanii

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 09:59
hej
szukam chętnych osób do wspólnego wyjazdu do Hiszpanii we wrześniu. Chętne
osoby prosze o kontakt: janusz_buli@poczta.onet.pl lub gg 3944251
Obserwuj wątek
    • Gość: benia Re: Wyjazd do Hiszpanii IP: *.cucoo.com 19.07.06, 11:11
      ja chetnie pojechalabym,ale to jest wyjazd turystyczny czy do pracy?
      • Gość: Janusz Re: Wyjazd do Hiszpanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 11:37
        hej
        to jest wyjazd w celu oposzukiwania roboty przy winobraniu lub innych owocach i
        warzywach
        • Gość: benia Re: Wyjazd do Hiszpanii IP: *.cucoo.com 20.07.06, 12:28
          jestem zainteresowana,moze dasz jakis namiar?
          • xs3 Re: Wyjazd do Hiszpanii 23.07.06, 16:58
            Ja też jestem zainteresowana. Proszę o maila z dokładnymi informacjami.
            Dziękuję.
      • Gość: tom Re: Wyjazd do Hiszpanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 10:12
        ja jade na winobranie z krakowa z urzedu pracy jak chcesz to morzesz sie zemna
        zabrac jade z inymi zapisanymi ludzmi mój email:tomsharki@wp.pl
    • nicegirl1987 Re: Wyjazd do Hiszpanii 24.07.06, 14:09
      Witam ja równiez jestem zainteresowana:)
      Na czym polega dokładnie wyjazd...
      • sirrr Oczywiscie pojedziecie w "ciemno" ? 24.07.06, 14:20
        ?
    • Gość: patiiii Re: Wyjazd do Hiszpanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 00:34
      ja jade w przyszlym tygodniu.Prace mam do konca sezonu ale potem chetnie sie
      przylacze bo chce znalezc prace po sezonie tez.Moze jedzie ktos wkrotce?
      Jade do Blanes.
      moj meil
      patikab@tlen.pl
      Mam 27 lat, jestem z Katowic
    • Gość: noni27 Re: Wyjazd do Hiszpanii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:49
      jestem zainteresowana,dodam ze mam 3-let.doswiadczenie w poszukiwaniu tego typu
      pracy i znam jezyk,takze jakby co to prosze o odp.,razem razniej.
      • Gość: benia Re: Wyjazd do Hiszpanii IP: *.cucoo.com 27.07.06, 19:54
        kiedy wyjezdzasz?Ja jestem chetna
        • niuni7 Re: Wyjazd do Hiszpanii 27.07.06, 20:34
          Witam ja również planuję wyjazd za pracą do Hiszpani i Krzysiek mój też
          chcemy jechać we wrześniu
          w jaki region się wybierasz?
          • Gość: Janusz Re: Wyjazd do Hiszpanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 08:15
            hej
            mam w planach wyjechac początkiem września a region to andaluzja
            • Gość: nonni27 Re: Wyjazd do Hiszpanii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:44
              a co zamierzasz zbierac o tej porze januszu na samym poludniu hiszpanii?
            • Gość: benia Re: Wyjazd do Hiszpanii IP: *.cucoo.com 02.08.06, 11:11
              czytalam w gazecie ze we wrzesniu wAndaluzji sa zbiory oliwek a w Walencji i
              Murcji winogronu az do listopada,pozniej zaczynaja sie zbiory cytrusow w
              Walencji i Alikante i koncza sie w lutym.
              • Gość: pytanie Re: Wyjazd do Hiszpanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 10:23
                cze beniu jestem z krakowa jade do hiszpanii we wrzesniu na winobranie
                przeczytalem twoja wiadomosc i zainteresowalo mnie to ze masz jakies namiary
                moze ustawimy sie jakos jade tylko na miesiac a chciałbym na dłurzej moj
                email:tomsharki@wp.pl pozdrawiam i prosze o odp.
    • Gość: radzikjastrzab Re: Wyjazd do Hiszpanii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 10:30
      jestem zainteresowany wyjazdem a co to za praca pozdrawim
    • Gość: momax Re: Wyjazd do Hiszpanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 20:46
      witam byłem na winobraniu w hiszpani i to cięszka praca winogrona zbierasz przy
      samej ziemi stawka to 35 e dzienie koszty wyjazdu to około 600 zł pracy przy
      winobraniu na 20 dni szukajcie asaja to organizator hiszpański pozatym było
      spotkanie w u.pracy i wyjazd 10 września moje gg2526227 pozdro
      • Gość: benia Re: Wyjazd do Hiszpanii IP: *.cucoo.com 16.08.06, 10:52
        do goscia z krakowa sory ale nie mam zadnych namiarow takich docelowych
        podzielilam sie tylko informacja ktora byla w gazecie,,chwila dla ciebie,,ta co
        2 tygodnie wychodzi poradnik o pracy sezonowej w danym panstwie i to tyle.teraz
        ma byc Francja.pozdrawiam!
        • Gość: klaudia Re: Wyjazd do Hiszpanii IP: 80.50.255.* 18.08.06, 12:17
          a ja mam pytanko odnosnie zwrotu podatku ? orientuje sie ktos jak to wyglada
          przy zarobku w Hiszpanii... ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka