IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 19:21
witam jaki jest najlatwiejszy kraj do zycia w europie--gdzie warto wyjechac
za praca ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Celina Re: praca IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.09.06, 20:56
      Teraz jest tyle pracy w polsce,ze nalepiej jest w swojej ojczyznie zostac.
      • Gość: Gosc Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 21:06
        Celinko nie mieszkasz tu, to skad Ty wiesz ile pracy jest w Polsce.
        • Gość: ** Re: praca IP: *.moja.net.pl 02.09.06, 21:10
          Białoruś
    • magda_lovy80 Re: praca 02.09.06, 21:12
      zdecydowanie szwecja!!
      • Gość: Celinka Re: praca IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.09.06, 21:36
        Ja wiem ,ze jest praca w Polsce,bo ciagle szukaja pracownikow na ten temat sie
        pisze nie tylko w polskich,ale i w niemieckich gazetach.Dopoki nie znasz bardzo
        dobrze jezyka bedziesz mial problemy ze znalezieniem pracy.1) pytanie jest ma
        Pani prawo jazdy, znajomosc jezyka jest oplakana szanse zadne dziekujemy Pani
        bardzo.Damy odpowiedz,ktorej jednak nigdy nie dostanie,bo na takie odpowiedzi
        szkoda czasu.
    • mala_anja Re: praca 02.09.06, 22:20
      Co znaczy 'najlatwiejszy kraj do zycia'? Mysle, ze nie ma takiego w Europie,
      gdzie wszystkim jest dobrze, ale tez we wszystkich mozna zyc na poziomie. W
      kazdym kraju, zeby latwo zyc trzeba sobie na to zasluzyc. Zazwyczaj tam gdzie
      jest wyzszy standart zycia ktos na niego kiedys zapracowal. Czasami trzeba po
      prostu zmienic swoje poglady. W PL dalej ludzie tesknia za 'komuna', marzy im
      się socjalne panstwo podczas gdy np. Estonia ma liberalna polityke i szacuje
      sie, ze za 10 lat przecietny Estonczyk bedzie bogatszy od Niemca.
      Gdzie dobrze pracowac? Zalezy co chcesz robic, co potrafisz, jakie masz
      doswiadczenie zawodowe? Jaki masz zawod?
      Pod pewnymi wzgledami Polska ma sporo zalet. Ja akurat moge tu znalezc prace w
      moim zawodzie, nie mam bariery jezykowej i jestem u siebie.
      Powinnas zadac pytanie: W ktorym kraju w Europie Polacy sa jeszcze postrzegani
      pozytywnie?
      Pozdrawiam
      • Gość: Celina Re: praca IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.09.06, 23:31
        Ania masz jedna pomylke w Twoim Poscie zeby zyc dobrze trzeba sobie
        zasluzyc,nie zasluzyc trzeba sobie ZAROBIC.Nastepnie masz racje niema takiego
        kraju w Europie czy na swiecie gdzie mozna dobrze zyc,jesli by taki byl sama
        bym tam pojechala.Jeszcze jedno dobrze pracowac trzeba wszedzie, w ktorym kraju
        Europy sa Polacy jeszcze potrzebni? w zadnym lub tam gdzie sa bardzo tani i
        super dobrzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka