Gość: tera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 10:14 czy ktoś wie jak bedzie wyglądać płacenie podatków w Polsce po przyjeździe z pracy w Holandii do Polski, jakie to mogą być kwoty do zapłacenia.Dziękuję za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: podatki Holandia a potem w Polsce-pytanie 21.09.06, 10:31 Umowa zdaje sie jest wg tego samego modelu co PL-DE (Niemcy). Czyli podniesie Ci sie jedynie progresja, takie koszmary jak po Wlk Brytanii nie powstana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: podatki Holandia a potem w Polsce-pytanie IP: *.centertel.pl 21.09.06, 13:29 A czy nie jest przypadkiem tak, ze akurat jeśli chodzi o Holandię to jest przyjęta metoda proporcjonalnego odliczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
meg262 Re: podatki Holandia a potem w Polsce-pytanie 28.09.06, 17:02 Właśnie rozliczanie po pracy w Holandii jest gorsze niż po Anglii!! pracowałam w Holandii ale szczerze mówiąc jeszcze się za to nie wzięłam bo wiem że czeka mnie trochę pieprzenia się.... Odpowiedz Link Zgłoś