Dodaj do ulubionych

cypr w listopadzie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.06, 15:36
czesc! mam pytanie, czy ktos sie moze orientuje, czy warto wyjechac na cypr w
listopadzie? tak proponuje agencja, praca jako pokojowa na rok ...
zastanwaiam sie,czy to juz nie po sezonie

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: dobra dusza Re: cypr w listopadzie IP: *.kolornet.pl 24.10.06, 11:42
      Zocha proponuje abyś poczytała sobie o Cyprze a nie zadawała takich pytań na
      forum.Skoro juz tu jestem to powiem Ci jedno - tam sezon trwa przez cały rok!
    • Gość: aga 81 Re: cypr w listopadzie IP: *.gizycko.mm.pl 24.10.06, 16:12
      Hej, ja byłam na Cyprze właśnie w sezonie i pracowałam jako pokojówka i mogę Ci
      szczerze powiedzieć że teraz jest już po sezonie i praca nie tak cieżka jak w
      sezonie kiedy w pokojach 2-osobowych była cała rodzinka czyli 4 osoby.Jak
      wyjezdzałam do Polski we wrześniu wszystkie pokojówki się dziwiły że po
      przeżytym piekle w sezonie uciekam bo od połowy pazdziernika jest luzik.Praca
      pokojówki ogólnie nie należy do najżelszych,ale można sobie dać radę.Zocha a
      gdzie się wybierasz o ile można się spytać lub przez jaką agencję?? życzę
      powodzenia !!!!
      Będziesz miała widoki przepiękne!!!!!!
      • wacia69 Re: cypr w listopadzie 25.10.06, 23:32
        heja ile mozna zarobic przez miesiac
      • wacia69 Re: cypr w listopadzie 25.10.06, 23:36
        ja tez moze pojechalabym do takiej pracy ale czy trzeba znac język i jak sie tam
        dostac ile to by kosztował napisz co i jak moj meil wrema@VP.PL
        • Gość: Student Re: cypr w listopadzie IP: *.icpnet.pl 26.10.06, 17:10
          A ja mam takie pytanie czy praca na cyprze w sezonie -czerwiec/lipiec do pazdziernika w jakims hotelu-praca zalatwiona przez jakiegos posrednika np Foster no czy mozna zarobic porównywalnie do pracy w Wielkiej Bryt.?? bo stawka minimalna na cyprze to 350 ichnych pieniędzy a Wielkiej 5,05na h kktos to sprawdzil czy oplaca sie jechac na cypr na wakacyjna robote??
          • Gość: aga 81 Re: cypr w listopadzie IP: *.gizycko.mm.pl 26.10.06, 18:16
            Jeśli jedziesz na Cypr na własną rekę licz się z tym że język angielski musisz
            znać bardzo dobrze-przyda Ci się on w pracy w restauracjach,dyskotekach,czy
            sklepach.Jeśli chodzi o hotele,to sprawa ma się inaczej,tutaj już patrzą troszkę
            z przymruzeniem oka,ale mimo wszystko to jak znasz angielski zdecyduje gdzie Cię
            przydzielą.Nie znam firmy Foster,muszisz poszukać na forum opinii na ich temat.
            Płace róznią się od brytyjskich,ale słyszałam że oszczędzając w Anglii prawie na
            to samo się wychodzi.Biorac pod uwagę to że pracodawca opłaci za Ciebie
            mieszkanie i jedzonko zostanie Tobie 250-300 funtów.Słyszałam też że lepiej się
            pracuje w restauracyjkach niż w hotelach(lepsze proponują warunki).Oprócz tego
            trzeba się nastawić na niesamowity goracy klimat,wypijanie po 3 litry wody
            dziennie i ciężką pracę oraz temperament krzykliwych Cyprusów,którym nie można
            pozwolić wejść na głowę.Wspomnienia są super!!!!!
            • Gość: Zocha Re: cypr w listopadzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 17:33
              czesc. dzieki za maile, ja jednak nie decyduje sie na cypr, natomiast miałam
              zamiar jechac z firma Gowork z warszawy, to ponoc wiarygodna firma a mozna
              zarobic na cyprze jako pokojowka ok 1800-2000 pln na czysto bo jedzienie i hotel
              oplaca pracodawca ... angielski komunikatywny ... pozdrawiam
              • Gość: Bizon Re: cypr w listopadzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 09:10
                cześc zocha kiedy zamierzasz jechać na ten cypr?Ja też szukam pracy, to może
                razem się wybieżemy.
                • Gość: Zocha Re: cypr w listopadzie IP: *.crowley.pl 25.11.06, 17:16
                  czesc Bizon, na razie sie nie wybieram w ogole ... :)
                  ale polecam ten gowork, chyba ok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka