Dodaj do ulubionych

mam boyfrienda z afrykim a epsy sie bocza

IP: *.240-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 19.11.06, 20:00
Obserwuj wątek
    • Gość: strusiek Re: mam boyfrienda z afrykim a epsy sie bocza IP: 88.147.31.* 19.11.06, 21:22
      jak sie domyslam taka partia ma swoje walory, i pewnie Ci zazdroszcza... w
      szczegolnosci kobialki....wiec sie nie przejmuj
      • Gość: big dick Re: mam boyfrienda z afrykim a epsy sie bocza IP: 129.35.231.* 20.11.06, 09:39
        E tam, jak mu sie kurczy tak ze ma do polowy kolan (tak jak ja) w zimnej
        wodzie, to jest gosc. Inaczej nie ma o czym gadac.
      • Gość: afryka Re: mam boyfrienda z afrykim a epsy sie bocza IP: *.cec.eu.int 20.11.06, 10:27
        masz racje, zazdroszcza mi, ot co:)
    • Gość: maly pikus Re: mam boyfrienda z afrykim a epsy sie bocza IP: 129.35.231.* 20.11.06, 14:32
      A ja mam wiekszego i sie nie chwale ;P
      • Gość: szybki i wściekły Re: mam boyfrienda z afrykim a epsy sie bocza IP: *.upc.chello.be 21.11.06, 09:31
        my też mamy swoje walor.
        Wiacie z kąd pochodzi AIDS. z A fryki murzyni robili to z małpami i teraz mamy taką zarazę !!!!! I trzeba mieć się na baczności.
        • Gość: kapitanica Re: mam boyfrienda z afrykim a epsy sie bocza IP: *.181-78-194.adsl-static.isp.belgacom.be 21.11.06, 10:06
          lo matko.
          aids wywodzi sie z afryki dzieki wspanialym eksperymentom ku chwale ludzkosci,
          ktore przeprowadzali tam min. belgijscy lekarze i nieco wymknelo im sie spod
          kontroli. byl super film n/t na BBC.
          a a'propos boyfrienda z afryki- zapeos epsuff na wyzere tematyczna, zasmakuja i
          go pokochaja :)
        • Gość: sida Re: mam boyfrienda z afrykim a epsy sie bocza IP: 129.35.231.* 21.11.06, 11:24
          ty, a moze problem z AIDS jest dlatego, ze robi sie to z takimi malpiatkami jak
          ty? Nie pomyslales o tym?
    • mczapl Usuwamy? 21.11.06, 11:56
      Ten temat jest mocno niesmaczny i lekko fikcyjny. Owszem, znam Epske, ktora ma
      chlopaka murzyna, ale byl w OO i wszystko bylo ok. Poniewaz jednak temat nie
      lamie bezposrednio naszego regulaminu, chetnie sie dowiem, czy uwazacie, ze
      nalezy go usunac. Potem dostosuje sie do woli wiekszosci biorac pod uwage nicki
      rozpoznawalne.
      • Gość: rozsmieszowywacz Re: Usuwamy? IP: 129.35.231.* 21.11.06, 12:20
        Za grosz poczucia humoru. Moze lepiej pogadajmy o rozmiarach w stosunku do
        jakosci? Temat bomba.

Dlaczego zawsze trzeba dostosowywac sie do niby "swieto..ych" ktorzy jak
        wiadomo sa najwiekszymi swintuchami... Pytam sie, no pytam...
        • Gość: mczapl Re: Usuwamy? IP: *.europarl.eu.int 21.11.06, 12:30
          Gdybym nie mial za grosz poczucia humoru, tego watku i kilku innych dawno by
          juz nie bylo.

Niemniej widze, ze mamy nieco inne podejscie do poczucia humoru, wiec spiesze z
          wyjasnieniem, ze moje poczucie humoru zaczyna sie od pasa wzwyz i stara sie byc
          w miare "political correct".
          • Gość: rozsmieszowywacz Re: Usuwamy? IP: 129.35.231.* 21.11.06, 12:52
            Kiedys byl temat o... piersiach. Jakos dziwnie znikl :(
      • borat_sagdiyeff U nas w Kokczetawie ... 21.11.06, 12:22
        ...to by takiego osobnika z Deutsche Bank o dynamicznym nicku, ale stalym IP:
        129.35.231 a jezeli ktos woli dokladniej to:
        manager.money.pl/forum/temat,14,230191,230191,40,0,lokaty;i;rachunki;w;niemczech;eur;;usd.html
        zbanowali na zawsze i poddali promieniowaniu na poliganie w Bajkonurze ...
        • Gość: Dynamiczny nick Re: U nas w Kokczetawie ... IP: 129.35.231.* 21.11.06, 12:49
          Kiepsko strzelasz Borat. IP from IBM - wiesz taka przyjazna komputerowa firma.
          Ale to juz zostalo dawno temu ujwanione. Tak wiec Borat, polecam podstawy
          informatyki. (szkoda ze Kazachstan tak daleko w tyle jest).

PS
          IP nie jest stale.
          • borat_sagdiyeff Re: U nas w Kokczetawie ... 21.11.06, 13:08
            A dokladniej IBM e-business Hosting. Twoje IP gdyby nawet sie zmienialo to i tak
            latwo cie rozpoznac, bo chrzanisz jak potluczony polski kowboju z pegieeru.
            • Gość: matka Re: U nas w Kokczetawie ... IP: 129.35.231.* 21.11.06, 13:51
              mamusia cie nie przytytulala jak byles maly? Moze na forum psychologia ci
              pomoga... Ciagle o kims gadasz, moze to schiza daje o sobie znac... sa na to
              leki.
              • borat_sagdiyeff Re: U nas w Kokczetawie ... 21.11.06, 14:19
                Oszczedz swojej mamusi wstydu...

www-935.ibm.com/services/au/index.wss/summary/igs/a1005864?cntxt=a1005024
                • Gość: matka Re: U nas w Kokczetawie ... IP: 129.35.231.* 21.11.06, 14:49
                  Ale o co ci chodzi? Jak taki spec jestes to chodz do nas do IBMa. Szukaja
                  ludzi...

Jednak troche prawdy jest w tym co pisze. Ci, ktorych to nie dotyczy siedza
                  cicho, a ty nie.
                  • borat_sagdiyeff Re: U nas w Kokczetawie ... 21.11.06, 16:45
                    > Ale o co ci chodzi? Jak taki spec jestes to chodz do nas do IBMa. Szukaja
                    > ludzi...

Klamstwo powtorzone kilka razy sprawia, ze sam klamca zaczyna w nie wierzyc. Co
                    jak co ale niektore epsy z rozumienia tekstu sa nawet niezli i potraia odroznic
                    ibm od ibm e-business hosting, wiec daruj sobie i bierz sie do pracy, bo zaraz
                    sie sciemni i trzeba bedzie wracac z Frankurtu na druga strone Odry a tam juz
                    tylko neostrada ...
      • marekggg Re: Usuwamy? 21.11.06, 15:41
        Myszle, ze zostaw. jest to obraz spoleczenstwa, ktore sie boi podpisac pod
        swoje wypowiedzi. niestety, wiele to znaczy o niedojrzalosci niektorych
        osobnikow ktorym ojro z portfela sterczy i sloma z butow. mydlo pewnie tez
        znaja tylko z opowiadania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka