Dodaj do ulubionych

AD/5/05 - Komisja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 14:24
Witajcie! Czy wie ktoś może, ile osób zostało przypisanych do Komisji?
I jakie są plany jak chodzi o zatrudnianie laureatów w najbliższych dwóch
kwartałach? Super byłoby dowiedzieć sie coś bliższego na ten temat...
Obserwuj wątek
    • Gość: mi Re: AD/5/05 - Komisja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 19:00
      >I jakie są plany jak chodzi o zatrudnianie laureatów w najbliższych dwóch
      kwartałach?

Przepraszam, masz na myśli ostatni kwartał tego roku i pierwszy przyszłego, czy
      aż tak optymistycznie patrzysz w przyszłość?
      • Gość: elf Re: AD/5/05 - Komisja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 22:28
        Optymizm? Nie jestem pewna, co masz na mysli.
        Chodzi mi oczywiscie o 2 pierwsze kwartaly 2007. Jesli ktos ma rozmowe np. w
        polowie lutego, czy sadzisz (mnie osobiscie trudno w to uwierzyc), ze
        zatrudnienie nastapi od marca?
        Ale jesli sie myle, prosze o sprostowanie.

• byly_eurokrata Re: AD/5/05 - Komisja 19.12.06, 22:39
          jak ktoś jest po medicalu (o sorry, powinnienem był powiedzieć: po badaniach
          lekarskich...;-), to nie ma specjalnych powodów, dla których nie miałby zacząć
          pracy w przeciągu 3-4 tygodni, jeśli wszystkie strony sobie tego życzą
          • Gość: mi Re: AD/5/05 - Komisja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 11:20
            Elf, miałem na myśli zaproszenia w drugim kwartale, a nie dokańczanie całej
            procedury (co oczywiście jest możliwe). Wydaje mi się, że aż tak długo nie będą
            zapraszać, bo niby czemu mieliby tak rozwlekać w czasie całą rekrutację, skoro
            tempom kończą się kontrakty w tym samym momencie(?). Ale może tak właśnie
            będzie, zobaczymy...
          • Gość: przyszlaeurokratka Re: AD/5/05 - Komisja IP: *.aster.pl 20.12.06, 23:45
            czyżby ??? według wielu wypowiedzi na tym forum sprawa ciągnie się nieraz
            miesiącami, zaległszy w Adminie niezależnie od życzeń stron
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka