27.01.07, 17:33
czy ktos wie jak zalatwic kindergeld prosze o pomoc dziekuje
Obserwuj wątek
    • annajustyna Tutaj sie zapytaj: 27.01.07, 17:47
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10001
      • Gość: iw78 Re: Tutaj sie zapytaj: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 18:10
        Może zrób to za Pawła, bo gotów założyć jeszcze z 10 wątków o tej samej tematyce :)
        • annajustyna Na Polonii jest juz gotowy watek. Musialby tylko 27.01.07, 19:06
          wejsc warchiwum badz poszperac:////. Poza tym sezonowym Kindergeld nie
          wyplacaja, bo oni podchodza pod polski ZUS...
        • Gość: Celina Re: Tutaj sie zapytaj: IP: *.dip.t-dialin.net 27.01.07, 20:39
          Gdzie bylyscie wreszcie Annajustyna sie odezwala i Iw nie bylo was juz wieki
          na forum.Myslalam,ze wyjechalas za granice.
          • annajustyna Re: Tutaj sie zapytaj: 27.01.07, 21:49
            Ja pracuje od konca listopada i wlasciwie pojawiam sie tylko na swoim forum.
          • Gość: iw78 Re: Tutaj sie zapytaj: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 22:22
            a ja nie miałam internetu ;)
            • Gość: Celina Re: Tutaj sie zapytaj: IP: *.dip.t-dialin.net 27.01.07, 23:09
              Na szczescie Ty masz juz internet ,a Annajustyna tez sie pokazala musze Ci sie
              przyznac,ze sie troche stesknilam za super fajna dyskusja z Toba.Nie ma z kim
              podyskutowac na forum.Poznalam jedna fajna Pania i piszemy ze soba na prywatnym
              adresie. Mam nadzieje,ze dzisiaj moge sie z Toba troche posmiac.
              • Gość: iw78 Re: Tutaj sie zapytaj: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 00:07
                zauważyłam, że jakas cisza na tym forum :) chociaz miałas ostatnio jakies scysje
                z kimś tam, nawet z Poldeuszem jak sie nie myle ;)
                • Gość: Celina Re: Tutaj sie zapytaj: IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.07, 00:21
                  Z Poldeuszem nie jakas dziewczyna pisala,ze chce wyjechac do Niemiec ,zeby ja
                  troche poinformowac to jej wszystko napisalam i mnie jeszcze ochrzanila za to
                  ze dalam jej dobre rady.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka