Gość: bartek IP: *.chello.pl 28.01.07, 14:34 Czy ktoś pracował lub pracuje w tej firmie, proszę o informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: Bakker Detachering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 11:52 pracuje tam bardzo dużo ludzi nie wiem czemu nikt tu nic nie pisze na ich temat a są tacy co pracóją tam i po 4 ,6 lat nie jest tam tewelacja ale też nie jest bardzo źle ja sam tam pracuję jestem teraz na urlopie ale niedługo tam wracam dużo ludzi myśli że jak tam pojedzie to nic nie robiąc zarobi mnustwo kasy i będzie jak na wczasach to jak tak myślicie to nie macie poco tam jechać bo lekko tam nie jest zależy też jak sie trafi dużo ludzi nie wytrzymuje i zrywa kontrakty na pomoc Polaków nie ma co za bardzo liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: Bakker Detachering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 11:00 Czesc Bartek, ja tam pracowalem i za 2 tygodnie jade spowrotem. Praca jest fajna, podoba mi sie. Firma jest wyplacalna wiec nie ma sie o co martwic. Spanie zapewniaja i dojazd do Holandii tez takze wszystko jest git. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Bakker Detachering IP: *.chello.pl 31.01.07, 17:20 Dzięki za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: Bakker Detachering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 13:43 nie ma za co. Jak bedziesz chcial jeszcze cos wiedziec to napisz. hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian25 Re: Bakker Detachering IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 01:26 ja tez tam pracuje w niedziele przyjechałem na urlop za miesiac wracam z powrotem jest bardzo fajnie prace są spoko warunki mieszkalne też ja mieszkam w obelixie i wcale nie jest tam żle tak jak to inni pisali bardzo fajni ludzie warunki dobre firma rzetelna jesli mialem jakis problem od razu został rozwiązany negatywne opinie na temat firmy bakker detachering są wygłaszane przez "nierobów" którym nie chce sie rano wstawać jeśli komuś sie nie chce pracować to czepia sie wszystkiego więc nie słuchajcie takich ludzi firma jest wporządku i należy jej sie choć odrobina szacunku pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Bakker Detachering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 15:18 Krystian, a jak mogę znależć tę firmę? Jeśli mógłbyś,poproszę o kompletną jej nazwę oraz gdzie się mieści... Z góry bardzo dziękuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radus Re: Bakker Detachering IP: *.selsoft.pl 11.02.07, 12:33 Może ktoś wie czy oni mają jakieś biuro w Raciborzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Bakker Detachering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 13:43 Czesc Radus, ta firma ma biuro w Czestochowie i firma jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elwi32 Re: Bakker Detachering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 21:40 Napiszcie mi prosze jakie są warunki mieszkaniowe w tej firmie jesteśmy parą i właśnie mamy wyrabiane pozwolenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza 26 Re: Bakker Detachering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 11:06 Czesc Ja pracuje w tej firmie i jestem bardzo zadowolona, teraz akurat jestem na urlopie. Jezeli chodzi o warunki mieszkaniowe to sa dobre, place sa ok, firma jest wyplacalna wiec nie wiedze problemow. pozdrawiam wszystkich wyjezdzajacych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Bakker Detachering IP: 89.25.171.* 20.04.07, 03:09 Mam takie pytanko jakie sa te warunki mieszkaniowe w jakich kwaterach sie mieszka.Mozna sobie zaprosic jakas osobe z polski np. na tydzien.Dojezdzaja tam jakies autobusy lub busy z polski?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Bakker Detachering IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 11:04 boze ludzie piszcie konkrety, a nie "firma fajna jest" ludzie zadaja pytania to odpowiadajcie na nie, chyba ze w zyciu nie pracowaliscie w tej "dziwnej firmie" bo chyba inaczej nie mozna nazwac czegos co ma taka stronke www.bakkerdetachering.com/pools.htm , placi 6 euro za godzine i kaze ze soba zabrac posciel, zadnych adresow zakwaterowania , ja bym nie ryzykowala... Odpowiedz Link Zgłoś
carnyalkatras Re: Bakker Detachering 30.12.07, 20:59 jakie tam sa zarobki bo mam zamiar tam pojechac i ile godzin tam sie pracuje,czy to jest praca w fabryce? co trzeba ze soba zabrac i czy jest tam obowiazkowy jezyk obcy. Odpowiedz Link Zgłoś
kristfis Re: Bakker Detachering 08.01.08, 16:39 Hej Placisz tylko za przejazd w firmie transportwoej 250 zl i to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek HELP !!!!!! Re: Bakker Detachering IP: *.itcomp.pl 18.05.07, 23:17 czesc mam pare pytań w sprawie tej firmy razem z moja dziewczyna chcielibysmy wyjechac do pracy bylismy juz na spotkaniu ale czekamy na odpowiedz jak możecie to napiszcie czy ta firma BAKKER DETACHERING jest sprawdzona i jak to naprawde wygląda. prosimy o KONTAKT poniewaz boimy sie jechac.kontakt 506279345 lub slawek85@op.pl dziekujemy z góry i pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
flc82 Re: Bakker Detachering 23.04.07, 16:00 Mam pytanie po jakim czasie od zlozenia cv zadzwonili do was i ile czasu po telefonie byl wyjazd (w firmie mowili ze moze byc tel nawet 2 dni przed wyjazdem). jak wygladaja tam warunki mieszkaniowe ( iloosobowe pokoje , spanie tv lazienka? ) jak z praca czy ciezka po ile godzin i w jakich godzinach, soboty tez i niedziele? no i ile kosztuje skromne zycie w holandii? tak jak w polsce czy drozej? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Bakker Detachering IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.07, 23:07 masz rację mogą zadzwonić nawet dwa dni wcześniej,zwykle jednak dzwonią cztery dni wcześniej z tego co mi wiadomo warunki są nawet znośne (jak dla kogo)np.dwa kibelki na dwadzieścia osób pokoje najczęściej cztero osobowe,ale ponoć da się wyrzyć Odpowiedz Link Zgłoś
uzytkownik123 Re: Bakker Detachering 17.06.07, 15:41 Pracowałam w firmie Bakker Detachering i raczej nie wspominam tego najlepiej. Po 1sze firma ta wysyła ludzi do Holandii w ciemno (dopiero na miejscu dowiadują sie w jakich warunkach przyjdzie im mieszkać i pracowac) przy czym umowę trzeba podpisywać już w autobusie. Bakker zastrzega w niej sobie min. ze ma prawo do nakładania na pracownika kar finansowych itd. (sa tam jedynie określone prawa firmy, o prawach pracownika ani slowa.... )zastrzega tez sobie, że pracownik ma obowiązek jeździc do Holandii i z powrotem tylko i wyłacznie ich busami (oczywiście płatnymi!!!) Jesli chcesz dojechac tam własnym autem lub innym busem to musisz się liczyć z tym, że firma Bakker tak czy siak doliczy Ci za swoje busy niezależnie od tego czy w nim siedziałeś czy nie (muszą w końcu na tym zarobić skoro preferowaną firmę przewozową ma brat babki siedzącej w biurze) Moja podróż do Holandii "preferowany" busem trwała aż 25 godzin ponieważ grat zepsuł się w niemczech a firma uznała ze nie opłaca się im wysyłać zastępczego busa i musimy poczekać aż naprawią nasz. No i siedzieliśmy 9 godzin na stacji benzynowej jak jacyś rumuni, kiedy w końcu znależli jakiś warsztat w pobliżu kupili nam po kawie (WOW!!!) kazali zabrać kurtki (w grudniu to było) i bagaze podręczne a sami odjechali do warsztatu....no a myśmy kolejne 2 h siedzieli pod gołym niebem zastanawiając się czy w ogóle wrócą. Wystarczy???...nie, bo to zaledwie poczatek "przygody"z tą firmą był. Ale o tym już nawet nie mam siły pisać. POzdrawiam i życzę wam więcej szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
ania19853 Re: Bakker Detachering 20.06.07, 08:33 Ludzie tego nie idzie sluchac. Dziewczyno, chyba nie trafilas na naprawde zle warunki w Holandii, chyba niedoswiadczylas prawdziwie zlych warunikow. Ty chyba nie wiesz co piszesz. Jedz do innych firma to moze docenisz ta firme Bakker bo jest naprawde dobra firma i warunki sa rowniez zadawalajace. Odpowiedz Link Zgłoś
paris07 Re: Bakker Detachering 06.07.07, 13:24 witam Pracowałem tam przez 6 miesiecy. Z finansowego punktu widzenia jest dobrze. Mieszkania - domki są w dobrym i b. dobrym stanie. Mi się udało trafić na ostatnie niestety tylko 6 tyg. na domek. Świetne warunki, blisko do sklepu, w mieście, do zatoki 10 min. Predzej niestety mieszkalem na hotelu. Mala klitka dwóch w pokoju z ubikacją. Miejsce na jedną malą szafkę stoliczek dwa krzesła i dwa wyrka. 4 prysznice, z których woda leci okolo 3min. 30 sek. Nie wiem jak teraz. Pralka byla platna, teraz sie cos zmienilo, wiem z plotek. Teraz za darmo i są dyzury- ale to mogą byc tylko plotki. Dyzury są rowniez jesli chodzi o sprzatanie korytarza i kuchni. Średnio przypada raz w 1,5 tyg. Na hotelu 20 mieszkan 2-osobowych i chyba 8 trzy osobowych. Jest kantyna gdie mozna umilic sobie czas. Jesli ktos lubi glosne imprezy to tylko do Obelixa !!! Jesli nie nie pakowac sie tam. Na dole jest bar i w weekendy tez czasami są glosne imprezy. Ściany w pokojach cieniutki, slycac co glosny lokator robi. Lodówka jest przy kuchni, lecz jest to bardziej chlodnia niz lodowka. Lepiej nie zabierac zbyt duzo miesa, jak wie ze sie tam jedzie. Ludzie generalnie są fajni, chyba że zjawi sie jakas mala grupka niedojebów. Ale najczesciej ludzie stwarzajacy problemy są wykopywani z firmy, złodzieje rownież. Bylem świadkiem obu tych zdarzen. Dla mnie osobiscie za glosno bylo i udal mi sie z hotelu uciec. Ale idzie sie przyzwyczaic. Jesli ktos jedzie na pare tyg. nie ma problemu, ja tam jechalem na 6 miesiecy !!!!. Jesli chodzi o pracę - nie mialem żadnych problemów. W jedej jest ciezej w drugiej wekszy luz. W jedne jest wiecej godzin, w drugiej mniej. Jak sie trafi. Języka praktycznie nie trzeba znać, ale lepiej jak sie ma choćby podstawy. Dojazd przewaznie busami, zadko rowerami, sporadyczne przypadki i to jak ludzie miel naprawde blisko. Z tego co sie dowiedzialem w innych firmach jest gorzej pod wzgledem finansowym jak i mieszkalnym. Tutaj nie ma ryzyka, jedynie czsami denerwuje ja dostaje sie dzien wolny i nie ma co sie z nim zrobic. Ja mialem okolo 50 godzin w tyg. Czasami idzie jechac na nadgodziny, ale ciezko sie na nie zalapac. Ostatnie 6 tyg. wspominam bardzo dobrze, chcialem zostac ale musiaem wracac. Jedzenie troce drogie ale jak zrobicie dobre zapasy jak ja to ribiłem, nie jest tak zle. pozdrawiam p.s. ja osobisie polecam, choc czytając umowę jak ktos to zauwazyl, czlowiek sie zastanawia czy podpisac. Najgorsza klauzula to - ja cos ci sie stanie- wypadek , zrywają kontrakt i jedziesz do Polski. Jak jest dobrze to jest dobrze. Bylem świadiem - jak mody czlowiek pojechal do Polski choc bardzo nie chcial, oberwal skrzynką w glowę, nie poszedl do pracy bo go strasznie glowa bolała i wiataj Polsko. Unikać wypadków !!! Odpowiedz Link Zgłoś
adamzabrze1985 Re: Bakker Detachering 04.09.07, 12:58 hmm pracowałem 1 raz w tej firmie w 2003 roku robota róznie jak trafisz tak samo z mieszkaniem dobre jest to ze płacą i to tyle co obiecują robić trzeba ale jak robisz swoje nikt się niedo... Ed jest spoko :) pani Aga też kiedyś był taki luzacki kierowca Krzysztof teraz robi na hessingu on tez jest spoko ,żoną Daniela też bardzo ładna laska :) Daniel jest spoko nielubiałem Kilera bo mnie wku..ał pozatym kasa na czas jak ja jezdziłem płacili po każdym tygodniu ,teraz kasa na konto:( po zjezdzie aha wku..ali mnie ludzie z opolskiego buraki!!! ze ślaskiego śa spoko ,teraz nazjezdzało się pełno rasy z Polski na polskich paszpotrach więc bedzie h..owo Odpowiedz Link Zgłoś
buzia1 Re: Bakker Detachering 05.09.07, 14:01 sluchajcie ja tez jade niedlugo powiedzcie mi jakie najlepiej zalozyc konto jak sie przedstawia z tym sprawa i co najlepiej wziasc do jedzenia czy sa garnki patelnie plyn do naczyn i proszek do prania czy wszystko to we wlasnym zakresie Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka3628 Re: Bakker Detachering 17.09.07, 21:10 Firma jest w porządku, pracuję u nich od kilku miesięcy i naprawdę nie miałam powodu by narzekać. Nie jest prawdą, że wylatuje się z niej "za nic".Znam "takie" przypadki:alkohol a potem bumelka w robocie, totalna niedyspozycja gdy trzeba do pracy, bójki, rozbijanie aut pod wpływem alkoholu nie wiem kto to będzie tolerował??? Ale zapewniam was, że wszyscy co wylecieli z podanych powodów zawsze mówili, że za nic ich wyrzucili wieszając przy tym wszelkie obelgi na Eda i dziewczyny z biura. Powiem szczerze, że dziewczyny nie raz zamiast dzien dobry słyszą wyzwiska i obelgi. Czasem tylko trzeba sie z czymś im przypomnieć ale w koncu maja kupę ludzi na głowie i wielu pracodawców wiec ludzką rzeczą jest sie pomylić dla mnie to nie jest problem o ile jest wcześniej czy pozniej pozytywnie rozwiązany. Gdy chodzi o warunki mieszkaniowe to są różne: od obelixa gdzie w ostatnim czasie bardzo się poprawiła kultura mieszkańców ale trzeba było to wyegzekwować karami finansowymi!jest tam teraz czysto i spokojnie brudasy zostańcie lepiej w domu!tam jak ktos smieci to tylko niektórzy nasi rodacy.Poza tym miejscem są domki rozsiane w roznych miejscach warunki różne ale zupełnie dobre czasem trafia sie komfort. Generalnie zabrac ze soba trzeba pościel, i garnki(na obelixie na bank)gdzie indziej to jest. Nieważne gdzie mieszkasz to i tak bus po ciebie przyjedzie i ciebie odwiezie do pracy. Kasa jest na czas i tyle co wypracowane! Jak tam jedziesz to pamiętaj, że nie jesteś u siebie tylko zawsze będziesz gościem w Holandii i zrób wszystko by nikt nie wytykal cie palcami. Przykre to ale sami wyrabiamy sobie zla opinię (wystarcza chamskie jednostki by opinia szła o wszystkich). Do zobaczenia u Bakkera :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
buzia1 Re: Bakker Detachering do Agnieszki 19.09.07, 14:13 Agnieszka wyslalam Ci meila czy moglabym prosic o odpowiedz? Odpowiedz Link Zgłoś
bea562 Re: Bakker Detachering 11.10.07, 14:44 Witaj agnieszka3628, ja chcialam zapytac czy mozna podpisac kontrakt krotszy niz 6 miesiecy np 3 m-ce oraz kiedy nalezy kontaktowac sie z firma aby jechac do holandii w przyszlym roku. Z gory dziekuje za odpowiedz.beata Odpowiedz Link Zgłoś
bryczek20 Re: Bakker Detachering 31.10.07, 16:30 czesc bylam w tej firmie i jesli chodzi o prace to spoko a jesli chodzi o administracjie to maja tam straszny balagan teraz czekam na wyjazd i jakos nie ma miejsc a jestem juz zapisana 6 tygodni co to za traktowanie ludzi!!!!!!!!!!!!!!! najgorsza w tym biurze to Justyna udaje z siebie wielka szefowa a jest zwyklym zerem Odpowiedz Link Zgłoś
dawidw21 Re: Bakker Detachering 05.11.07, 12:31 czesc nie jest zle ja teraz jestem w hornie. jestem tutaj juz 7miesiecy.bakker nie jest zly ale na wiosne przechodze do kowalskiego lepsza kasa i lepsze warunki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kristfis Re: Bakker Detachering 07.12.07, 07:34 Hej ja tez pracuje u bakkera i jest o wiele lepiej niz u kowalskiego. Kumpel uciekl stamtad bo z wyplatami mieli zaleglosci albo w ogole nie placili. Ja w koncu trafilem do dobrej firmy. Troche juz tu siedzie i jest ok. Nawet na niektorych domkach z internetu mozna korzystac, bo sciaga sie on tych co nie maja zablokowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia3088 Re: Bakker Detachering 05.02.08, 00:47 hejka czy jest tu ktoś znajomy z bakera:p szukam starych znajomych zamierzam znów jechac moze jestescie tam:) czekam na wiadomosci Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-easy Re: Bakker Detachering 16.11.07, 12:30 O tuz to sami wyrabiamy sobie opinie...a co do biura tez nie mam zastrzezen poza tym ze justyna zrobila maly "walek" na 30 eur. ale powiedzmy ze niechciałem sie uzerac...w styczniu wybieram sie ponownie... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek1-2 Re: Bakker Detachering 21.03.08, 19:13 pracuje u bakkera mieszkam w hotelu warunki sie zmienily i napewno jeszcze zmienia mysle ze jest lepiej teraz opiekuje sie nami Belinda super babka pewnie ja poznales nie wiem jak bylo z obiadami ale teraz to ona nam gotuje i uczy nas holenderskiego Odpowiedz Link Zgłoś
wladoslaw Re: Bakker Detachering 13.04.10, 21:01 Tak sobie latam po necie i mysle sobie"ludzie co wam,co wy palicie,jakie grzybki zjadacie"Wiem że to stosunkowo stara wypowiedż i mam nadzieje dziewczyno że dzisiaj zmieniłas zdanie.Bo Belinda nigdy nie była i nie będzie osobą godną szacunku Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia3088 Re: Bakker Detachering 05.02.08, 01:39 hej czy jest na tym forum ktoś znajomy z holandii z bakera ja pracowałam i chce znów wyruszyć do bakera moze jest ktoś znajomy:) jesli tak to czekam na informacje:) pozdrawiam i chętnie odpowiem na jakie kolwiek informacje Odpowiedz Link Zgłoś
ropuszka3 Re: Bakker Detachering 04.05.08, 14:52 Hej. Wypłaty miałaś co miesiąc czy co tydzień? Odpowiedz Link Zgłoś
radecki39 Re: Bakker Detachering 10.04.08, 01:47 hej witam mam pytanie zakwalifikowalismy sie razem z dziewczyna do wyjazdu w tej firmie powiedzcie blagam czy jest pewnosc ze zamieszkamy jako para i ze w razie przeprowadzki nie rozdziela nas blagam o jaka kolwiek odpowiedz to pierwszy wyjazd i nieco sie boimy radecki39@wp.pl z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
thief0001 Re: Bakker Detachering 10.07.08, 10:28 Witam wszystkich.Jesli chodzi o tę firmę to jest niewypłacalna, warunki mieszkalne są bardzo złe , niewspominając o chodzących myszach :/ . odciągają pieniądze ze wszystkiego co się da :/ człowiek przychodzi zmęczony z pracy a tu mandat 30 euro za niby nie posprzątany pokój.Ubezpieczenia żadnego nie ma , nie tak jak mówi kobieta z biura ze niby wszystko jest oprócz stomatologa. Niestety ubezpieczenia żadnego nie ma.Sam musiałem płacic z własnej kieszeni za wizyte u lekarza. Jakiś czas temu wróciłem do Polski. FIrma Bakker Detacherning niby zapewnia "szczęśliwy" powrót do domu , bzdura... zamówiony byl po mnie autokar, za którego musiałem sam z własnej ręki zapłacic.Pytanie tylko dlaczego skoro od pierwszej tygodniówki odciągają tego busa powrotnego.Koszt Autokaru do Polski wynosi 60 euro. Firma Bakker Detacherning ściąga 65 euro nie wiem jakim cudem.Tak czy inaczej za busa powrotnego płaci się samemu. Wracając do wypłacalności tej "Firmy" jeśli wogóle mozna ją tak nazwać, za 3 miesiące mojej ciężkiej pracy otrzymałem na konto 150 euro.Radzę poważnie się zastanowić nad wyjazdem przez tego oto pośrednika Bakker Detachering PolNed mającą siedzibę w Częstochowie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof63k Re: Bakker Detachering 12.08.08, 18:28 Cześć kolego jeżeli mozesz to odpowiedz ile czasu byles w holandi i ile za ten czas zarobiles odpisz na mój e-mail kkk63@interia.pl pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
slawko5556 Re: Bakker Detachering 27.11.13, 13:55 popierwsze napewno to ty ciezko nie pracowales jak zrobiles tylko tyle godzin ze zaplacili ci 150 euro,co ty wogule gadasz,nie suchajcie tego typa,bo to jakis leser co umie nazekac,wes sie do robot to bedziesz mial lepsze przelewy,pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
arczi_1 Re: Bakker Detachering 14.10.08, 20:11 TA FIRMA TO JEDNO WIELKIE OSZUSTWO NIE ZAPEWNIAJA GODZIN PRACY POMIATAJA TAM POLAKAMI ODYSLAJA LUDZI DO DOMU BEZ PODANIA PRZYCZYNY A PRZYWOZA NOWYCH Z KTORYMI ROBIA TO SAMO ZNAM KILKA OSOB KTORE TAM SA -JEDNA PRZEPRACOWALA 2 MIES I JUZ OD TYGODNIA OBECNIE NIE PRACUJE NIEWIADOMO CO Z NIA ZROBIA PEWNIE ODESLA DO DOMU -INNA WYSLALI NA PRZYMUSOWY URLOP I PEWNIE TAM JUZ NIE WROCI -PRZEPRACOWALA 2 TYG A BYLA 3 MIES TO SA ZARTY!!!! NWYBIEZ INNA FIRME BO TA NIE WIE CO SIE DZIEJE Z LUDZIMI KTORZY TAM SA Odpowiedz Link Zgłoś
moskalu Re: Bakker Detachering 04.11.08, 10:40 Cze wszystkim!7.11.wybieram się do tej firmy do Holandii(do roboty).Chciałbym się dowiedzieć czy jest ktoś z Sieradza,Zduńskiej Woli,Warty lub okolic(ogólnie łódzkie)?Prosiłbym o odpowiedż do 6-ego.Z góry dzięx! Odpowiedz Link Zgłoś
natalia8724 Re: Bakker Detachering 03.01.09, 18:19 czesc wszystkim! chcialabym prosic o jakies informacje co do tej firmy! chodzi mi mianowicie o to czy jest wporzadku-nie jakies fikcyjne biuro posrednictwa pracy!za jakis czas wybieram sie do pracy z tego biura!niechce poprostu miec niespodzianki jak tam zajade!sami rozumiecie ze obawiam sie ze moze nie byc pracy! Jeszcze raz prosze o informacje! Z gory dzieki:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marceli2781 Re: Bakker Detachering 25.01.09, 12:12 Możesz być pewna że to nie fikcyjne biuro pośrednictwa pracy a z pracą niestety bywa różnie.Pracowałem tam 1,5 roku firma jest wypłacalna.Najgorzej jest z mieszkaniem jeśli mieszkasz na domku to spoko, jeśli trafisz na tzw. hotel Obelix to bedzie cieżko chyba że lubisz nieustanne imprezy.Wiele ludzi narzeka na warunki i na prace ale większość wraca i pracuje już tam długie lata.Pozdrawiam i życze powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
headcharge Re: Bakker Detachering 03.02.09, 17:56 To jak to w końcu jest z tą firmą? Warto skorzystać z ich usług? Odpowiedz Link Zgłoś
kupcie_pralke Re: Bakker Detachering 05.02.09, 20:09 Firma moze spoko zarobki jak dla kogo ale niemamy juz pralki na motelu obelix prawie 3 tygodnie jakos zyjemy choc ludzie chca uciekac!!! i sie im niedziwie pranie w zlewie niezadowala... ale wracajac do firmy no coz jak przedmowca trzeba cos robic zeby zarobic takie zycie co do pracy jest rozna ogrodnictwo, przetworstwo warzyw i takie tam ;) jesli ktos ma ochote przyjedzcie sami zobaczycie! Odpowiedz Link Zgłoś
rychupl1 Re: Bakker Detachering 09.02.09, 22:39 POWIEM KRÓTKO PO TYGODNIU PRACY PODSTAWILI MI BUSA DO POLSKI I NIE WYPŁACILI ANI CENTA BANDA S........W I OSZUSTÓW JAK KTOŚ NIE WIERZY TO NIECH DO MNIE NAPISZE TO MU WIĘCEJ OPOWIEM!!!!!!! rychupl1@wp.pl PS.JA SIĘ NIE DAŁEM I NIE WRÓCIŁEM DO POLSKI UDAŁO MI SIĘ I ZNALAZŁEM INNĄ PRACE POLECAM (AB-NOORD HOLLAND)POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
samaprawda056 Re: Bakker Detachering 08.07.09, 16:07 Witam wszystkich! Napiszę to co najważniejsze a na pewno nie polecam tych oszustów!!! Jak jedziesz do Częstochowy na rozmowę, to spodziewaj się że każdy do Holandii pojedzie, biorą jak leci, w Holandii na miejscu robią sobie selekcję inni zostają inni wracają, przeważnie jest to okres dwóch tygodni. Umowę podpisujesz w busie <śmiech> jak jakiś rumun, innym się zdarzało w biurze, umowa hmm jak to można nazwać umową, jak coś im się nie spodoba to od razu zjazd do Polski, bądź poszukać innej pracy we własnym zakresie!! Zakwaterowanie takie sobie, zależy gdzie trafisz, na chybił trafił. Ubezpieczenia żadnego nie ma bo to blew. Oczywiście są kary durnowate, jak jakiś coś przewinie to płacisz ileś tam euro...Nikt ze znajomych co tam był nie poleca Bakkera, są lepsi pośrednicy o 100 razy!! Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
kokardka1980 Re: Bakker Detachering 08.07.09, 19:50 Co za bzdury... Co do umowy, to pierwsze słyszę, że umowa w busie podpisywana ha ha ha śmiech na sali. Może Ty podpisywałeś a nawet nie wiesz co? Zawsze umowe podpisywałem na miejscu, skąd niby kierowca ma mieć umowy??? Co za bzdury. Kolejną pewnie osobą jesteś, która zjechała bo przyjechała nie do pracy tylko w innym celu. My juz takich znamy.Z kumplami u Bakkera pracowaliśmy, wyjeżdżamy znowu i z takimi jak Ty to już mieliśmy do czynienia. Można się bawić i robić co się podoba, ale robota to jest robota i tyle w temacie. Może ktoś zacznie Was opisywać na forum, dlaczego Was wyrzucają? To byłby ubaw. Co tam niektórzy wydziwiają hehe. Takich jak Ty jest tam wielu, na domku z nami tez tacy mieszkali. heheh wszystko było ok do czasu. Minęli się z powołaniem. Nie wiem skąd masz tak nieprawdziwe informacje, z tego co widzę to chyba sam nie wiesz do końca jak jest, albo nie wyjechałeś i dlatego tak piszesz albo zjechałeś. I jeszcze jedno tez zabawne heh skoro tak narzekają Twoi znajomi, to dlaczego tylu moich i innych około 500 osób tam pracuje? Myślisz, że nas tam ktoś siłą trzyma? hahahaha i to jest dopiero śmieszne co Ty napisałeś(aś). Pozdrawiam i życzę powodzenia w znalezieniu agencji i pracy odpowiadającej Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
samaprawda056 Re: Bakker Detachering 23.07.09, 17:59 hmm...to raczej mnie śmieszy co Ty wypisujesz...po pierwsze znamy się że wypisujesz takie bzdury?? widzę że jesteś jakimś bajkopisażem, 500 znajomych masz i czym się chwalisz?? To chyba w Hesie zapoznałeś chińczyków za dużo <śmiech> Nie jestem pierwszy raz w Holandii więc wiem co się tam dzieje:) po drugie mam lepszą agencje to o to się nie bój i na pewno za lepszą stawkę:) a z tą umową bo piszesz że pierwszy raz słyszysz, to chyba tam robisz dopiero miesiąc bo widzę że wszystkich postów tutaj nie czytasz :))Bakker będzie i jest jednym z najgorszych pośredniaków jeśli chodzi o pracę w Holandii i za najniższą stawkę :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kokardka1980 Re: Bakker Detachering 24.07.09, 16:41 Na forum nie trzeba się znać, każdy wypowiada się jak chce i co ma do tego, że ja piszę , tzn że musimy się znać ??? co Ty piszesz człowieku hahaha. Po drugie nie chwalę się, że mam znajomych 500 osób, bo nie napisałam tak, więc nie ubarwiaj ( widzę, że masz do tego tendencję). Po 3 nie pracuję od miesiąca tylko dłużej i odkąd zaczęłam współpracę to od kiedy pamiętam umowa była w biurze podpisywana w Holandii - i co mają do tego posty?? Ty chyba nie byłeś, czytasz te posty i wzorujesz się na opinii innych - żenada ;/ Może i najgorsza agencja ale na pewno dla tych, którzy zostali wyrzuceni z powodu picia, ćpania, czy innych rzeczy, nie oszukujmy się, byłam to widziałam a pózniej obraza majestatu i odgrażanie się. Aha i P.S. Naucz się gramatyki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
samaprawda056 Re: Bakker Detachering 01.08.09, 16:18 1."Może i najgorsza agencja ale na pewno dla tych, którzy zostali wyrzuceni z powodu picia, ćpania, czy innych rzeczy" 2.Ty chyba nie byłeś, czytasz te posty i wzorujesz się na opinii innych - żenada ;/ Dwa zdania co mnie urzekły, a jak ktoś nie pije i nie ćpa? a może języka holenderskiego nie umieją? <haha> którego w ogóle nie trzeba umieć ;) Tak posty czytam, bo tam byłem, większość ludzi piszę prawdę i niech tak pozostanie:)) Odpowiedz Link Zgłoś