Gość: Waldek IP: *.upc.chello.be 04.02.07, 21:07 Czy w BXL lub okolicy jest jakaś giełda samochodowa? Gdzie można kupić używane auto w dobrej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anbxl Re: Giełda samochodowa? IP: *.221-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 04.02.07, 22:12 W OKOLICACH bxl to moze nie,ale polecam ta pod Antwerpia w niedziele-tam tez masz dobry garaz z okazjami-to na jego terenie jest gielda i z BXL bezposrednio jezdzi autobus de lijn www.cardoen.be To chyba najlepsza i najblizej,potem Liege,Maasmechelen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Re: Giełda samochodowa? IP: *.cust.tele2.be 05.02.07, 15:41 Jeśli to co podała Anbxl jest giełdą z okazjami to ja jestem ojciec dyrektor. Nawet nie patrz w stronę garaży bo tam okazje sa tylko z nazwy a zapłacisz ja ka zboże Na tej stronie masz większe giełdy w Belgii www.automarkt.be/ Ale tu ciężko o okazję, a raczej spotkasz handlarzy Mozesz szukać w internecie www.kapaza.be/ www.2dehands.be/ www.koopjesnet.be/ www.autoscout24.com/ www.autozone.be/ www.vlan.be/ www.automatch.be/ www.maxipress.be/ www.auto55.be/ www.automagazine.be/ www.petitesannonces.be/ www.hebbes.be/ www.vroom.be/ www.auto-on-net.com/Aukcje www.ebay.be/ A okazji szukaj na ulicach BXL. Czytaj pomarańczowe kartki naklejone na samochody. Często można złapać tanio fajne auto jak się potargujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: Giełda samochodowa? IP: *.31-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 05.02.07, 23:32 Pewnie masz racje....Nie jestem specem od samochodow,a podalam co wiedzialam-to lepsze niz nic.Wiem,ze Cardoen ma drogie okazje,bo czesto auto ma cos ekstra,ale i wiem,ze wlasnie obok tego garazu w niedziele jest ogromna gielda,na ktorej sprzedaja swoje samochody osoby prywatne.Wiem rowniez ze w Belgii masa ludzi trudni sie handlem samochodami i dlatego nie zawsze jest latwo kupic to co by sie chcialo-kiedys komus z rodziny kupowalam tak Golfa przez polskiego specjaliste-mechanika ktory w wolnym czasie wynajduje okazje jakich szukamy-moze to jest wyjscie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Giełda samochodowa? IP: *.sbs.be 06.02.07, 09:47 Dzieki za odpowiedwi. A okazja moze trafic sie wszedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś